![]() |
Re: Noul M3
Quote:
|
3 Attachment(s)
Noi poze spion cu M3..
Se pare ca nu va exista doar varianta coupe, ci si un convertible si un sedan (prima versiune a lui M3 cu patru usi). Masinile vor fi propulsate de un motor V8 de 4.0 litri ce va oferi 420 de cai putere astfel realizandu-se o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.6 sec. Pozele indica 2 prototipuri a lui M3 Coupe si o imagine a sedanului facuta pe calculator. |
Quote:
|
o basina...nu e nici umflata...iar daca are spatele ca in poza aia care a pus-o boy_wonder este absolut oribila si plasa aia de 2 bani de cel mai mare cacat (desi ma indoiesc ca nu ar fi photoshop)
|
a fost scos camuflajul de pe masina cu ajutorul calculatorului ;)
|
Quote:
|
tot ce se vede in poza aia este pachetul M pentru coupe ... nici vorba de M ...
|
|
Quote:
Scuze de off-topic. |
3 Attachment(s)
Si inca 3 poze:
|
hai frate mai asteptati 9 zile ce e asa greu... asta albastru e photoshopuit la maxim :|
|
Cred ca e photoshopuit, dar de autobild nu de mine :) 9 zile pana la lansare?
|
9 zile pana la geneva unde prezinta bmw m3 prototype (asa se cheama)
|
sa dea draq la 420 de calutzi .... e dit-amai herghelia ... oricum aduce mult cu 330 Xi asta nou ... e belea :D
|
Luati si va cruciti! eu sunt socat si fara replica:
|
16 Attachment(s)
Luati si va cruciti! eu sunt socat cat de bine poate sa arate si comform carandriver sunt oficiale:
|
11 Attachment(s)
am si eu niste poze cu el la rezolutie mica si de slaba calitate;
se pare ca in cele din urma M3 va fi propulsat de un motor V8 |
5 Attachment(s)
noi poze :lol:
deci deocamdata este la stadiu de concept.. si are un motor V8 de 420+ cai. |
frumos tare , din punctul meu de vedere cel mai frumos BMW din noua generatie ( ma refer strict la design)
|
1 Attachment(s)
absolut extraordinar
|
15 Attachment(s)
2007 BMW M3 Concept Fotografii de la Geneva Motor Show cu proaspat prezentatul M3 Concept: |
Super masina.
|
mai mult imi place seria mai veche 3 de la bmw!dar m3 acesta este mult mai frumos decat precedentul m3!
adevarul ca este uluitor. |
Chiar arata bine noul M3!superb!
|
ce concept tata, mai mult ca sigur ca asa o sa apara si de serie, si pun pariu ca o sa aiba peste 400 cp.
|
Sincer,cred ca se putea si mai bine,cel putin spoileru fata e cam uratel,seamana prea mult masina cu un coupe normal.Ar fi trebuit sa fie mai bombata,iar jantele sunt prea comune.Sper ca nu o sa arate chiar asa,in rest e misto.
|
Nu mai are agresivitatea din anii trecuti..e prea rotunda..
|
arata bine shy motorul e mai tare decat generatia precedenta , dar parca mai frumos era precedentul
|
E criminal noul m3 :shock: :shock:
|
Dak pana acum M3 imi placea la nebunie acum pot spune k noul M3 il iubesc la nebunie e chiar mortal e mult mai frumos decat M6 si decat M5 la un loc e chiar superb.
|
ii mortal m3 asta nou....da parca totusi imi place mai mult asta vechi
|
o adevarata opera de arta!
|
mashina asta scoala totzi mortzii din mortzi...dak ai benzina in sange 100% itzi place bmw m3....au reusito shi de data asta ....nu ne-au dezamagit...este prea tare cum arata...iar la performantze va bate multe mashini cu pretentzii mai mari
|
Cu 420 de cai o sa aibe performante asemanatoare cu RS4. Arata frumos masina, sunt curios sa vad si pretul cand o aparea.
|
De motor se stie ceva k in esenta aia e opera de arta dupa orice M. Va fii acelas motor dupa M actual??
|
arata bine noul M3 dar parca nu mai are aerul ala sportiv al modelelor precedente
|
Mie nu'mi plac farurile, nu sunt deloc agresive, in rest este super mishto masina :rolleyes2
|
mie imi place mult de tot asta nou....se potriveste generatiei....are linii frumoase....si daca vad vreo blonda pe scaunu soferului....=)))
|
https://www.youtube.com/watch?v=fs_38hUmTQU Posibil sa nu fie M,dar dupa tobe si sunet.....:)
|
un m3 vechi are 343 de cai parca
un 280i eu zic sa sara de 280-290 de cai nu cred ca are cum sa sara fara niste modificari serioase deci e m3 dupa forma dar nu se stie din pacate c motor avea sub capota dar a plecat frumos,misto merge |
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning