![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
cel mai bine cureti cu bormasina si cu smirghel in capat toata tabla din interior.e pacat de munca.daca o lasi asa intr-un an,doi,apare rugina la loc.mai bine o cureti calumea,ii dai cu grund si apoi teroson sau ce vrei tu si sti ca a iesit treaba buna ;)
|
Quote:
Acolo unde e dat deja sa slefuit rugina aia , ca intai s-au ocupat de sudura sa o acopere imediat dupa ce au slefuit pe acolo. Quote:
PS : asa voi proceda si pe dedesubt |
3 Attachment(s)
Sa montat puntea spate cu discuri si de maine dimineata ajunge la vopsitorie !
|
Te ai miscat bine bine :D pana la urma ce culoare o sa fie?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
In sfarsit masina a intrat in pregatiri pentru vopsit, incadrata de suratele ei mai mari [ un e46 si un e90 :D ]. Tot azi am primit si grila facelift pentru ea.
|
Quote:
iti urez multe succesuri fratele meu :D...urmaresc in continuare cu mare interes :D |
Felicitari pentru initiativa! Urmaresc cu interes proiectul. Am o curiozitate, nu era mai simplu sa faci o recarosare si daca poti sa-mi zici intr-un PM, estimativ, tinichigeria+vopsitoria cat te-a dus?!
Sarbatori fericite! |
cine frate a pomenit sa sudezi la o masina tabla ruginita ! cu saracia asta de pisica vai de mama ei , te-ai gasit tu sa-mi faci mie observatii :!: da stai asa ca nici macar nu este ata , ce sa mai ziceam , exact la ce ma gandeam :D
|
Quote:
Mult succes in finalizarea proiectului, este pasiune si nebunie curata. O sa-l urmaresc cu interes. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce se mai aude de masina???
|
Se lucreaza intensiv la caroserie ca sa fie vopsita , pe langa asta , lucrez la un setup audio SQ cu un mic subwoofer , jantele pe 17 vor aparea undeva pe marti iar motor , inca mai caut.
|
6 Attachment(s)
Mic update , masina e pregatita de vopsit , maine sa mi ajunga eleroanele de portbagaj + luneta plus mici reglaje pe la usi ca sa stea cum trebuie masina.
Kompresorul se afla in brasov pentru calcule , suporti si sa vedem ce mai e necesar pentru conversie ! poze cu el pe luni.. |
Quote:
Astept cu interes si poze din tipul vopsitului , dar mai ales dupa :D Blue LeMans a ramas ?:rolleyes2 P.S Ai pm :-P |
Quote:
sa-mi spui cand montezi kompresorul |
Quote:
Quote:
|
Deci din ce vad la partea tablarie a iesit stas.Cel putin la aripile spate si la praguri nu se observa deloc diferenta ca ar fi fost taiate.Felicitari tinichigiului.Treaba de nota 10.
Asteptam rezultatele finale! |
Quote:
Sincer sa fiu , eu am mai observat 2 mici imperfectiuni , la imbinari , la portiera stanga jos sub bandou si la spate deasupra , dar reglajul final va veni abia dupa ce voi instala chederele sa vedem cum se inchide totul , pentru ca la momentul in care am facut pozele, chederele nu erau pe masina. Stiu ca e o masina veche de 18 ani si poate pretentiile mele sunt putin exagerate , dar cand am pitici pe creier , nimeni nu poate sa ii scoata :-P |
succes frate cu masina si sunt tare curios sa vad rezultatul final(cred ca va iesi un e36 criminal):twisted:
ps:salutare tuturor.sunt fratele lui DEVIL's Style si sunt nou pe acest forum(sunt inscris pe un forum din italia). urmaresc de mai mult timp acest forum si mam decis sa ma inscriu.masina mea a fost deja prezentata.ma scuzati daca am facut acest mic off topic dar mi sa parut corect sa ma prezint:oops: |
Quote:
Pentru colegii mei , el este fratele meu [ baiatul cu e46 ele ] de care ma ocup ! Sa il luati usor , nu e asa de avansat in ale bmw urilor :-P |
Quote:
Cu riscul de a ma injura iti spun ca ai facut o lucrare cum se faceau pe vremuri la dacii, sudura blana aiurea (ti-am explicat ce si cum) si vopsitorie la fel, in loc sa dai totul jos (chedere plastice etc) le-ai acoperit cu scoci de hartie (banuiesc ca sti cum o sa se vada pe ornamentele negre urme de vopsea pe unde scociul nu a acoperit).... pacat de munca si de banii investiti.... |
Quote:
|
e f bine ca dai totul jos de pe ea.daca o vopseai cu geamurile puse ,chedere,plastice etc...tot ce ai muncit pana acum era in zadar.
|
Quote:
|
Quote:
Priveste mai atent pozele [ poate atunci o sa le observi acoperite total ] , si inca un aspect , fara suparare , nu sunt nici vopsitor si nici tinichigiu , dar stiu cum sa fac o treaba ok si sa am grija sa iasa totul cum trebuie , daca vrei sa vii sa mi dai lectii la ceva , te invit pe topicul deschis de mine la conversia motorului , sau si acolo sunt bani bagati degeaba in masina? hai sa incheiem cu polemica ca e mai bine , cand o sa mi cedeze masina dupa ce o supun testelor de stres , atunci o sa vin in fata tuturor si o sa admit ca sunt un incompentent :rolleyes2. |
Quote:
stai sa explici atat...tu termina masina si gata ! arata proiectul final... NU MOR CAII CAND VOR CAINII ;) !!! |
N-are rost sa-ti bati capul cu toti astia care vorbesc doar ca sa nu adoarma :D
Pe mine ma intereseaza mai mult ce e sub capota :rolleyes2 defapt ce vine acolo .. |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mic update , gasit motor m44+cutie [ trebuie sa ma duc sa il iau ]
o poza cu cele 2 "probleme" care mi au sarit in ochi + niste poze cu o masina [ sa vedem daca va da-ti seama a cui e ] . pregatita ca masina de scoala de pilotaj , asta ca sa vada si cei neincrezatori , ca unde am apelat la servicii de vopsitorie si tinichigerie nu am facut o degeaba ! |
|
Super proiect DEVIL. Abia astept sa o vad live. Da-mi te rog un P.M. cu pretul tinichigeriei si vopsitului si la ce service se intampla minunea.
Merci. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Poze facute in graba cu telefonul , nu pot reflecta felul cum da vopseaua pe masina , dar macar va puteti forma o idee !
Masina este in stadiu nefinisat si totusi la prima vedere a iesit asa cum ma asteptam , astept rezultatele dupa polish ! |
Quote:
|
Quote:
|
Am urmarit topicul de la inceput, felicitari pentru munca depusa, sunt nerabdator sa o vad in stadiul final. Culoarea este superba. Este oem sau custom?:D
Bafta! |
Bravooooooo , a iesit bine , ne vedem la meeting :))))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
CEAS ! :dance::nospam:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning