![]() |
Re: Renault Clio 2
Quote:
scuze inca o data de off topic....... cristi_ubs...eu nu vorbesc din studii.... am desfacut si megane rs ,si megane normal! |
Practica bate studiul la orice capitol,in fine,nu cred ca mai e cazul sa vorbiti pe tema asta,mai bine am oferi cateva sugestii in legatura cu masina fetei :D
|
daca inca nu ai cumparat cauciucuri pentru jantele alea te-as sfatui sa iei 195/50/r15 eu asa le am pe masina mea si vin la fixxx.
|
Da am luat cauciucuri la masina exact dimensiunea care ai zis'o u mai sus.. 195/ 50 /r15
|
Quote:
|
nu am si nici nu imi trebuie, intra pe topicul meu si vezi, am vazut ca tu vrei si suspensie, am vazut pe la alti baieti aceleasi dimensiuni si cu suspensie sport si da bine. la inceput o sa fie cam greu cu volanu, simti orice denivelare in volan, dar dupa te obisnuiesti(cel putin la mine asa s-a intamplat). se cunoaste la stabilitate chiar si fara suspensie.
|
Quote:
|
foarte frumoasa buburuza ta. sa o stapanesti sanatoasa si sa ai parte de km fara probleme!
|
Quote:
|
Misto buburuza! Nu te mai complica legat de modificarile suspensiei, aia sport e cea mai adecvata. Asteptam poze noi cu jantele montate! :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa achizitionez si eu masinii mele cevaa ce mi am dorit demult .. pleoape de clio .....
M ai trebuiesc colantate si gata ... |
4 Attachment(s)
In sfarsit am colantat si pleoapele si le-am pus asa de forma....ca o sa le pun calumea dupa ce va trece frigul...
Si acuma m am apucat de colantarea bandourilor... |
Arata bine.
|
arata bine .. prinde forme frumoase masina
vezi sa nu le pierzi pleoapele daca le-ai pus de forma .. p.s ti-ai colantat din greseala si unghia .. ? :)) |
Quote:
|
bravo, ti-a iesit bine:P le-ai facut tu?
|
Quote:
|
Quote:
Pei le am pus doar pentru poze;)) p.s nu mi am colantat si unghia:)) |
Quote:
|
Bvo felicitari arata foarte bne !!
|
Bun bun, imi place cum arata. O schimba mult la capitolul agresivitate, imi place sa vad o fata preocupata de asa ceva! Bafta cu tot ce ti-ai propus!
|
Multumesc frumos .... Sper sa iasa toate cum mi am planuit
|
2 Attachment(s)
Astazi am terminat de colantat bandourile laterale:X iar maine le voi pune pe masina...
si vor urma cele de pe bari ... |
ai o mana dibace n-am ce zice.... tine-o tot asa si poti sa iti deschizi un atelier :D
|
Quote:
|
pai da...iti dai seama ca piesele mai mari sunt si mai usor de colantat. deci nu vad de ce ai avea probleme daca te-ai descurcat unde e de migala
|
Nu am incercat ceva mai mare dar urmeaza si sper sa imi iasa calumea
|
bun, daca iti iese incerci si pe a mea? :D
|
Daa incercam :)):))
|
gata ramane stabilit atunci sa imi zici si pretul la manopera :shock:
|
Daa vedem ne gandim;)):))
|
au iesti foarte bine bandourile :)))) :lol:
|
atunci iti urez bafta cu proiectul "buburuza alba" si iti doresc o seara placuta! 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai dat cu ceva pe bandourile alea sau ai colantat direct? Daca ai colantat direct, afla ca nu va tine, colantul nu prinde pe o suprafata cu pori.
|
Quote:
|
Am crezut ca la clio bandourile sunt la fel ca la megane. La mine aveau pori, nu erau deloc ca oglinda.
|
Nu nu au avut nimica...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning