Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Revista 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro.html)
-   -   Revista 4TuningRO nr.4 (https://forum.4tuning.ro/189-revista-4tuningro/29002-revista-4tuningro-nr-4-a.html)

zarisk 20-12-06 08:07

Re: Revista 4TuningRO nr.4

am cautat si la petrom de la capatu' lu' 14,si la OMV sos Pantelimon si la centrul Rodipet ma duk in fiekre dimineatza de 1 sapt si n-o gasesc.....mi-e teama sa nu raman fara ea.heeeeeeeelp!!!

Hondarul 20-12-06 11:52

La Agip este, acolo unde inca nu s-a vandut. Acum 2 zile mai erau 4 reviste la Agip-ul din aviatiei, cartierul francez, inainte de pod.

bogdan C.E.T. 20-12-06 13:34

am gasit'o si eu la rodipet la gara

ReLLaXX 20-12-06 14:29

La Agip-ul din 13 septembrie (fostul Fix) mai erau azi dimineata cateva. ;)

83-FBJ 20-12-06 14:40

Super tare revista. FELICITARI!!!!!!!!!!! Eu am luat-o de la OMV de langa CityMall

AdiNX 20-12-06 17:58

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T. (Post 668491)
am gasit'o si eu la rodipet la gara

deci in sfarsit au primit-o si acolo... sunt curios... cam cate avea? ca de obicei primea vreo 2 sau 3

bodyspeed 20-12-06 21:31

maine incerc iara daca nu gasesc.... ma duc la bucuresti la redactie sau in prima localitate unde este ... ;)
pai cat mai stau fara revista..:cry:

WILD_CAT 21-12-06 11:30

Cu scuzele de rigoare...,pe cit de mult asteptam numarul 4 pe atat de mult sunt dezamagit....,stiti am simtit acelasi lucru care il simteam cind eram mici...acel moment in care mergeam sa ne cumparam acea jucarie mult visata si dupa ce o cumparam nu era cea ce ne-am fi asteptat.Primele 3 numare aveai ce sa savurezi din ele (stateam cu zilele si savuram fiecare fila in parte),ce sa inveti din ele,.Daca nu ma insel acest numar este mai mult axat pe SOUND,nu spun ca nu este OK ca nu ai ce invata din el..dar dupa parerea mea numai are acea putere de a ma face sa uit de toate relele de pe lumea asta cind o citesc..Imi cer scuze pt cei de la 4TUNING pentru parerea spusa...dar asta simt eu si cred ca nu am deranja pe nimeni cand mi-am spus parerea.Pentru mine acest numar nu are foarte mare valoare ,doar mandria de a o avea in colectia mea de cele mai bune (ALMANAHEE:))..) de TUNING din ROAMANIA.

THX ALL..........SI MULT SUCESS INCONTINUARE SI SARBATORI FERICITE TUTUROR.....

Toyo_9J RW Drift Master 21-12-06 11:38

Foarte bun articolul TUNE UP cu Audi S3-ul lui Domnul Ionescu...iar partea CAR AUDIO este...'educativ:mrgreen:

Reme 21-12-06 11:57

am vazut-o in agip muncii dar mai erau 4

MKE 21-12-06 12:11

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 669855)
Cu scuzele de rigoare...,pe cit de mult asteptam numarul 4 pe atat de mult sunt dezamagit....,stiti am simtit acelasi lucru care il simteam cind eram mici...acel moment in care mergeam sa ne cumparam acea jucarie mult visata si dupa ce o cumparam nu era cea ce ne-am fi asteptat.Primele 3 numare aveai ce sa savurezi din ele (stateam cu zilele si savuram fiecare fila in parte),ce sa inveti din ele,.Daca nu ma insel acest numar este mai mult axat pe SOUND,nu spun ca nu este OK ca nu ai ce invata din el..dar dupa parerea mea numai are acea putere de a ma face sa uit de toate relele de pe lumea asta cind o citesc..Imi cer scuze pt cei de la 4TUNING pentru parerea spusa...dar asta simt eu si cred ca nu am deranja pe nimeni cand mi-am spus parerea.Pentru mine acest numar nu are foarte mare valoare ,doar mandria de a o avea in colectia mea de cele mai bune (ALMANAHEE:))..) de TUNING din ROAMANIA.

THX ALL..........SI MULT SUCESS INCONTINUARE SI SARBATORI FERICITE TUTUROR.....

aceasta revista incearca sa sadisfaca toate gusturile... poate ca u nu esti asa interesat de sound dar iti spun eu ca f multzi cititori sunt interesati de acest subiect....

nu ai ce invata ??? pag. 70-71 doar unul din exemple...:D;)

Gratzian 21-12-06 12:59

da, acest numar a fost axat pe sound... chiar aveam intentia sa il facem numar special de sound... dar o sa scoatem poate o editie speciala...
numarul urmator o sa fie mai echilibrat

Spark 21-12-06 13:20

ieri seara am fost la OMV .. de pe drumul Botizului (Satu Mare)...
si nu am gasit revista. am intrebat-o pe tipa de la casa ... ca nu a primit revista 4tuning sau nu o sa o primeasca .... si mi-o bagat o fatza din aia de nedumerita si o zis ca nu o au ... deci ...
si m-am uitat si pe raft ... dar n-am vazut-o

maf 21-12-06 15:23

tare nr, chiar k ma interesau putin detaliile in leg cu sound`uri , ......foarte frumos facuta... bv.... am prinso pe ultima d la mine din orash

Zaheyu 21-12-06 17:27

Cum spuneam, in Valcea se mai gaseste, am vazut-o chiar azi; poate aveti drum.

frozzen 21-12-06 17:35

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 669991)
da, acest numar a fost axat pe sound... chiar aveam intentia sa il facem numar special de sound... dar o sa scoatem poate o editie speciala...
numarul urmator o sa fie mai echilibrat

pot primi si eu numai nr 4 prin posta? nu cred ca il mai gasesc asa tarziu in craiova!:| astept un pm cu ce tre sa fac ca sa primesc nr 4 -prin curierat rapid :D

zarisk 21-12-06 17:44

Am gasit revista,e super tare........stiu eu de ce datzi din coate sa v-o luatzi cat mai repede:))(ultimile 3 pagini)

bodyspeed 21-12-06 19:03

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 669185)
maine incerc iara daca nu gasesc.... ma duc la bucuresti la redactie sau in prima localitate unde este ... ;)
pai cat mai stau fara revista..:cry:

dap am gasit-o;)
ultima revista;) de la agip
sunt norocos.. sa fiu si asa si in dragoste....;)
bafta la gasit revista e prea marfa.
si felicitari pentru articole..;)
dar baieti va rog faceti cumva sa nu se mai desfaca paginile..
:cry:

OctaviaRS 21-12-06 20:09

acum 20 de minute a venit un domn la usa si mi-a dat revista...am semnat si GATA...in sfarsit happy.....super tare frate

Gratzian 22-12-06 01:40

in sfrasit, avem un contract de calitate cu un serviciu de mesagerie.
Toate abonamentele ajung de acum in 24 de ore, pleaca direct din tipografie, asa ca cei care au abonamente o vor citi de acum odata cu cei din redactie...

Multumim serviciului de coletarie COLETEX, de care veti auzi mai multe cat de curand.

Revista se aduce personal, la usa, imediat ce iese din tipografie, in orice loc al tarii.
NU implica costuri suplimentare.
Este cel mai profi serviciu de livrare posibil.
Imediat, la usa, fara costuri datorita noului parteneriat 4tuning - ColetEX
sper ca astfel sa ne rascumparam pentru intarzierile de pana acum.
In plus, nu mai riscati sa se termine din punctele de difuzare pana ajungeti la ele...

Al3xius 22-12-06 02:53

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 670859)
in sfrasit, avem un contract de calitate cu un serviciu de mesagerie.
Toate abonamentele ajung de acum in 24 de ore, pleaca direct din tipografie, asa ca cei care au abonamente o vor citi de acum odata cu cei din redactie...

Multumim serviciului de coletarie COLETEX, de care veti auzi mai multe cat de curand.

Revista se aduce personal, la usa, imediat ce iese din tipografie, in orice loc al tarii.
NU implica costuri suplimentare.
Este cel mai profi serviciu de livrare posibil.
Imediat, la usa, fara costuri datorita noului parteneriat 4tuning - ColetEX
sper ca astfel sa ne rascumparam pentru intarzierile de pana acum.
In plus, nu mai riscati sa se termine din punctele de difuzare pana ajungeti la ele...

La mai mare ! Felicitari pt. parteneriat si sa fie intr-un ceas bun !

P.S. Sefu` vreau si eu pls nr 3 si nr 4 cumva ..prin Coletex? :)

Kobr@ 22-12-06 07:28

Quote:

Originally Posted by 83-FBJ (Post 668558)
Super tare revista. FELICITARI!!!!!!!!!!! Eu am luat-o de la OMV de langa CityMall

Mai aveau ca am fost si io cu cateva zile in urma si au zis..ca nu au...:)...

mituc 22-12-06 09:14

In Iasi a aparut in OMV, in statia din Pacurari. Am luat-o aseara.

Hondarul 22-12-06 09:16

Plaza Bucuresti la Diverta erau ieri 30 de reviste;)

ROSSI 46 22-12-06 11:16

in cta am gasit revista ieri in statzie la 48 la icil

ar 79 dix 22-12-06 19:56

yupi, a ajuns si la arad, la OMW, pe lacului.
super nr asta, bravo si la cat mai multe nr.

WhiteRaven 23-12-06 10:04

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 671738)
yupi, a ajuns si la arad, la OMW, pe lacului.
super nr asta, bravo si la cat mai multe nr.

ma intrebam cand o sa apara odata.. doar in omv? tre sa fie si la chioscurile rodipet..

andrey2003 23-12-06 10:29

Am luat si eu revista joi... am citit jumate e tare ;)... bv... dar am gasit o greseala... :D un fragment din pg 45 se repeta si pe pg 46...

P.S. Si paginile se desprind extrem de usor... ca la primul numar... la nr 2 si 3 parca nu era asa... ;)

dexter_20 23-12-06 13:55

Ce mi-a placut cel mai mult a fost articolul cu cele 2 Octavii....pt ca le-am vazut pe amandoua live. Pacat ca BML-ul nu a aprins si neoanele...ca arata super!

corraptor_evo 23-12-06 17:51

Bravo, baieti!
Incep la fel ca si in postul pe care mi l-ati sters, dar nu continui la fel pentru ca se vede treaba ca un post critic este un post "zero".
Am sa astept cu mare nerabdare urmatorul numar.
Bafta in continuare!...

FeS 23-12-06 22:07

Yupiiii.Am primit revista!
Asta da cadou de Mos Craciun.
PS: Daca vreau sa cumpar revista nr 3 se poate?

MaTzA 24-12-06 13:00

stand in fata calculatorului..am realizat cv...eu nu mi-am luat revista :(( trebuie pana in revelion sa o iau...neaparat...

Ja_Rule 24-12-06 17:27

eu vreau nr 1 si nr 2 ... n`am apucat sa le iau :( cine poate sa mi le faca si mie rost?

Sarris 24-12-06 17:59

Am prins revista nr.4 si am si rezervat pentru numerele urmatoare.
Super tare continut.
Intrebare. Vreau sa cumpar nr.1,2,3 cum as putea intra in posesia lor.
Multumesc.
"Sarbatori fericite"

Al3xius 24-12-06 18:42

Am gasit si eu revista la OMV in sfarsit ! :D

mar|us 26-12-06 12:09

prin sectorul 3 aveti idee pe unde gasesc revista am tot incercata la MAll , Lukoil , Agip (de la Big ) si nimik

RoSonic 26-12-06 12:50

Pai in Mall o gasesti la diverta... vazuta cu ochii mei acu 2 zile.

mar|us 26-12-06 13:20

Ms mult RoSonic acum dau fuga pana la Mall

Spark 26-12-06 17:46

aceeasi treaba ... acelasi omv
botizului (satu mare) .. nu are revista

blowwind 26-12-06 17:48

mai sunt 3 sau 4 bucatzi in feeria...
e un magazin numai cu reviste acolo ...

All times are GMT +2. The time now is 07:54.

- Copyright 2026 4Tuning