![]() |
Re: Maşina mea: Vectra B2 Sport Edition
3 Attachment(s)
...pai cam asa...
|
Foarte frumoase jantele:X:)
Bravo! Succes pe mai departe:) |
ms frumos!
|
Bine sika arata foarte bine pana acuma :shock:
|
hai cu ele pe masina :twisted:
|
Ms baieti! Sa-mi vina cauciucurile si le arunc pe masina... sa vedem pe ea cum arata... dupa aceea sa finisez si pasajele...
|
4 Attachment(s)
In sfarsit reusesc sa mai postez si eu ceva..., am fost foarte ocupat, dar in tot acest timp s-a mai lucrat cate ceva la masina... s-au montat jantele, cauciucuri inca nu am gasit sa pot termina arcadele spate..., s-au pus folii si pe fata, cam deschise ce-i drept, da' tre' sa fim legali... si cu un parasolar (tot din folie, lipit pe interior) s-a inchis suficient. Iar in ciuda faptului ca spatiul nu mi-a permis sa scot evacuarea prin praguri, am montat doua finale sport... in continuare sunt in lucru ceva lumini ambientale si semnalizari in oglinzi pentru a le elimina pe cele de pe bandouri... urmeaza poze cand vor fi gata...
|
superba!:shock:
cum se aud cele 2 finale?un video si pt noi cv ?:D |
Cat de bine arata!!!:dribble::dribble::dribble:
Sincer, nu cred ca am vazut Vectra mai frumoasa, din Ro sigur e cea mai frumoasa. Abia astept sa vad si aripile spate gata, si sunt sigur ca n-o sa te opresti aici. PS. - ti-am vazut si dacioara acum cateva saptamani, arata la fel de bine. Vezi ca ti-am dat si un pm. |
Iti iubesc masina !
|
Ms baietzi! Tobele sunt relativ cumintzi, nu st f galagioase... se aud putin mai tare decat cea originala, da' nu sunt deloc obositoare nici macar la drum lung... sunt foarte multumit de rezultat... o sa pun cu prima ocazie si un video sa vedeti/auziti...
|
Dacă nu s-a jucat cu intermediara sau catalizatorul, sunetul, este fix acelaşi!
Vorbesc din propria experienţă! Am mers mai mult de jumătate de an, fără finală şi sunetul era fix acelaşi. După ce mi-am montat o finală full inox, se auzea la fel. Treaba a început să stea altfel în momentul în care maşina a făcut "sinuzită" şi a trebuit să scobesc catalizatorul. |
andi, te contrazic... la mine kiar se simte, s-a modificat sunetu', iar fara finala facea ceva galagie... eu am vrut-o ceva mai silentioasa sa nu iasa prea mult in evidenta si dupa cum am mai zis, chiar sunt multumit de rezultat...
|
andi_cimpean: Nu prea este adevarat..eu am pus la matiz toba sport pe traseu original si...ma sparge la urechi. Orice toba sport face zgomot mai mare decat una stock, fie ea montata si cu 50 de intermadiare si 50 de catalizatoare inainte.
Daca vrei zgomot demential, dai jos catalizatorul, traseu gol si fara finala...:lol: stiu din experienta! Bafta sik! |
Băieţi, la ecoteţul meu de 1.4, aşa s-a întâmplat.
A fost evacuare stock, nemodificată deloc. |
like ;)
ps: ti-am trimis PM :) |
Nu stiu cum sunteti voi, da' eu unu' nu mai vreau evacare prea galagioasa... poate am inceput sa imbatranesc... :D
tnx seb! ;) |
Quote:
spor la treaba |
...de fapt daca stau bine sa ma gandesc, nu prea m-au placut niciodata evacuarile foarte galagioase...
|
Incredibil ce bine arata, spor in continuare :)
|
foarte frumoasa jucaria Sik.
spor la treaba pe viitor. esti pe drumul cel bun. cu fiecare masina care ai avut.o ai stiut ce sa ii faci sa iasa in evidenta placut! poate am sa o vad si eu pe viu intr.o zi cand esti liber;) |
Quote:
|
Ms baietzi!
Ne-om gasi noi vreodata... Timpu' le rezolva pe toate... Saptamana asta ar trebui sa fie gata si pasajele spate... |
Vreau sa aud evacuarea :>
|
1 Attachment(s)
...o sa auzi si evacuarea... :D deocamdata, dupa cum am promis, o poza cu unu' din pasajele spate...
|
Quote:
Nu stiu cum vine bara ..e in continuarea evazarii ? :) |
Da VaLeX, am incalzit si am evazat si colturile barii... nu foarte mult, cat sa nu sparg vopseaua... mai trebuie putin, da' nu vine rau...
|
Quote:
Nu fi zgarcit si mai pune niste poze ... :D |
hey hey...ceva nou?!.....
|
Salutare! Da Seby, cateva noutati... mici ce-i drept da' sunt... Am schimbat clapa de la usa stanga fata cu una de pe o Vectra de Anglia (fara yala), si clapitza de la rezervor (avea un piciorus rupt la prindere si cand o deschideam nu statea fixa) si am terminat cablajele luminilor de la manerele de deschidere interioare, clape si capota...
|
Ceva poze?:D
|
Inca nu am facut poze, o s incerc s pun zilele astea... poate chiar maine....
|
mai repede cu pozele ca suntem curiosi :P superba jucarioara :X
|
2 Attachment(s)
Ms Commy! ...doua poze facute in graba sa va faceti o idee... o sa fac si la capota...
|
Ai o masina superba!:shock:
|
ms Cox, ms frumos! ...da' inca nu e gata, mai e de munca...
|
Quote:
frumos, spor pe mai departe |
dupa posibilitati... 8)... ms, sa fie!
|
Quote:
|
Foarte bine arata! Modificari subtile de bun gust ! vorba aia: multi vad putini cunosc !
Astept pozele ! Cat mai multe din toate unghiurile :lol: nu de alta dar avem ce admira |
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning