![]() |
Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai
salutari.cand apas pe butonul UP,scriu codul cum trebuie ,imi arata ca nu am permisiunea...de ce??
|
Te rog fa un print screen cu mesajul exact.
|
Sincer mi se pare o mare tampenie noua idee,,,,,daca ma intereseaza un topic anume trebuie sa stau sa caut in 10 pagini sa vad daca s-a mai postat ceva nou sau sa fie mai usor sa fac posturi aiurea ca sa primesc mail cand apare ceva nou.....sincer MARE TAMPENIE....
|
Sincer, daca ai citi FAQ`ul oferit de forum, ai observa ca nu este nevoie sa faci posturi "aiurea" intr-un topic, sau sa stai sa cauti 10 pagini sa gasesti daca s-a scris ceva nou. In meniul forumului ai butonul User CP. Acolo iti poti urmari toate topicurile in care ai postat si la care esti abonat. Pentru a urmari un topic in care nu postezi, ai optiunea de Subscribe. Inainte de a spune prostii mai bine ai cauta. ;) Te asteptam cu alta intrebari pe sectiunea dedicata "Coltul Incepatorului". O seara buna.
|
Frate atata timp cat iti vinzi produsele practic MOCA , ce nu va convine?
Uitati-va la alte site-uri si nu stiu daca am voie sa dau nume dar il scriu mai codat sa va dati seama 0Kzii de exemplu la fiecare produs vandut ia nu stiu cat la suta din pretul produsului,daca nu platesti telefonic acea suma nu mai poti pune produse spre vanzare ... Multumiti-va cu ce va ofera 4Tuning si gata ! |
Quote:
|
Quote:
Îl "urci" pe pagina cu butonul minune, dar daca nu s-a schimbat nimic din oferta, de ce te-ar deranja ca anuntul nu e pe pagina 2 si e pe pagina 1? |
eu nu am mai primit mail de aproximativ 1 an, dar cum a zis si robynet la user cp sunt topicurile unde am postat, iar la cele care nu am poastat am dat Subscribe si daca se scrie ceva pe topicurile respective apare acolo, oricum mi se pare aiurea sa primesti mail la fiecare comentariu de pe un topic, iar noua idee mi se pare ok nici nu se mai fac posturi aiureaci doar raspunzi eventualilor cumparatori, iar topicul se urca pe prima pagina fara sa mai scrii ceva...
|
Poate ca e mai complicat pentru unii,poate e de neinteles pentru altii,important este ca se "intreprinde" ceva si asta inseamna....progres;),daca si dati posibilitatea "autorului",sa-si inchida singur thread-ul,ar fi super ( da sa-l si "faultati",cand n-o face ),am evita nervii,dupa folosirea functiei "search" si citirea a 2,3-5 pagini de "conversatie mess-eniana" sa se incheie sec....multumesc 4T,se poate inchide....:evil:,sa musti din monitor iti vine,ca.....semnul de thread inchis....lipseste in multe cazuri.
Multumesc pentru intelegere. |
la inceput am criticat cele facute de moderatori , dar sincer acum forumul este mult mai usor de utilizat !!!
|
Quote:
Din pacate nu pot sa dau up... : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-a/page-4.html . Multumesc ! |
Quote:
|
merge ;)) Multumesc frumos !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare in legatura cu sistemul de promovare: Daca am promovat pe o perioada de 30 de zile astazi si as dori tot azi sa mai adauc inca cateva luni in avans, pot da inca o data promovare si se prelungeste automat perioada sau trebuie sa astept pana se apropie sfarsitul perioadei de promovare? Multumesc |
Quote:
Singura limita este cea impusa de suma maxima care poate fi folosita pe luna pentru plata cu sms (este undeva in jur la 40-50 euro) |
Asta seara am intampinat si eu o problema. Am bagat codul de verificare corect insa nu il recunoaste spune ca e gresit. Am incercat si cu key sensitive si litere normale si degeaba
|
Se poate face schimbare de nickname ? Daca da, rog un moderator sa-mi schimbe si mie nickul in Alpiner
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning