Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Concurs de tuning virtual (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/3030-concurs-tuning-virtual.html)

ALXutz 05-01-05 13:05

okey, astept cu interes rezultatele de diseara si noua masina de eTunat :)
cat despre masina arsa... cam prea complicat, eu zic sa ne limitam la prepararea masinilor...

Pe diseara :)

ffocus 05-01-05 15:26

1 Attachment(s)
hai sa \"lucram\" la asta :wink:

xxdadixx 05-01-05 15:41

Ffocus tzinand cont ca majoritatea de aici sunt incepatori nu ai cum sa vi cu asemenea unghiuri. Trebuie tot ceva simplu pt ei. Eu m-am gandit cine sa ia locul 1 da zic deseara.
Masina aia arsa e si mai greu de facut decat Focusul ala a lui ffocus! Pana acuma nimeni din voi nu a facut masina perfect! Asta-i adevarul!

tng 05-01-05 15:47

Pot sa postez yo la \"Rezultate\" rezultatele diseara ?
Sau o va face dadi ?

xxdadixx 05-01-05 15:52

Datzi-va toti cu parerea sa va vad modestia din voi 8)

EvLSant0S 05-01-05 16:08

cel mai bun unghi mi se pare ala in care era si bmw-ul .. nush , succes , sper sa puneti ceva usor de facut ca estem newbs :D

ffocus 05-01-05 16:13

rezultatul este mai spectaculos din perspectiva :wink:

Piry 05-01-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Eu m-am gandit cine sa ia locul 1 da zic deseara.

stai ca eu is 80% cu masina .... sa vezi numa ca nu apuc sa o termin :roll: :lol:

EvLSant0S 05-01-05 18:51

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
hai sa \"lucram\" la asta :wink:

Intre timp m-am jucat si eu cu dracia asta :D

:( Uitati cam ce a iesit :(

dualled 05-01-05 19:04

eu as propune, sa puneti o poza cu perspectiva, deoarece este mult mai usor sa gasesti materiale si elemente de tuning, ptr astfel de imagini decat pentru una din lateral cum a fost bmwul.

xxdadixx 05-01-05 19:14

Ok! Putetzi sa va apucatzi la aia a lu FFocus ca el e castigator pentru ca are cele mai putzine greseli, erori grafice. Lasam Focusul asta nou dar cu o conditie! Vreau Spoilere, praguri, eleron, de pe alta masina :twisted:
Daca credetzi ca nu merita F Focus scrietzi si de ce!

tng 05-01-05 20:01

OK ,deci ramane ford focus`u !

Acu ma apuc sa postez BMW`urile preparate de voi..

ffocus 06-01-05 12:22

1 Attachment(s)
:arrow:

Piry 06-01-05 12:54

1 Attachment(s)
ba si se mai zice ca prostii au noroc...

inca odata ... cineva nu vrea ca eu sa fac tuning aicea :)))
nu arata asa bine da vreau sa imit versiunea WRC si pina acuma mam descurcat de minune... si dupa ce lucrii ceva vreme si iti da erroare programu iti vine sa il dezinstalezi si sa arunci cd-u la gunoi. asa ca azi sigur nu o sa mai lucru pe poza asta ca nu ma lasa nervii.
dusmanii-mi poarte pica... da nau valoarea mea .. lol

LOOK :roll:

tng 06-01-05 13:16

Piry de ce nu incerci o alta versiune de Adobe Photoshop ?

ALXutz 06-01-05 13:29

piry: reinstaleaza photoshopul; daca problemele persista reinstaleaza driverele... in special driverul video...; daca nici asa nu rezolvi problema reinstaleaza windowsul... daca tot nu are nici un efect... skimba-ti calculatorul ! :)
si inca un sfat... salveaza si u din 5 in 5 min...

ffocus: nice car...

MaF|OtU 06-01-05 13:43

va spun de acu , ffocus castiga la categoria \" Ford Focus \"
pe mine unu ma dat peste cap ... eu nu stiu cum poate sa faca asa ceva :cry:
am incercat si eu de zeci de mii de ori si tot degeaba ... nu situ cum le face :cry:

PS : ffocus trebuia sa pui ultimu` poza , le mai dadeai o seansa , asa paote se dau batuti :roll:

Spor la treaba baieti ! :wink:

xxdadixx 06-01-05 13:55

Hai baietca nu se castiga nimic doar experienta.Si focusul ala are greseli :lol:

MaF|OtU 06-01-05 14:24

sa vedem finalul

PS: prin mesajul acela am vrut doar sa incurajez lumea (ex: pai ce, iaute numai ala poate sa faca , eu nu pot ?) sper ca intelegi ce vreau sa zic

tng 06-01-05 15:00

Ce ?!?!Yo n-am inteles ce ai vrut sa zici in mesaju' ala si chiar m-ai enervat :x ,tu sti cat e de greu sa iti iasa treaba k-lumea?!
Ai luat tu repede decizia ca \"daa,el e cel mai bun\" .
Gandeste si apoi scrie... :x

:lol: :lol: :lol: ce dur am fost :)

MaF|OtU 06-01-05 15:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Ce ?!?!Yo n-am inteles ce ai vrut sa zici in mesaju' ala si chiar m-ai enervat :x ,tu sti cat e de greu sa iti iasa treaba k-lumea?!
Ai luat tu repede decizia ca \"daa,el e cel mai bun\" .
Gandeste si apoi scrie... :x

1. stiu foarte bine ce greu este , si eu am incercat sa fac si eu ceva si mia iesit varza ... nu am vrut sa o pun aici pentru ca am zis ca ma fac de ras cu ce *** am facut :cry:

2. mesajul ala am incercat sa il fac cat mai dur , ca sa va puneti ambitia sa faceti ceva mult mai bine (asta am vrut eu sa se subanteleaga , daca a iesit altceva mii de scuze)

ALXutz 06-01-05 15:25

hahaha...
mah, e mijto focusul lui ffocus... dar nu il dati deja castigator! sper sa ii fac o concurenta serioasa! :) Bafta si celorlalti! Nu va dati batuti!
Cand se incheie concursu`?

xxdadixx 06-01-05 15:41

Cand vrem noi :drunk: ! Duminica la 12 eu zic eu sa fitzi gata. Nu va grabitzi sa vedem si moi ceva calumea :roll:

EvLSant0S 06-01-05 16:10

2 Attachment(s)
Well... m-am mai jucat si eu un picutz am invatat cateva chestii noi....

Mai am mult pana sa-l ajung pe ffocus dar... fac chestia asta de o sapt or sumthin... hope u'll like it ...

lancerEvo 06-01-05 20:14

1 Attachment(s)
o varianta intermediara.. mai ii umpic de lucru...

tng 06-01-05 21:29

1 Attachment(s)
O prima faza :arrow:

ALXutz 06-01-05 22:08

1 Attachment(s)
i`m done! poate revin cu mici imbunatatiri.. nush sigur...

EvLSant0S 06-01-05 23:27

da lasa frate ushile in pace , ai o placere ascunsa de a le deshide ushile ? :( :(

sry o zic doar din ciuda :D . super marfa arata...

EvLSant0S 06-01-05 23:34

1 Attachment(s)
am salvat-o inainte sa fac ceva , o sa incerc sa-i ridica capota si sa-i arunc un motor acolo ... nush ce-o sa iasa .. daca o sa iasa insa , in fine

asa arata in mom. asta..

EvLSant0S 07-01-05 03:23

1 Attachment(s)
hai ******* **** in el de motor :) :) *** m-am chinuit , in prima faza iesise mai marfa , dar , mi-a murit pc-u :( asta e.. a iesit cum a iesit , ptr prima destupare de capota cred ca e inishor

lancerEvo 07-01-05 03:26

wrc-u ii baza!!!!

lancerEvo 07-01-05 05:51

2 Attachment(s)
ultima versiune... este ora 6.51 am lucrat ceva de la 3.00

ffocus 07-01-05 08:27

ALXutz: :shock: :shock: :shock: super tare :shock: :shock:
santos: pentru doua saptamani esti beton :wink:
lancerevo: misto, dar este exact conceptul de WRC...mai schimba cate ceva

ps: cred ca ar trebui folosite elemente mai putin agresive avand in vedere liniile mai calde ale masinii...fata de focus mk1

lancerEvo 07-01-05 11:44

poi normal ca ii conceptu wrc ca asta am vrut sa fac! ii vreo problema!

ffocus 07-01-05 11:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lancerEvo\"
poi normal ca ii conceptu wrc ca asta am vrut sa fac! ii vreo problema!

nici una..chill :wink:

lancerEvo 07-01-05 12:03

mah ffocus din start mi-am zis ca ca o sa fie greu de facut wrc-u si ca si daca il fac perfect (deci nu ii cazu) nu o sa iasa asa de frumos ca si unu tunat sa zic asa 'conventional'...la asta o fost greu sa gasesc o masina de pe care sa iau elementele, as fi vrut sa ii fac si rolbar inauntru da nu am gasit poza cu un wrc de la care sa pot lua rolbaru :lol: oricum felicitari pt ce ai facut tu!

ffocus 07-01-05 12:21

ok am inteles...vroiam sa vad ce potential are noul focus...d'aia am zis ceva diferit...oricum ai facut o treaba buna :wink:

ffocus 07-01-05 12:23

eu il declar castigator pe ALXutz...m-a terminat cu bara aia de 350Z...bagati poza

EvLSant0S 07-01-05 13:39

Haida !!!!!!! alta :) ca m-am plictisit.. nu mai am pe ce sa lucrez :D

cox 07-01-05 13:52

1 Attachment(s)
gagica e romanca 100%, masina nu e focus 100%

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning