Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 MEETING 2012?! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/301999-e36-meeting-2012-a.html)

Scricy HKS 29-03-12 22:09

Re: E36 MEETING 2012?!

stau in zona cam la 30min de camping. si va pot spune ca este in aceeasi stare.
+ de asta este la 30m de DN1 (nu va rupeti masinile)
restaurantul de langa este chiar foarte ok. vin o gramada de barosani si isi iau masa acolo.
ptr cei pretentiosi sunt vreo 2 hoteluri(Ramada si Atlas) in zona +o gramda de pensiuni.

legat de atitudinea administratorului sau ce era ala... adevaru e ca acum 4-5 ani acolo se tinea bull bikers fest si era cam plin.(se platea intrare 30RON) si se tineau concerte rock ( trupe gen Iris, Trooper etc.)

deci mi se pare normal sa nu il impresioneze un numar de max 100-150 de persoane.

Lulaa 29-03-12 23:47

dar este chiar foarte misto campingul....cu casute cu iarba verde aer curat si cred ca foarte multe pisici :D:D:D:D:D

BMnWA 30-03-12 00:20

din partea mea sa fie padure de conifere si foioase,cu coji de alune pe jos,cu nisip , climat umed si vegetatie arida si tot o sa vin cu sufletul la gura bucuros ca am parte de o iesire si de acei oameni care impart acelasi sentiment cu mine,sa intalnesti zeci de caractere diferite,zeci de masini diferite,de idei si de accente :) dar toate sa aiba acelasi scop,aceeasi pasine..Bmw..

motzu 30-03-12 00:25

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4956641)
din partea mea sa fie padure de conifere si foioase,cu coji de alune pe jos,cu nisip , climat umed si vegetatie arida si tot o sa vin cu sufletul la gura bucuros ca am parte de o iesire si de acei oameni care impart acelasi sentiment cu mine.

bine zis.....doar mergem in brigada de aici :lol:

dani_smarandescu 30-03-12 01:31

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4956381)
Banuiesc ca iarba e mai rara sau mai deasa iar casutele nu cred ca au disparut...zic si eu!
poate cineva din zona sa ne confirme sau nu ca situatia e aproximativ aceeasi!

am fost foarte ocupat zilele trecute si nu am avut cum sa ajung dar maine sau cel tarziu sambata dau o fuga si poate reusesc sa vorbesc si cu administratorul ala sa vedem poate ma inteleg cu el si va anunt

Nastase Bogdan 30-03-12 05:29

Dragi colegi, haideti sa va lamuresc putin in legatura cu Campingul Darste si cu directorul de acolo...ca vad ca sunt multe nelamuriri si s-au tras concluzii pripite si nereale...;)

Dupa cum unii dintre voi stiti eu m-am ocupat cu organizarea cazarii anul trecut la intalnirea E30 si deasemenea o fac cu placere si anul acesta, tot in aceasi locatie Camping Darste.

Legat de camping, acesta ofera tot ce iti poti dorii pentru o astfel de intalnire: f multe spatii de parcare, poti parca masina langa casuta ta, spatiu special pentru grata cu mese inauntru, toalete si dusuri f curate, sursa de apa la fiecare 2 masini parcate pentru a le putea cosmetiza acolo direct in parcare pe iarba, etc...;)

Ca si cazare e deasemenea pentru fiecare..sunt si casute mici si fara dotari, dar poti alege si casute mari cu dus si toaleta in interior si ff curate sau daca nu va multumiti cu atat este si Motelul de la intrare, care apartine tot de Camping si puteti inchiria camere acolo:idea:

Restaurantul este mare, cu terasa mare afara si mancare f buna, tot in incinta campingului.

Acum legat de conducerea cea "ostila"...:arrow:..am discutat personal la telefon cu directorul campingului cand am citit ce a scris Da_Joint pentru ca nu-mi venea sa cred ca acel om a avut acea atitudine...omul mi-a spus ca nu a discutat nimeni cu el legat de intalnirea de E36...:shock:..deci cu cine s-a discutat acolo pana la urma de s-au tras asa concluzii???

Ca sa stiti, director de Camping este domnul MARIAN PAVEL..cu el trebuie sa discutati, de dansul sa intrebati si eu sunt sigur ca va va invita sa faceti impreuna un tur de prezentare a campingului si va fi complet deschis la colaborare, asa cum a procedat cu mine anul trecut si mai ales anul acesta:idea:;);)

Ceva f IMPORTANT: noi am fost f civilizati in cadrul campingului, ca acolo mai stau si alti oameni care nu au legatura cu BMW-eurile si pentru asta am fost felicitati si ni s-a deschis larg usa pentru colaborari viitoare:!:

Succes cu intalnirea si sper sa va fie de folos cele scrise de mine aici...nu va lasati batuti si fiti UNITI8)

21UKS 30-03-12 07:29

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4956711)
Dragi colegi, haideti sa va lamuresc putin in legatura cu Campingul Darste si cu directorul de acolo...ca vad ca sunt multe nelamuriri si s-au tras concluzii pripite si nereale...;)

Dupa cum unii dintre voi stiti eu m-am ocupat cu organizarea cazarii anul trecut la intalnirea E30 si deasemenea o fac cu placere si anul acesta, tot in aceasi locatie Camping Darste.

Legat de camping, acesta ofera tot ce iti poti dorii pentru o astfel de intalnire: f multe spatii de parcare, poti parca masina langa casuta ta, spatiu special pentru grata cu mese inauntru, toalete si dusuri f curate, sursa de apa la fiecare 2 masini parcate pentru a le putea cosmetiza acolo direct in parcare pe iarba, etc...;)

Ca si cazare e deasemenea pentru fiecare..sunt si casute mici si fara dotari, dar poti alege si casute mari cu dus si toaleta in interior si ff curate sau daca nu va multumiti cu atat este si Motelul de la intrare, care apartine tot de Camping si puteti inchiria camere acolo:idea:

Restaurantul este mare, cu terasa mare afara si mancare f buna, tot in incinta campingului.

Acum legat de conducerea cea "ostila"...:arrow:..am discutat personal la telefon cu directorul campingului cand am citit ce a scris Da_Joint pentru ca nu-mi venea sa cred ca acel om a avut acea atitudine...omul mi-a spus ca nu a discutat nimeni cu el legat de intalnirea de E36...:shock:..deci cu cine s-a discutat acolo pana la urma de s-au tras asa concluzii???

Ca sa stiti, director de Camping este domnul MARIAN PAVEL..cu el trebuie sa discutati, de dansul sa intrebati si eu sunt sigur ca va va invita sa faceti impreuna un tur de prezentare a campingului si va fi complet deschis la colaborare, asa cum a procedat cu mine anul trecut si mai ales anul acesta:idea:;);)

Ceva f IMPORTANT: noi am fost f civilizati in cadrul campingului, ca acolo mai stau si alti oameni care nu au legatura cu BMW-eurile si pentru asta am fost felicitati si ni s-a deschis larg usa pentru colaborari viitoare:!:

Succes cu intalnirea si sper sa va fie de folos cele scrise de mine aici...nu va lasati batuti si fiti UNITI8)

...un punct de vedere foarte OK si "IN CUNOSTINTA DE CAUZA" nu ca la noi o gramada de comentarii total pe langa subiect si cel mai urat lucru pline de rautati...;)

O ATITUDINE CORECTA SI DEMNA DE URMAT DIN PARTEA COLEGULUI CU E30...

da_joint 30-03-12 07:50

Quote:

Asa sa fie cum spui tu,chiar m-am mirat sa vad ca pentru a doua editie reveniti in acelasi loc.Insa ce am vazut cu ochii mei era departe de ce zici...In restaurant nu am intrat si nu am nici o indoiala asupra lui,arata f bine si curatel din exterior.Campingul parea cam darapanat in schimb...
Si la momentul respectiv am spus asa:
"Singura persoana care am gasit-o cred ca era patronul(nu a avut bunul simt sa se prezinte).I-am explicat ce si cum vrem si sa imi permita sa intru sa arunc si eu o privire in interiorul campingului insa nu mi-a permis sub nici o forma,fiind foarte arogant de fel."
Oricum e tardiv si se pare ca mai mult am creat dispute aici,majoritatea dorind sa mearga la Darste.Poate ca vad eu (si inca cativa )altfel o intalnire de acest gen si am alte filme privind asta.

DEVIL's Style 30-03-12 15:56

atunci ramane darste si pentru mine , conditiile mi se par mai mult decat decente , spatiu pentru pisicute avem din belsug !

dj_eros 30-03-12 16:07

Quote:

GEN LAIC ,CA PE FACEBOOK :peace:

Sparkle_81 06-04-12 13:50

Deci , pana la urma , cum ramane ?
Liste, conturi , deconturi , trasee, program , stickere, promovare .... ???

66NFS 07-04-12 09:40

si cand ma gandesc ca se stransesera cam 90 de masinii :)))

bmw.7000 07-04-12 11:00

pauza de aproape o saptamana pe aici :sad: am tot urmarit ,poate ceva noutati,dar nimic. Eu imi doresc sa fie tot ca anu trecut sa organizez tot sharky,a fost frumos!

luci4n_vl 07-04-12 14:54

Quote:

Originally Posted by bmw.7000 (Post 4970117)
pauza de aproape o saptamana pe aici :sad: am tot urmarit ,poate ceva noutati,dar nimic. Eu imi doresc sa fie tot ca anu trecut sa organizez tot sharky,a fost frumos!

Omu` este plecat...

BMnWA 07-04-12 20:14

ceva tot facem,suntem prea multi sa stam cu felinele in garaj si sa ne uitam la un monitor sa asteptam sa apara vre-un post cu toate datele pe tava,numai sa platim si sa asteptam data..

adi_mao 07-04-12 20:52

Quote:

Originally Posted by dani_smarandescu (Post 4956664)
am fost foarte ocupat zilele trecute si nu am avut cum sa ajung dar maine sau cel tarziu sambata dau o fuga si poate reusesc sa vorbesc si cu administratorul ala sa vedem poate ma inteleg cu el si va anunt

Dani poate ne poti ajuta tu cu un raspuns de la nenea administrator de la Darste, pana la urma poate ne vedem cu toti pe acolo si ne lamuresti si pe noi ce si cum sta treaba pe acolo....

multumesc, seara buna

eu chiar vreau sa ne vedem cu toti undeva in tara asta mare si frumoasa, vreau sa vad BMW-uri :)........haideti sa ne implicam fiecare cum putem si sa facem ceva pentru MEETING E36 & FRIENDS 2012

dani_smarandescu 09-04-12 09:14

am fost foarte ocupat toata saptamana trecuta , nu am iesit deloc din garaj , am avut de montat un motor , ambreaj , suspensie , etc dar azi promit ca o sa dau o fuga pana la darste

Lulaa 09-04-12 14:56

miercuri o sa trec si eu pe la darste sa vad cum este locatia dar mai intai trec pe la interceptor:D

dani_smarandescu 09-04-12 22:48

Quote:

Originally Posted by Lulaa (Post 4973691)
miercuri o sa trec si eu pe la darste sa vad cum este locatia dar mai intai trec pe la interceptor:D

te astept :D azi de dimineata am fost la darste am vorbit cu receptionera de la motel , administratorul cu care trebuia sa vorbesc nu era azi pe acolo si nu am avut cu cine sa vorbesc sa imi dea mai multe detalii , mi sa spus de la receptie sa merg maine dimineata ca sigur il gasesc acolo asa ca maine o sa mai merg din nou, va tin la curent

Claudia 10-04-12 12:15

Multumim pentru interes! Asteptam noutati :D

Lulaa 10-04-12 19:46

da am fost si eu si am vazut campingul in schimb nu era administratorul acolo....pot sa spun ca arata foarte frumos locatia si deabia astept sa vad toate pisicile din ro adunate acolo:D

dani_smarandescu 10-04-12 19:52

astazi am fost iarasi si lam gasit pe administratorul de acolo , un om mai in varsta foarte amabil si deschis pt orice dialog , mia spus asa , ca nu este nici o problema putem organiza metingul , sa uitat in agenta lui iar in acea data nu mai au programat nici un eveniment , mia dat cartea lui de vizita si adresa de maill iar noi mai departe trebuie sa facem o scrisoare de intentie cu data exacta pe care vrem sa organizam metingul ce vrem sa facem mai exact si cam cate persoane o sa venim , cate corturi , cabanute , casute , camere in motel etc
Dansul mia zis ca stie despre ce e vorba si cam ce vrem noi sa facem ca stie de anii trecuti de la e30 meting sau intruniri de motociclisti etc si o sa ne puna la dispozitie cam tot de ce avem nevoie

mai departe haideti sa ne reunim sa vedem cine exact o sa organizeze toata treaba asta si sa facem sa fie bine , eu personal nu am nici cea mai mica experienta ca nu am organizat nici o data nimic de genu dar astept ordinele oricarui dintre voi care are o initiativa si va stau la dispozitie ori de cate ori si ori cand cineva o sa ma roage sa fac ceva sau sa ma implic , stima

Lulaa 10-04-12 19:57

poi de organizare sa se ocupe cine sa ocupat si anu trecut daca mai vrea sau oricine...

sharkylete 10-04-12 20:15

Am ras ceva...

Quote:

Originally Posted by Lulaa (Post 4975816)
poi de organizare sa se ocupe cine sa ocupat si anu trecut daca mai vrea sau oricine...

:))))) Mi se pare corect! :)))))

Kiducafe 10-04-12 22:26

Buna seara! eu sunt nou pe aici dar, vreau si eu si inca un prieten de al meu sa venim incepand cu anul acesta... (320i coupe si 318i sedan).

avadanei eduard danut 13-04-12 20:37

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4968818)
Deci , pana la urma , cum ramane ?
Liste, conturi , deconturi , trasee, program , stickere, promovare .... ???

Salutare baieti tot urmaresc topicul dar nu vad nici o schimbare de situatie :rolleyes2 .... spre deosebire de baietii din tabara celalalta(e 30 ) suntem in spate mult ... Sper din tot sufletul sa se organizeze cv frumos :peace:

BMnWA 14-04-12 00:58

Quote:

Originally Posted by avadanei eduard danut (Post 4980228)
Salutare baieti tot urmaresc topicul dar nu vad nici o schimbare de situatie :rolleyes2 .... spre deosebire de baietii din tabara celalalta(e 30 ) suntem in spate mult ... Sper din tot sufletul sa se organizeze cv frumos :peace:

ne mai consolam si noi ca stam mai bine ca si cei cu e46 si e90 deci nu suntem chiar pe fundul sacului :)))

dani_smarandescu 14-04-12 01:19

n,ai cu cine ma ---- n,ai cu cine !! :lol::lol::lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=uRNuBNL-f8Q

GaLu_Bv 14-04-12 01:19

ATAT VROIAM SA AUD !

Provenzano 14-04-12 01:30

Quote:

Originally Posted by dani_smarandescu (Post 4980544)

vai de plm:)))) ce om sincer :lol::lol::lol:

fan3xxl 14-04-12 07:24

Quote:

Originally Posted by dani_smarandescu (Post 4980544)

=)))))))))))))))))=)))))))))))))))=)))))))))))) ataaaaaaaaaaaaaatttttt =)))))))))))))))=))))))))))))))))

Daniel_Toa 14-04-12 08:37

S a ales praful de intalnirea asta ! Deci nimic nimic sigur pana acum . A fost o lista de 90 de persoane , si in final tot nu avem o locatie , tot nu stim care cum vine . Respect pentru intalnirea e30 , baietii de acolo merita toate aplauzele !

zoly_bike 14-04-12 09:44

Oameni buni, atata tot tragem mata de coada...da parca nu toti cu mat umblam....in fine , daka e ok la darste DE CE NU SE ORGANIZEAZA AKOLO??? dani smarandescu zice k e ok si avem tot ce ne trebuie + k akolo au fost cele mai multe voturi! EU ZIK SA LASAM ORGANIZATORII SA ISI FAKA TREABA PT K EI STIU MAI BINE , oricum nimeni nu poate multumii 100 de oameni k tot se trezeste careva k nu ii convine ceva, la cei care nu le convine sa nu vina si sa taca din gura, un asemenea meeting e destul de greu de organizat asa k nu aruncati asa cu vorbele k si normal k organizatorii se enerveaza si nu se mai face nimika k restu numai din gura dau si astept tot pe tava, pana la urma e un meeting nu un chef deci mie imi convine si de dorm in masina tot vin. + k organizatorii au vrut sa multumeasca pe toata lumea, aici a fost greseala, Aici ma adresez organizatoriilor :- CONTINUATI CE ATI INCEPUT ,SA RAMANA TOT CUM A FOST STABILIT DECI LA DARSTE CU DATA STABILITA SI TOT TACAMU!!! Pana la urma akolo sa votat si etc... si nu bagati in seama toti impresarii care si-au luat de 4 luni e36 si sar in sus, mai bine k voi nu stie nimeni , si voi astia care dati din gura sa mergeti pe coasta de azur k akolo poate o sa va plaka!!!

fan3xxl 14-04-12 09:57

offf, care mata? care coada? nu a mai postat nimeni pe aici de.........ce sa se organizeze? ma amuza asa un pic reply`ul tau, esti atat de acid...dar nu inteleg de ce?...ar trebuii sa ne fie rusine...baietii cu ursii au stablit tot inca de la inceputul anului...noi ne`am cacat pe noi 3 luni si.....am ajuns de unde am plecat...NICAIERI....toata lumea vorbeste peste tot de meeting, ca se organizeaza, ca se face....dar nimeni nimic concret aici pe topic...

luci4n_vl 14-04-12 10:04

deci mai sunt 4 luni......timp este pt tot,daca joint`ul nu se mai implica,sharky este plecat,restul "Veteranilor" vad ca tac,propun 2 persoane care stiu sigur ca isi dau interesul pt a organiza ceva frumos,ceva special,ceva uni si CEVA CONCRET!!

DANI SMARANDESCU si PROVENZANO..........sunt din partea locului si stiu cu ce se mananca un meeting....acum asteptam sa vedem ce zic si ei......inainte sa inchei vreau sa va urez un Paste fericit.....

BMnWA 14-04-12 10:19

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 4980737)
deci mai sunt 4 luni......timp este pt tot,daca joint`ul nu se mai implica,sharky este plecat,restul "Veteranilor" vad ca tac,propun 2 persoane care stiu sigur ca isi dau interesul pt a organiza ceva frumos,ceva special,ceva uni si CEVA CONCRET!!

DANI SMARANDESCU si PROVENZANO..........sunt din partea locului si stiu cu ce se mananca un meeting....acum asteptam sa vedem ce zic si ei......inainte sa inchei vreau sa va urez un Paste fericit.....

n-ar fi rau,sa speram ca au si timp de implicat.

aprilia_sr 14-04-12 11:04

imi pare rau pentru voi....dar stiu ca o scoateti la capat pana la urma.....ar fi pacat sa nu...sunt multi care au cu ce veni si au ce arata...

zoly_bike 14-04-12 17:46

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4980727)
offf, care mata? care coada? nu a mai postat nimeni pe aici de.........ce sa se organizeze? ma amuza asa un pic reply`ul tau, esti atat de acid...dar nu inteleg de ce?...ar trebuii sa ne fie rusine...baietii cu ursii au stablit tot inca de la inceputul anului...noi ne`am cacat pe noi 3 luni si.....am ajuns de unde am plecat...NICAIERI....toata lumea vorbeste peste tot de meeting, ca se organizeaza, ca se face....dar nimeni nimic concret aici pe topic...

cred k m-ai inteles gresit, nu am zis de mama nimanui, ci mata adica pisica e o vorba "tragi mata (pisica) de coada, si cum ce sa se organizeze??? MEETINGUL!!! aaaaaa am uitat nu trebe organizat nu? poi da baetii cu ursii is akolo unde is k ei au ORGANIZIAT!!! dupa tine nu trebe organizat, normal ,de aia suntem NICAIERI! eu oricum nu mai scriu nimika k numa apar comentariile astea de doi bani, voi venii la meeting daka se va ORGANIZA si atat, va las pe voi sa va dati in cap! daka am gresit la careva cu ceva imi cer scuze si cu asta ma retrag.

fan3xxl 14-04-12 19:13

Quote:

Originally Posted by zoly_bike (Post 4981358)
cred k m-ai inteles gresit, nu am zis de mama nimanui, ci mata adica pisica e o vorba "tragi mata (pisica) de coada, si cum ce sa se organizeze??? MEETINGUL!!! aaaaaa am uitat nu trebe organizat nu? poi da baetii cu ursii is akolo unde is k ei au ORGANIZIAT!!! dupa tine nu trebe organizat, normal ,de aia suntem NICAIERI! eu oricum nu mai scriu nimika k numa apar comentariile astea de doi bani, voi venii la meeting daka se va ORGANIZA si atat, va las pe voi sa va dati in cap! daka am gresit la careva cu ceva imi cer scuze si cu asta ma retrag.

si eu la aceiasi pisica ma gandeam, stiam si eu zicala, nu traiesc in pestera

Billy c25xe 14-04-12 19:41

Cine isi mai aduce aminte intalnirea de acum 2 ani aproape ? Din Bucuresti pana sus in Poiana , nu tu cazare , deci automat fara batai de cap si prea multa organizare si a fost superb pe Cheia , peisaje , serpentine si nu s-a plans nimeni ca seara am fost inapoi acasa marea majoritate .

Insa , intradevar , atunci au fost ceva baieti din Constanta si a fost destul de obositor si automat la asa ceva nu se poate venii din toata tara dar decat de loc , bun si asa .

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning