![]() |
deja am dat jos bancheta din spate apoi capota , tubbass, o sa fie mai usoara masina :lol: :lol: nici eu nu cred ca are 192 de cai :lol:
|
maa.....nu pot vineri..acu mi-am amintit.. :)mis :writers_b pe la reinessance...ramane pe joi....:))la 12 ca la 10 nu pot......
:peace: |
stai se vedem mah nu vezi cum-i vremea e naspa poate ramane pe altadata :anger:
|
apropo tu ai luat masina ta ziceaica vineri
|
Re:
Quote:
hmm...prelude are in jur de 200cp si 1.270 kg parca, iar 325 are 192-193 cp stock si tot cam atatea kg. oricum aici tine de sofer. desi si la akimoto ii era putin cam asa si asa cand era vb de 325. |
deap, imi era putin cam asa....hmmm...cum sa spoon.....parca simteam asa .....hmmm.....o senzatie de durere FIX IN C**.....
in cot evident... |
e foarte bine atunci, inseamna ca am auzit gresit, sorry.
|
Re:
Quote:
iti zic io....la 400m...vreo 4 ia vezi unpik aici https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=20443 daca plecam asa cum ai plecat tu, as fi pierdut la vreo 3 masini |
akimoto :P :blahblah: :twisted:
|
bine mah nu am facut concurs cu cineva. doar asa la vrejeala nu vezi ce urme am lasat acolo ???? stiu sa conduc :evil: :evil: :evil:
|
hahaha...numa ce a trecut nebunu ala cu CRX-ul prin fatza pe la mine la casa :D vroia sa se ia cu unu...nush ce era...dar nu era mashina sport :D
in fine...tekin parca zicea ca a lui are 1.5 t....iar bmw-ul am auzit ca pe la 1.3 ...sunt tare curios cine cashtiga :) joi la 12? ok eu o sa fiu acolo ! btw..nu imi zicetzi shi mie nr lu ala cu porschele cabrio ? am ceva probleme...cu distribuitorul de benzina(imi merge in 3)...shi ash vrea sa intreb daca nu are cumva unu de vanzare...sau daca a patzit asha ceva...cum l-a reparat... |
la talon scrie asa
|
ce scrie ? :) mah...deci deseara la 12 ieshim..da ?!
hai pe yahoo daca [email protected] sa vb... |
Re:
Quote:
|
:tenisclap
|
akimoto :burn: :chainsaw: :2gun: :peace: :D cum zici tu
|
mah daca vreti ne intilnim odata civic, bmw, prelude si vedem ok ????
|
sunama mainee...seara...:))
|
so, ne mutam aici de pe topicu omului...
daca treidoicinciu are chip si cutia modificata, dupa cum spunea proprietarul, atunci situatia e unpik mai cu cantec... :? om vedea |
eu vreau sa vad doar care sofer mai bun ca puterile cam acelasi
|
1 Attachment(s)
o sa vedem care masina e mai tare...
care sofer e mai bun ti-am mai aratat... :D :lol: :lol: daca nu-ti amintesti, ia vezi la petecu asta de hartie... :wink: |
ok o sa vedem. lasa pe hartie ala ca aia a fost. stii foarte bine si tu de ce am condus asa
|
eu nu am chip...vreau sami pun ....la cutie e o mica modificare ..atita..da e varza ambreiajul....:)))
|
Sper ca o comiteti la primavara mai incolo, sa ajung si eu pe-acolo...apropo, aia sunt timpi de circuit?? :shock:
|
bogdane!!! indemanare... timpul ala a fost de mult... eu zic ca o sa scot timp mult mai bun si nu o sa ma treceti va zic sigur :twisted: :evil: :twisted: :evil:
|
mai traieste cineva?? :roll: aloo aloo unde sunteti ??? :!:
|
Numa gura ii de voi :)
Ati facut ceva sau nu ? Tot va da-ti cu parerea atata, ca ala castiga, ca ala.. ca blabla.. Face-ti odata .. si comentam dupa :) Bafta! |
mutzu :lol: asteptam sa fie mai faina vremea ca e uda sosea . am incercat cu ar99bmw si a iesit ceva fain :lol: :lol: mie a placut cum a mers honda adica f16
|
ce este acel fain? liniuta? ce ati facut? da si tu detalii, nu ca a iesit fain
|
deocamdata nu avem decat trasee de drag...deci linii drepte...
|
puneti ma odata filmuletzele de azi :twisted: :twisted: :D :D
|
caline vad ca nu mai ai rabdare :lol: bine ca ai castigat .
|
pai vreau sa vad si io filmuletzele ma.... :D ..las ca nu o fost mare distantza...mere si preludu :))
|
la cat ai pierdut tekin? juma de masina? o masina? sau vorba lui akimoto, un autobuz?
|
e la tekin cd-ul cu filmuletzele...shi omu nu are net...maine....
|
Poate reusim sa ne intalmin ca am si eu 2 casete filmate pe aeroport.
|
Re:
niste filme de la aeroport nu pune-ti mai dragii mei aradeni?
ubi,chebeleu jr.ce faceti? dormiti? |
miramas sa intre kebeleu paci:)haha......
filme is da is puse aluda...pe mai multe topicuri ...cauta si tu:) :lol: |
am eu niste filmuletz da p..m stie cum sa pun ca nu accepta
|
incearca din nou .. a fost o mica prbl
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning