Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Calendarul Legal Racing 2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/306-calendarul-legal-racing-2004-a.html)

Anonymous 21-01-04 12:10

Stiu ca nu e legat de subiect dar la sectiunea evenimente de pe forum s-a deschis un subiect pe tema primului concurs de car Hi-fi din Romania, care va avea loc in martie!

EvLSant0S 22-01-04 13:33

E SUPER tare ideea asta cu hi-fi....ati mai putea sa faceti si concursuri de burnout-uri ....si parerea mea...e ca ar fi mult mai interesant si frumos daca la legal racing ar venii mai multe \"tipe\" si MOTOARE-motociclete...

TNos 22-01-04 16:30

tipeeee da!motoarele sunt in alta categorie!

mpa 22-01-04 17:13

A zis cineva tipe!!!
Intrebarea e unde???
Parazitii au zis: CE P**/ mea are alt gust intr-un BMW
Io zic unde credeti voi ca vin tipe la dacii????

TNos 22-01-04 23:12

in mod normal persoana ta ar trebui sa atraga tipe si nu masina,dar daca totusi se intampla asa ceva,vezi ca orice masina ai avea intotdeauna va exista alta mai tare si fata va pleca la ea,asa ca mai bine fereste-te de asemenea tipe si cauta pe una care sa te vrea pe tine asa cum esti si nu pt ce masina ai!

Gabi 23-01-04 08:36

Referitor la femeia tare in masina ta tare... Pentru mine, femeia perfecta ar fi una urata, pentru ca astfel nu se mai uita altu' la ea, deci nu o va accepta :lol:

mpa 23-01-04 09:30

Hai ca asta mia placut mult!!!!

TNos 23-01-04 10:26

nici o persoana nu este urata daca stii unde sa te uiti si ce sa apreciezi!si i incearca sa vezi dincolo de aparente si vei putea fi surprins in sensul bun de ceea ce vei vedea!

mpa 23-01-04 10:54

Daca nu as sti as zice ca ori esti la fac de filozofie or pe iarba...... cu masina lol!!!!

aicad 23-01-04 16:04

UNDE ma inscriu pentru prima etapa ?

mpa 23-01-04 16:18

Buna intrebare ca si eu vreau sa aflu!!!!

RoSonic 23-01-04 18:03

Are careva idee unde se vor tine etapele de viteza din Bucuresti? Tot la Vitan sau s-a gasit locatie noua?
Cele din Baneasa banuiesc ca intre Academia de politie si Zoo, sau alta zona?

Gabi_323i 23-01-04 18:32

la vitan nu cred ca se vor mai tine ca cica e gardul ala si nu mai au unde sa stea spectatorii (cica) si in alta parte habar nu am unde sar putea tine .. poate la bragadiru! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

catalin rs4 23-01-04 18:39

pe 10 aprilie va fi legal racing la tm daca nu ma insel voi fi acasa :lol: :lol: :lol: cine vine dintre voi la tm as vrea sa stiu??

aicad 23-01-04 18:43

poate vin eu. ne tragem ?
ma leg cu o shufa de tine si tu ma tragi! poate asa ating si eu 180 km/h ;)
si dupa ai te trag si eu (cat poate masina).

ce zici ?

catalin rs4 23-01-04 18:46

he he he de putut poate mult eu unul abia astept sa vin odata cred ca va fi frumos si sper sa vin multi de pe forum numai asa ne putem cunoaste am ibine deci inca odata cine vine la tm de pe forum???va astept!!!!!!!!!! :P

Gabi_323i 23-01-04 18:48

eu nu stiu cum sa ajung la tm dar vreau !!!! habar nu am cu cine si cum .... cutrenu? lol ori poate vb cu cineva din buc care mai mere :wink:

b99sha 24-01-04 05:47

Hahaaaaaaa, pai ia-o de-acum pe jos (cu o harta si busola) si ajungi taman bine. Sau apelezi la cealalta varianta: intrebi un prieten :wink: daca te ia. foarte funny, nu?:?
Eu (daca nu intervine ceva aiurea) vin la TM. Abia astept sa-i aud pe \"confratii\" tai Cata cum huiduie cand aud de Buc. (presimt k ma cert pe-acolo :? )

catalin rs4 25-01-04 00:02

looool sha crezi ca huiduie?? :lol: :lol: cel putin la meci stiu ca a iesit scandal :lol: lasa ca le zic ca suntei de ai mei si sigur nu o sa huiduie o sa faca galerie :lol: :lol: :lol:

Gabi_323i 25-01-04 00:22

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Hahaaaaaaa, pai ia-o de-acum pe jos (cu o harta si busola) si ajungi taman bine. Sau apelezi la cealalta varianta: intrebi un prieten :wink: daca te ia. foarte funny, nu?:?
Eu (daca nu intervine ceva aiurea) vin la TM. Abia astept sa-i aud pe \"confratii\" tai Cata cum huiduie cand aud de Buc. (presimt k ma cert pe-acolo :? )

hmm adica ai zis tu mai pe ocolitea asa ca ma iei? adica sar putea sa ma iei? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

catalin rs4 25-01-04 00:44

fxn date bine pe langa sha sa te ia cu el :wink: :wink: :wink:

b99sha 25-01-04 12:47

Cine stie fxn...Eu in afara de mine(sofer) mai am 2 locuri sau 3 (daca-s mai subtirele persoanele). In dreapta TREBUIE :wink: sa fie o fata, iar restul...mai e timp...

Cata, vad chiar acum pe Messenger k te uiti la Timisoarafinaldivx - te-ai convins de huiduieli, da?
Ma deranjeaza foarte tare chestia asta cu \"bucurestenii sunt increzuti\". Stiti cine-s increzuti? - toti tiganii si taranii aciuiati prin Bucuresti!
Bucurestenii sunt OAMENI (bine, cu exceptiile de rigoare)
E, in fine, daca nu se trece la alte chestii, nu cred c-o sa ma deranjeze niste \"huiduieli\" - chiar o sa ma ambitioneze sa bat toate \"tm-00-abc-urile :wink: \"! :wink:

aicad 25-01-04 13:37

SHA ma iei si pe mine? pot sa stau in portbagaj atat timp cat e muzica la maxim;)
Ca eu degeaba vin cu zce-ul ca orikum nu am cu cine sa ma trag. PLzzz plzzzzzzzz!
Pun bani la benzia dac e nevoie,te cinstesc (ma arunc in fatza lu RS4a lu catalin sa opreasca si asa
poti sa il fac la linutze :D! sunt slab! :) incap eu pe acolo pe undeva! :)

acum vb serios! as vrea sa vin! poti sa ma iei si pe mine?

b99sha 25-01-04 13:58

Vorbim, vorbim. Eu uit de pe o zi pe alta, d-apai pana la vara :roll:
Uite - tu ce masina ai? :roll:

Mai vorbim spre vara!

catalin rs4 25-01-04 16:15

loool sha da mam convins de huiduieli :lol: sha eu stiu ca sunteti baieti de treaba si chiar daca aia de la tm vor huidui eu tot cu voi voi tine ca sunteti deai mei lasa sha ca tin eu galerie :wink: :P ps.am vazut ca vati schimbat pozele frumos :lol: :lol: :lol:

b99sha 25-01-04 17:26

Da, trebuie sa-i dam de baut lui...aaaa :roll: ...am uitat cui. Oricum - mersi!

mpa 26-01-04 06:39

Daca am terminat masin pana atunci jur ca vin....

Morro 26-01-04 11:54

anul trecut am fost la Timisoara dar nu cu masina mea din pacate ... anul asta 90% voi fi prezent cu masina mea cu tot ... Catalin, daca esti cu RS4 tre neaparat sa vii. O sa fie super bestial. Iti garantez. Au fost cele mai misto curse la care am fost anul trecut din punct de vedere al spectacolului si atmosferei. In afara de faptul ce toti isi bagau si isi scoteau cand auzeau de Buc. totul a fost super. Iar pista e de nota 1000.

mpa 26-01-04 12:00

Ne tragem rs 4 la dacia 1100 LOL
Sunt sigur ca nu te tine!!!
Tu in marsarier binenteles!!!

catalin rs4 26-01-04 13:51

he he morro eu voi fi probabil acolo dar nu stiu daca este o ideie buna sa ma dau eu vreau sa tin masina pt bucuresti :lol: nu vreau sa stric ceva la ea :lol: piar pista stiu ca este buna tata lucreaza la aeroport :wink:

b99sha 27-01-04 02:24

Quote:

Originally Posted by \"mpa\"
Daca am terminat masin pana atunci jur ca vin....

Pai ai tot timpul k cica sunt 3 TREI etape Timisoara :twisted: .

Morro, ne dam si in deplasare, da? K poate bate vantul din spate mai tare pe partea mea :lol:

catalin rs4 27-01-04 02:50

da sha ai dreptate eu vreau sa pastez masina cat mai bine si mult pt bucuresti pt asa numita \"finala\" :lol: :lol: :lol: :lol: acolo o sai dau tot :lol: :lol: :lol: promit :lol: :lol: :lol: :wink: sa vad ce este si la tm poate ma dau si acol o odata sper sa vina ceva masini :P

b99sha 27-01-04 02:59

Hai mai Cata, chiar asa...vorbeste si tu in soapta. Auzi - ma dau doar o data sa nu se strice...hmmm... Audi,VW,Skoda NU se strica, ce naiba :wink: .
La etapa de viteza te dai de 2 ori pentru timp si dupa aia la \"libere\" vezi tu - dar nu cred k scapi de noi :wink:

catalin rs4 27-01-04 13:17

he he ce tare ai zis sha ca vw-audi nu se strica ce bine ar fi :lol: :lol: lasa ca vedem noi mai este ceva timp :lol:

Morro 28-01-04 12:55

Bai... chiar asa ... venim pana la Timisoara si nu vedem si noi avampremiera la RS4?
De-abia astept ... sunt din ce in ce mai sigur ca voi fi la Timsoara. Anul trecut m-au cam suparat astia ca m-au pus sa platesc inscrierea dupa ce au zis pe forum ca nu ne pun pe astia din Buc. sa platim. Oricum vreau sa filmez sa fac un reportaj misto asa cum trebuie.

catalin rs4 28-01-04 13:43

da nui mai bine sa vedeti avanpremiera la bucuresti morro? :) :? daca o sa vin adversarul meu \"preferat\"o sa mai fac odat cu el :lol: :lol: :lol:

CrazyMind 31-01-04 01:58

Fata de anul trecut calendarul competitional de anul asta e f bun.Spun asta deoarece sunt din Arad si sa vin la Bucuresti la etapa e costisitor avend in vedere ca sunt si student si peste toate astea sunt si in ultimul an.

b99sha 31-01-04 15:17

Da mai dar uite, noi, bucurestenii o sa mergem de 3 ori in Timisoara si o sa fim \"mangaiati\" de uralele de bine-am venit ale timisorenilor. Cam neplacut - zic eu - Dar tu, vino macar o data in Bucuresti si cand se striga ca esti din Arad vezi cati te huiduie si-ti zic de dulce.

Mda...am cam luat-o la vale cu ideea - Idea era sa vii si tu macar o data in Bucuresti asa cum si noi o sa venim in Tm.
Numai bine!

catalin rs4 31-01-04 19:24

:lol: :lol: :lol: lasa sha ca nu va huiduie nimeni la tm :? :? :?

B12ZMD 01-02-04 08:43

mpa nici in marsarier n-ai nici o sansa! :shock: no way!

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning