![]() |
Re: Sticker 4tuning.ro!!!!
2 bucati pt mine te rog (1 buc RENAULT CLIO, 1 buc RENAULT MEGANE)
daca nu cer prea mult |
Quote:
Deci: 2 pt masinile lu' poll22 1 pt polo meu mai sunt 3.... PS: la urmatoarea intalnire le impartzim :p |
Quote:
|
Quote:
5-venite de la Buc. 2-masinile lui Poll22 1-polo-ul tau 5-2-1=2 :D :D :lol: :lol: |
Quote:
Cand esti nedormit de 9 zile, 5-2-1 mai fac si 3 catodata :lol: Deci sa recapitulam.... mai sunt 2 stickere :D my bad |
stiu ca sunt nou pe aici...in sensul ca am masina de cateva luni si am aparut in comunitatea 4tuning hd/deva dar pe 4tuning.ro ma stiu de ceva timp si sper ca imi puteti da si mie un sticker sal pun pe "oltean" as fi mandru ca am vazut la multi in hd de unde sunt eu si chiar ma intrebam de unde au. daca ajuta cu ceva, atunci de stiut ca lucrez la sews deva :D cam vazut ka nus singurul :P
|
Quote:
O sa primesti stickeru cu conditia sa vi la urmatoarea intalnire(cand o fi...o sa stabilim tot pe forum...) da' incearca sa faci semnatura aia mai micutza :) Pune o poza si cu tine dak ai acolo la userii 4tuning Hunedoara/deva ... PS: Banuiesc ca pe xxdadixx il sti de la sews |
Quote:
|
Quote:
5-2-1=3 :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
poi astept de mult treaba asta...dar pana acujm nam avut ocazia...sper ca urmatoarea intalnire sa o apuc cu masina gata...sa aiba sens stickeru pe masina nu numa assa la oha. pai apropo de cunoscuti..va stiu pe majoritatea..dupa masini..sil stiu si pe dadi da el numa stie :D desi neam intalnit des zilele astea prin hala! dar astept sa ne intalnim fata in fata si poate un chalenge ceva...dar la anu ca cu masina asta nam de gand sa ma dau la voi :))) va fi doar ceea ce lipseste in hunedoara "un oltcit smecheros"
|
Quote:
|
Ba nu mai faceti off-topic ....este topic de discutii :p
Aici tinem stocul la Stickere cu 4Tuning.RO :D |
Quote:
|
...am vorbit si imi mai trimite ZoliaT cateva pt noi ;) asteptam sa ajunga :D
|
or ajuns "actibildele" dar acuma nu se mai inghesuie nimeni ...aseara n-o zis nimeni nimic.. :p
|
In Tulcea nu trimite-ti..Platim!Ca noi nu avem unde sa facem aici!!!!
|
webcathos trimite-i PM la ZoliaT si Gratzian sa-ti trimita mai multe ;) eu nu am chiar asa multe sa trimit prin tzara...
|
eu vreau.....aveai la tine?
|
dap aveam 5 bucati...v-am zis intrebati de racer sonic :)
|
un sticker pe la pitesti poate sa vina ?
|
Salut ! Imi doresc si eu un stiker...am fost si la o intalnire 4tuning in Hunedoara la Kaufland acum vreo doua saptamani, daca conteaza ;)
|
Ciprian si de ce nu ai intrebat atunci de sticker..pt ca aveam la mine!!!
Eu eram cel care statea pe masina ta ...si cel ce a venit pe jos :))) daca coonteaza ;)...din motive tehnice :p |
daca nici eu nici el nu a avut gura sa intrebam asta este. Exista o vorba din popor "copilu care nu plange nu primeste tzatza" asa ca...poate ne intalnim luni cumva in HD si ne dai stickerurile:lol:
|
Cred ca saptamana viitoare sunt schimbul 2.... eventual poate aveti drum in vichend..pe sambata/duminica... poate o punem de mini intalnire :)
|
:sad: nu stiu sa vedem....in orice caz sambata m-am plimbat vreo ore prin hd singur...ca am venit sa imi pun alarma da nu am avut nici o idee cum sa dau de voi :sad:
|
:D 3 ore:D
|
si totusi , un sticker pe la pitesti nu vine ?
|
KillerINC tu esti f aproape de bucuresti..mai bine dai o fuga pana in capitala la sediu 4tuning;)
Eu nu am chiar multe cat sa trimit prin tara..le am de la ZoliaT pt cei din zona..sorry |
Am primit in seara aceasta stiker de la Bogdan. Maine il pun pe masina :D
|
Am primit si eu un sticker de la fast_racer. Maine il pun pe masina lu' @Puiu. :lol:
|
Quote:
P.S. Vezi ce faci cu pozele de la meeting8) |
Toata ziua am sughitat ba cat m-ati pomenit :D
Masini sa avem ca stikere facem rost ;) |
Am pus stiker-ul pe Golf. In curand si poze....:D
|
Quote:
P.S.: Puiu, spala tata masina, ca trebe... :lol: |
1 Attachment(s)
param pam pam :D :D am stickeru pus pe una din masini
|
1 Attachment(s)
Aici este si Golful meu stikerit !
PS: Am mai pus o poza si aseara (Puiu a apucat sa o vada) dar a fost stersa :( Nu stiu de ce ?!?! |
au puiu ce bine sta pe golf :lol: se vede ca yo am facut poza :lol: pace frate cip$
|
Quote:
|
ok. nici o suparare....imi pare rau nu am stiu. e vina mea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning