![]() |
Re: E30 318i touring
Lasa ca si asta ajunga ca cea rosie cat de curand...felicitari pt achizitie
|
E30 316i Sedan
5 Attachment(s)
Am reusit sa o trec pe numele meu . I-am vopsit barile gri , dar nu cu o vopsea buna, asta pana va fi vopsita masina. Motorul s-a schimbat cu unul de 2.5 24v non vanos.cateva poze acum :
|
Am si eu o intrebare!Cum faci la itp cu motorul?
|
Prea inalta domne...degeaba daca nu mai plimbat si pe mine !!!
|
Asa da! Alta viata pe RO...
Arata destul de bine masina ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
pai vreau sa cumpar foarte curand un urs si nu stiu cu motorizarea.sa il iau cu 2.5 sau sa il pun eu.oricum mersi:-)
|
Re: E30 316i Sedan
Quote:
|
re: E30 - BMW 316i SSF
spor la treaba cu masina !
|
Bafta cu masina.
Te intreb pe tine - care e faza cu masinile pe bg, nu se pot pune alte motoare pe ele? Sau la ce faceai referire cand ai zis de minusuri la ursul care era pe bg de ti-au luat talonu? Ca itp poti sa ii faci si in ro la o masina pe bg. |
Frumos, spor la treaba cu masina!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am pus niste leduri in spatele lupei, cand aprind faza scurta nu se mai vede rosu. Se vede normal
|
Azi mi s-a spart radiatorul de caldura , asa ca am dat bordul jos de pe break , dar nu reusesc sa dau radiatorul jos, ceva idei sfaturi? Am desfacut cele 4 piulite de sus de la compartimetul motor , dar dinauntru nu reusesc sa desfac cele 4 suruburi pe care erau piulitele.Mai tre sa desfac ceva?
|
Quote:
Spor la treaba:-) |
Quote:
|
Quote:
Am preferat sa dau bordul jos deoarece vreau sa pun bordul de pe break pe sedan , arata mai bine si am avut eu grija de el.Mai vreau sa iau si instalatia de proiectoare si de obc. Si asa dezmembrez break-ul. |
pretenas, scoatem si noi ursu la plimbare cand vine caldura....?
|
Scoatem ursul la plimbare , daca nu il bag la hibernat in garaj pana ii fac interiorul cum vreau eu .
Am reusit sa montez aeroterma , dar bordul nu . E doar de forma pus pe masina, cu ocazia asta descoperit foarte multe fire pe sub bord o sa verific sa vad ce e cu ele , de aceea ma grabesc sa termin de demontat break-ul ca sa duc caroseria la fier sa am garajul liber. |
2 Attachment(s)
Daca tot nu lucrez inca la urs, macar imi iau piese pt el. Cruci pt replica hella smoke si bucsi punte si brate spate.
|
15 Attachment(s)
Inca se lucreaza, dar mai greu .
P.S. Rog schimbarea titlului in BMW 316i SSF |
Re: E30 - BMW 316i SSF
5 Attachment(s)
Azi au ajuns discurile , urmeaza ca luni , marti sa imi vina placutele.
|
se lucreaza biniiii!!:D
spor sa ai!! |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Pregatiri de primavara . Cate 2 maini de grund + antifon cauciucat.
|
Bravo, f bine ai procedat.
Spor la treaba in continuare. |
imi place cum lucrezi, la vara facem senzatie...poate gasesti si motorasul mult dorit...
app cine te.a tuns...:)) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cateva poze cu placutele de frana ce le voi folosi , este vorba de Ebc yellow stuf. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva achizitii + antifon pe aripile fata.
|
6 Attachment(s)
Cateva poze cu ce am mai luat , bielete directie , angel eyes smd galben oem si montajul de pe fata.
|
12 Attachment(s)
Cateva poze de azi si cu ce am mai cumparat , bare de mtechik 2.
Am curatat toata partea din spate , grunduita si antifonata , vopsit puntea spate si montat bucsile noi. |
Ai fi putut sa dai jos amortizoarele spate inainte de vopsire si sa protejezi bucsele, deasemenea jos bucsele,bridele, bieletele antiruliu de pe barele stabilizatoare...daca tot faci o treaba, sa iasa si frumos/bine...:rolleyes2...
|
barile sunt de la ala din oradea?? azi am aruncat bara de fata.... niste gunoaie nu are nici o treaba bara cu masina...
|
6 Attachment(s)
Sper sa le dau de cap la bari , nu sunt singurul care am sa pun si-au mai pus si alti.
Bogdane am preferat sa le dau asa bucsile , daca e ceva se pot schimba imediat ca sunt la indemana. dar nu am avut probleme cu ele.Iar pe la amortizoare zboara la jet imediat. Cateva poze de azi , mai am de montat diferentialul saptamana viitoare si o scot afara. |
Quote:
|
Hai cu ea la plimbare sergiule
|
Frumos ! frumos ! frumos ! felicitari :) sper si eu sa ajung la un moment dat in stadiul in care esti tu .. pana atunci tot ce pot sa spun e .. bafta si sa ai parte da cat mai multi banuti :D pt ca fie ce o fi bani pt urs mereu or trebui :)
|
Multa munca, mult efort depus dar fata de ursul touring esti pe drumul cel bun. Spor si bafta sa ai.
|
4 Attachment(s)
Mersi frumos de incurajari , touringul era cam copt la tabla din ce am vazut la sfarsit. Cateva poze de ieri , inca nu sunt fixate permanent toate elemetele. Voi reveni cu poze mai multe pe weekend , ca sper sa fac mai multe atunci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning