![]() |
Re: MK4 KYS
3 Attachment(s)
o sa vina si prelungirea de gti dar mai incolo... m-as apuca de ce tine de performanta mai intai. 2 poze cu tigaia mea si 1 poza cu un golf ceva mai special (cine a fost la tulcea stie). este un r32 turbo de 600 de cai
|
frumoasa masina ta, am vazuto la tulcea si de r32 din bulgaria ma lasat masca cum poate sa fuga masina aia.
|
1 Attachment(s)
am gasit masina lovita in parcare din pacate si cel/cea care m-a lovit nu a lasat niciun numar de telefon (tipic de altfel). drept urmare va trebui sa vopsesc bara pe casco ( bine ca macar il am pe ala).
|
Nasol incident, din pacate oameni de genul sunt foarte multi.
Eu as incerca mai intai cu ceva sa iau culoarea ramasa, apoi un polish mai apasat sa scapi de vopsire, nu merge?! |
ba da. am facut asta deja si e mult mai ok dar tot se vede...o sa pun o poza diseara
|
Chiar imi pare rau... e bine totusi ca ai casco
|
la fel am patit si eu cu bara spate ... 2 zile a stat neatinsa.. "soferi "...
|
sunt multi soferi de sarbatori..
|
1 Attachment(s)
e plin de "soferi" in general. 90% din oamenii care lovesc masini in parcari sunt femeile care dupa ce ca sunt cizma la condus (majoritatea, nu toate) isi mai iau si range rover, q7, x6 sau hummer...
M-am intors de la mare si i-am facut bolidului un dus roz ca altfel se confunda usor cu un insectar. |
1 Attachment(s)
de pe taramul militari-ului:)
|
4 Attachment(s)
frane de gti in stare jalnica avem. o sa pun poze si dupa ce o sa arate decent:). pana acum am curatat 1 disc si putin dintr-un etrier.
|
din pacate am patit un accident din care masina a reiesit dauna totala. eram pe drum cu prioritate si de pe o straduta din stanga mea a iesit un taximetrist printre masini fara sa se asigure si m-a lovit in stanga fata (janta, bieleta, bascula, caseta de directie, aripa stanga, capota) si m-a impins intr-o masina parcata de pe dreapta(janta, aripa dreapta, usa, oglinda, parbriz). cand am fost la firma de asigurari au constatat ca un lonjeron este stramb si ca mai sunt alte piese de schimbat si m-au despagubit cu contravaloarea masinii. End of story:(
|
Imi pare rau sa aud asta era un inceput promitator
|
Cat ti-au dat pe masina? Ce o sa faci in continuare?...:sad:
|
Mi-au dat 5500 si mi-am luat un e46 coupe 2.2 benzina 170cp dar inca nu am bani sa ma apuc de el. Asta e. Mergem mai departe...o sa prezint masina zilele astea la sectiunea BMW
|
Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente,sa-mi zici si mie cand il prezinti.
|
masina a ramas la ei??? poze nu ai? :D
|
Masina a ramas. O sa pun si poze maine dar oricum pe afara nu arata atat de rau. Pe dedesupt era jale.
|
4 Attachment(s)
asta e noua masina: https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...coupe-fmp.html
si sa va arat si niste poze cu golful: |
Din ce se vede in poze nu pare a dauna totala :)
|
Stiu. Asta am zis si eu inainte sa pun pozele:)
|
pfffff pacaaaat mare pacat.....accidentele fac parte din viata si nu trebuie sa fii descurajat in privinta frumosului proiect.....
Frumoasa masina....Bafta in continuare PS: volanul in 3 spite il mai ai? |
Nu mai am decat jante de tabla cu cauciucuri de iarna goodyear aproape noi, scut metalic motor, franele de gti pe care nu am mai apucat sa le pun si un volan cu comenzi in 4 spite. In rest nimic.
|
Ce dimensiuni au gumele?
|
195/65/15 dar nu stiu daca le mai dau pe astea ca am 2 seturi si unul vreau sa il pastrez pt bmw. Mai am dunlop sp winter tot 195/65/15 si ma gandesc pe care sa le dau
|
salll mare pacat de masina ......bafta cu bmw .....si vreau eu scutu $$?
|
Eu caut pe 16:D
|
daca ai de gand sa dai anvelope de iarta cu tot cu jante fa.mi si mie un pret te rog frumos...chiar as fi interesat...dar te rog sa imi specifici si gradul lor de uzura...stima
|
|
Problema e ca toata lumea stie masina:))
|
Inca un gealat care vinde masina asta, de data asta din ialomita si cu modificari, fara accident desigur. https://olx.ro/oferta/volkswagen-golf...u-ID2sQar.html
|
Am vorbit cu cel care are masina acum si cel putin de la telefon pare un tip de incredere si a bagat si el ceva bani in jucarie. pentru cine vrea sa continue un proiect frumos, recomand. o sa fac update la posturi dupa ce o conduc si eu din nou ca a spus ca ma suna cand vine prin Bucuresti:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning