Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/290119-schimbari-forumul-4tuning-zone-comerciale.html)

Darius DMS 12-12-11 15:59

Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai

salutari.cand apas pe butonul UP,scriu codul cum trebuie ,imi arata ca nu am permisiunea...de ce??

RoByNeT 13-12-11 10:53

Te rog fa un print screen cu mesajul exact.

BlueAngel 18-12-11 23:59

Sincer mi se pare o mare tampenie noua idee,,,,,daca ma intereseaza un topic anume trebuie sa stau sa caut in 10 pagini sa vad daca s-a mai postat ceva nou sau sa fie mai usor sa fac posturi aiurea ca sa primesc mail cand apare ceva nou.....sincer MARE TAMPENIE....

RoByNeT 19-12-11 00:38

Sincer, daca ai citi FAQ`ul oferit de forum, ai observa ca nu este nevoie sa faci posturi "aiurea" intr-un topic, sau sa stai sa cauti 10 pagini sa gasesti daca s-a scris ceva nou. In meniul forumului ai butonul User CP. Acolo iti poti urmari toate topicurile in care ai postat si la care esti abonat. Pentru a urmari un topic in care nu postezi, ai optiunea de Subscribe. Inainte de a spune prostii mai bine ai cauta. ;) Te asteptam cu alta intrebari pe sectiunea dedicata "Coltul Incepatorului". O seara buna.

Tweety_rzw 19-12-11 14:08

Frate atata timp cat iti vinzi produsele practic MOCA , ce nu va convine?

Uitati-va la alte site-uri si nu stiu daca am voie sa dau nume dar il scriu mai codat sa va dati seama 0Kzii de exemplu la fiecare produs vandut ia nu stiu cat la suta din pretul produsului,daca nu platesti telefonic acea suma nu mai poti pune produse spre vanzare ...

Multumiti-va cu ce va ofera 4Tuning si gata !

BlueAngel 19-12-11 14:54

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4785664)
Frate atata timp cat iti vinzi produsele practic MOCA , ce nu va convine?

Uitati-va la alte site-uri si nu stiu daca am voie sa dau nume dar il scriu mai codat sa va dati seama 0Kzii de exemplu la fiecare produs vandut ia nu stiu cat la suta din pretul produsului,daca nu platesti telefonic acea suma nu mai poti pune produse spre vanzare ...

Multumiti-va cu ce va ofera 4Tuning si gata !

"Frate" pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ca se pot pune anunturi tarifate m-ar referit strict la felul in care sunt updatate anunturile,practic trebuie sa te abonezi la fiecare topic sa primesti mailuri cand ceva nou apare pe acel topic,exemplu caz ca al meu timp de luni bune nu am mai primit mailuri cu notificari din partea threadurilor pe care am avut ceva de comentat sau le urmaream si si acum se mai intampla chestia asta.

aleks 19-12-11 14:56

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4785739)
"Frate" pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc ca se pot pune anunturi tarifate m-ar referit strict la felul in care sunt updatate anunturile,practic trebuie sa te abonezi la fiecare topic sa primesti mailuri cand ceva nou apare pe acel topic,exemplu caz ca al meu timp de luni bune nu am mai primit mailuri cu notificari din partea threadurilor pe care am avut ceva de comentat sau le urmaream si si acum se mai intampla chestia asta.

Actualizarea ofertei o faci tot cand scrii pe topic, si aia iti apare in mail.
Îl "urci" pe pagina cu butonul minune, dar daca nu s-a schimbat nimic din oferta, de ce te-ar deranja ca anuntul nu e pe pagina 2 si e pe pagina 1?

Sonny™ 22-12-11 15:26

eu nu am mai primit mail de aproximativ 1 an, dar cum a zis si robynet la user cp sunt topicurile unde am postat, iar la cele care nu am poastat am dat Subscribe si daca se scrie ceva pe topicurile respective apare acolo, oricum mi se pare aiurea sa primesti mail la fiecare comentariu de pe un topic, iar noua idee mi se pare ok nici nu se mai fac posturi aiureaci doar raspunzi eventualilor cumparatori, iar topicul se urca pe prima pagina fara sa mai scrii ceva...

CT-96-GML 30-12-11 23:56

Poate ca e mai complicat pentru unii,poate e de neinteles pentru altii,important este ca se "intreprinde" ceva si asta inseamna....progres;),daca si dati posibilitatea "autorului",sa-si inchida singur thread-ul,ar fi super ( da sa-l si "faultati",cand n-o face ),am evita nervii,dupa folosirea functiei "search" si citirea a 2,3-5 pagini de "conversatie mess-eniana" sa se incheie sec....multumesc 4T,se poate inchide....:evil:,sa musti din monitor iti vine,ca.....semnul de thread inchis....lipseste in multe cazuri.
Multumesc pentru intelegere.

rover_cabrio 14-01-12 00:07

la inceput am criticat cele facute de moderatori , dar sincer acum forumul este mult mai usor de utilizat !!!

Vl-91-KpE 05-02-12 01:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4769234)
Ia incearca acum, iti apare pe topicul respectiv?

salut ! aceasi problema o am si eu , am deschis un topic dupa un alt user acum mult timp... intre timp am pierdut parola si mi-am facut altul :D
Din pacate nu pot sa dau up... : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-a/page-4.html . Multumesc !

aleks 08-02-12 18:12

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 4864896)
salut ! aceasi problema o am si eu , am deschis un topic dupa un alt user acum mult timp... intre timp am pierdut parola si mi-am facut altul :D
Din pacate nu pot sa dau up... : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-a/page-4.html . Multumesc !

Ok, acum ar trebui sa poti, sa-mi dai semn daca e ceva in neregula :)

Vl-91-KpE 09-02-12 01:27

merge ;)) Multumesc frumos !

Vl-91-KpE 15-05-12 16:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4871128)
Ok, acum ar trebui sa poti, sa-mi dai semn daca e ceva in neregula :)

Salut ! Data trecuta mai ajutat cu mica problemuta , as mai avea nevoie de un mic serviciu daca se poate :D . Mai am un thread deschis dupa vechiul user... Si de fiecare data cand il caut trebuie sa verific la post uri... Nu este chiar asa incomod dar mi-ar placea mai mult sa il gasesc mai rpd :D Daca se poate la acest thread deschis : https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...vl-91-kpe.html Sa il arate ca si cum l-as fi deschis dupa acest user.. nu stiu cum sa explic . exact aceasi chestie ca si la cel cu masina pusa la vanzare. Mersi frumos :D sper ca se poate

aleks 19-05-12 21:01

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 5024607)
Am vazut ca a mers pe cel cu vanzarea, ca acum imi apare ca si cum ar fi deschis dupa acest user.. credeam ca merge si la celalalt :d .

Mai ai multe? :lol:

Vl-91-KpE 20-05-12 17:44

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 5030425)
Mai ai multe? :lol:

Multumesc frumos ! Nu mai am nici unul :oops: . Erau singurele deschise :D:D:D

automaticelite 27-06-12 13:04

Buna ziua,
As avea si eu o intrebare in legatura cu sistemul de promovare:
Daca am promovat pe o perioada de 30 de zile astazi si as dori tot azi sa mai adauc inca cateva luni in avans, pot da inca o data promovare si se prelungeste automat perioada sau trebuie sa astept pana se apropie sfarsitul perioadei de promovare?

Multumesc

ZoliaT 27-06-12 14:39

Quote:

Originally Posted by automaticelite (Post 5081898)
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare in legatura cu sistemul de promovare:
Daca am promovat pe o perioada de 30 de zile astazi si as dori tot azi sa mai adauc inca cateva luni in avans, pot da inca o data promovare si se prelungeste automat perioada sau trebuie sa astept pana se apropie sfarsitul perioadei de promovare?

Multumesc

Este posibil. Prin promovarea din nou a topicului practic se lungeste perioada promovarii.

Singura limita este cea impusa de suma maxima care poate fi folosita pe luna pentru plata cu sms (este undeva in jur la 40-50 euro)

ovidiu89 17-12-12 22:13

Asta seara am intampinat si eu o problema. Am bagat codul de verificare corect insa nu il recunoaste spune ca e gresit. Am incercat si cu key sensitive si litere normale si degeaba

GabrielMotorsport 17-11-13 20:16

Se poate face schimbare de nickname ? Daca da, rog un moderator sa-mi schimbe si mie nickul in Alpiner

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning