![]() |
Cumpar casete cu MP3!! Vand celular cu disc!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
vand opelul vectra al lui vecinamiu .. pret avantajos, posibilitate de leasing sau rate :lol:
|
De vanzare:
- una bucata copil copac; - scamele de pe haine; - aerul din masina; - eticheta de la blugi; - una bucata juma de sandwich; - una bucata chiloti HS; - doua firmituri de paine; - febra la cutie! ( super oferta la 2 cutii de febra cumparate primesti gratuit si gripa la borcan! ) |
Vand Masina Albalux 3 cu storcator , Sau schimb cu hartie igienica folosita pe o singura parte , sau cu scobitoare folosita la un singur capat. Inchiriez masina de tuns closhka pe burta sa suga puii , brici de barbierit broastele pe spate , sampon contra matretii la oua de gaina , musculite de otet , Medicamentele : Gropatin , Pamantin , Lopatin , Lumanaril , si zeama de limba de clopot.
Totodata ofer medicamente naturiste pentru diferite afectiuni : Zeama de culcus de caine , Seu de radacina de gard si copac , etc Reparam ace , brice si carice , lame si chiloti de dame. Comercializam drujbe cu 5 operatiuni : Taie lemne , scoate cuie , F#te'n c#r si trage m#ie . Inchiriez loc de veci , la SC SubPamant SRL , ultracentral , la loc cu lumina , ferit de umezeala , la loc cu verdeata , si o cutie cu tamaie. Veniti cu candela de acasa. AMIN. Beton ... nu ? :peace: |
vand poxipol folosit doar o data. relatii la un nr de tel
|
:arrow: inchiriez avantajos bulevard ultracentral proaspat asfaltat ferit de ochii vigilenti, in vederea organizarii exclusiv a curselor ilegale.
:idea: la cerere se pot pune la dispozitie figuranti: pietoni, participanti la trafic, gura-casca, sperietori de carton cu cascheta si chiar victime sigure. astept propuneri :wink: |
cumpar urgent ton de telefon!
si eventual liniutZe la baterie! Astept propuneri pt. schimburi... 1,2 si schimbul 3 :lol: |
Porsche 917
V12, 5.000 cm3, 845 Cp 0-100 km/h 2.7 sec nu il vand...doar ma laud :twisted: |
Eu nu mai vand nimic, de fapt am mai ramas eu de vanzare, ma cumpara cineva? Detalii: 1.84, 75 kg, brunet (la par), ochii caprui, detin umor si impart sentimente. Pt. doritoare (exclus bisexualii si gay) va rog conectati-ma.Rog seriozitate.
PEACE :peace: |
just me
inchiriez mama pentru shedintza cu parintzii (dupa primele 2 shedintze a 4 e gratis)
vand flashneta cu maneru rupt + maimutza dresata sa adune banii de pe jos schimb geaca de piele pe porc sau trabant + mobil |
anunt realdintr-un ziar \" vind 30 m de cablu tv \"
|
vand unde radio la kg.
Astept oferte |
Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.
|
Tanar, frumos, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W si o casa cu 11 camere, imi plac brunetele, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!
|
Vand artificii trase de la revelion!!!!
PEACE :peace: |
Vad ca topicul a avut succes de la inceput asa ca ..... o sa continuam :D :D :D
Schimb URGENT hartie de 100.000 cu doua de 50.000 plus diferenta!baiiiii rog seriozitate ! |
SC. Atzone SRL Angajeaza persoane capabile pentru urmatoarele servicii:
1 Huiduit maimutze in Africa 2 Hingherit caini Dingo in Australia |
Va vand pe toti :lol:
Scapa numai ala care imi da 9999999999999999999999.99Euro +TVA pt. restul. Nu ratati aceasta perioada de reduceri (0.0000000000000000001 %) Reconditionez minute vorbite la mobil Vand biti Cer si ofer maxima neseriozitate vand fane in delir Inchiriez radiatii de la monitor Vand praful de pe masina (iar masina bonus moka*!!!!!) *praful si masina se vand numai impreuna pretul prafului:7382735362537326321Euro |
Vand rds cablelink la pahar!
|
Re:
Quote:
Pentru inceput cumpar 10.000 de pahare ! Ofer posibilitati de plata prin cec fara acoperire ... |
vand experienta in domeniul tatzelor....13/20 stele verzi la testele iN CAP
|
Vand telefoane mobile la kg
1lil/kg P.S. tote stricate shi in garantie P.S2 unele au peste 2 kg |
vand opel astra din 95,motor 1.7td isuzu,inchidere centralizata,casetofon,tapiterie plus neagra,computer de bord,gresie,faianta,termopan + tamplarie aluminiu,incalzire centrala...nu accept intermediari si nici combinatii...
|
Re:
Quote:
|
vand unghi de fuga si fum din cauciucuri ieftin si convenabil :)
|
Cumpar iertare...
|
ofer tristetea mea .... vreau sa scap cat mai repede de ea :(( ..
|
Re:
Quote:
|
VAND Hamster tunarit, modificat: 2hp, jante pe 2, motor 0.2, tractiune 4X4, frezat, eleron, spoiler fata spate + praguri, culoarea caroserieiL: bej cu nuante de alb.
Accept si variante (ex. pisica \"virgina\" sau orice altceva nemodificat sau tunarit) PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
VAND CAI DIN MOTOR SAU II DAU LA SCHIMB :lol:
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
:lol: :lol: :lol: N-am vazut asa ceva pana acum.
|
E foame mare frate... Asta este... La tzara se ard alea pe un kil de malai si doua pere, asadar la capitala e pe bonuri de masa... :wink:
|
Pai pe prafu asta.... E FOAME DE BANI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Vanzari
Vand ciocan forta de lovire variabila, omologat de autoritatile in domeniu. Societate comerciala vinde din stoc consumabile pentru sistem ungere instrumente de perforat cu percutie. Doamna dau motoare orizontale, verticale si transversale. Vand BMW, aspirartor de femei, eventual schimb cu aspirator de ****. Vand fata batrina pentru sapun. Zona Stefan Furtuna. Pierdut simtul orientarii. Vin spre tine, iubito. Gasit bere ieftina, nebotezata, la halba. Neincrezatorii pot vedea minunea in zona Piata Progresul. Taur comunal pierdut coaie. Ma declar bou. Barbat pierdut nevasta la barbut. Ma declar campion. Tanar licean, pierdut copii pe sub plapuma. Ofer recompensa celui care ma spala. Pierdut virginitate. Te declare mereu al doilea. http://www.caterinca.ro/micapub.html |
Cu totii am frunzarit paginile cu mica publicitate si cate o data am citit (pentru a ne amuza) anunturile matrimoniale.Iata adevaratul inteles din spatele acelor cuvinte(scris intre paranteze):
:D :D :D Doamna serioasa in jurul la 40 de ani (= 48 de ani),fire atletica (= fara sani),educata (= exmatriculata dupa 2 ani de facultate),romantica (= arata mai bine in lumina lumanarilor),pasionala (= vorbeste excesiv de tare),spirit deschis (= dependenta de droguri) caut suflet pereche (= la un pas de o noua cadere nervoasa)... :D :D :D Cam asa ar suna un anunt al doamnelor ... in curand de ce nu si unul de-al domnilor... :P :P :P |
URGENT!!!
donez restante cu pedigree, abia am intrat in posesia lor ... super oferta!!! cine ma scapa de ele poate primi chiar si o punga plina cu apa de izvor .... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning