![]() |
Re: Logan MCV !!!
Quote:
Astept poze .. sper cu o camera digitala :P |
am aparat foto digital...dar e slabut doar 2MP....atata poate :D:D:D:D
|
Imi place cum au iesit stalpii si pleoapele. In schimb nu imi place deloc sigla aia de renault si ma oftica la culme tampenia aia de pe volan!!! :evil: Nu te dor ochii de la rosu ala???
|
frumos proiect, bafta multa in continuare !!!
ps vezi ce faci cu motorul, pune-i unul mai puternic cand vei avea bani |
Quote:
|
Tractata ???:?: :?: :?:
|
Quote:
|
Quote:
La ce va ganditi...2.0L 16v de pe Clio RS?:D |
Quote:
deci cu "tuning" am vz,acum urmeaza sa vad si de curse! |
Quote:
|
eeee nu schimb acuma motorul.....poate toata masina....si imi cumpar una cu 16V (105PS) :D.......m-am dat cu una...super !!!......iar MCV de curse NEVER !!!
|
faza cu consumul e aproximativa.....cati litri am bagat/km parcursi...:D:D:D
|
Rugaminte.......mai are cineva de pe forum Logan MCV.....????
|
in numarul urmator al revistei 4tuning.ro o sa fie prezentat un mcv, nush ce modificari are dar mor de curiozitate
|
de unde ti`ai luat pleoapele si cat te`au costa ?
|
mitty ... nimik nou la MCV ??
|
mitty pls zii si mie cum ai facut stalpi la masina?? ce colant ai luat????
|
1 Attachment(s)
Pai colantul il gasesti la magazine, ceri autocolant negru-mat sau negru lucios, dr parerea mea e ca negru mat merge mai bine
|
3 Attachment(s)
Uite un Logan MCV de la mine din Valcea ;)
Tu ce ai mai facut la MCVu tau ?? P.S: Astept pozele promise ;)) :D |
Dupa parerea mea loganul din Valcea ii prea incarcat cam multe dungi nichelate pe el....Aaronnel asteapta ca o sa puna si poze cu ce modificari face! sry de off topic! On topic arata bine cu autocolantul!;)
|
Quote:
Da da asta da logan...:yikes: Oricum iar mai trebui niste actipilduri lipite pe el ca sa fie cel mai beton din romania..:lol: :mrhappy: |
eu zic ca ar veni frumos cu spoilarele si pragurile, sunt finute, dar cu liniile cromate si ochii aia de mata pe colturi a rupt-o.
tre sa mai stii si cand sa te opresti. |
diablo 46 incearca s iei si u cateva idei de pe loganu ala albastru cum ar fi sa iei prelungirile alea si sa le pui,pragurile,niste jenti dar alea nu prea imi placeau,si spor la munca,si ai grija de ea sa o faci cat mai frumoasa
|
aha:), o sa ma chinui sapt asta sau cealalta sa pun plasa, sa vad cum fac cu timpu`:), poate o sa ma ajute XNN:P
|
Quote:
Cand mai iei poze de prin alte locuri...te rog specifica si tu sursa .Pozele apartin www.************* |
Aaronnel......nu stii de unde are body-kit-ul ???
|
Quote:
El le-a luat de la pitesti ... vorbeste cu el si poate iti da un numar de telefon de la cei de acolo si suni si intrebi ;) Aaa ... si sorry Cristi_XP ... pozele sunt de pe loganclub ;) :D |
PS: deocamdata nu am mai facut nimic la el....(nu am gasit nicaieri accesorii:evil: :evil: :evil: )......ar fi inca multe de facut :sad: ....ma gandesc sa pun plasa neagra acolo la proiectoarele de ceata si acolo sus la stergatoarele de parbriz !!!
|
Quote:
|
......am promis.....nu????
ps: tre sa fac rost de un aparat foto mai bun :D:D:D |
am dat si eu comanda de un Logam MCV 1.5 Preferance. vreau sa va intreb daca se mai poate face ceva ca sa vopsesc oglinzile, partile din bara fata-spate(acele elemente de plastic) in culoarea masinii,etc.????
|
pai din cate stiu eu se da cu o solutie numita plastofix si dupa cu vopsea
|
Quote:
Asteptam sa tio prezinti pe forum .... si cum zicea si solo .. se da cu plastofix si apoi cu vopsea .. dar cel mai bine e sa nu incerci sa faci asta singur ... fa-o la un vopsitor specializat |
Culoarea este Albastru Edge.
Sunt nerabdatoe sa soseasca.este Diesel, cu 7 locuri. Apropo de vopsea.de unde se cumpara vopseaua astfel incat sa nu fie o diferenta intre culori.Sa fac masina in 2 nuante. stiti?? :-P |
nu mai spuneti nimic???? :D
|
Quote:
|
mitty cat au costat protectile din plastic de la geamul din fata si daca se monteaza usor?
|
AM si eu o intrebare... DE UNDE MAMA NAIBII fac si eu rost de un spoiler de fata de mcv?:((... dau la schimb pasta de berlina sau bani:P
|
vezi ca nu se potriveste spoilerul de MCV pe berlina logan.Este alt sistem de prindere...asta daca nu vrei sa il prinzi cu sarma pe berlina!
|
altii au pus.. daca vrei iti dau poze..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning