![]() |
Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii
As vrea si eu sa mi se stearga toate posturile,cu cine trebe sa vorbesc ?
|
Quote:
|
Un idiot a dorit cumpararea unui produs pus de mine la vanzare cu plata ramburs..nici in ziua de azi nu am primit rambursul si nici nu mai dau de el..din cate am inteles persoana respectiva trage tepe peste tepe si nu este la prima abatere..asa ca rog luara masurilor pt scoaterea aceleui............din 4tuning.Va multumesc!
|
Quote:
|
De ce s-a deformat pagina in halul asta ?
|
Vezi de la browser`ul tau ca nu s-a modificat nimic pe forum.
|
Salut,
De ce anuntul meu nu este vizibil in categoria Baza auto - Masini? Este vorba despre anuntul de mai jos. https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post5028191 Multumesc. |
Este vizibil. Arunca un ochi AICI si o sa iti dai seama de ce nu e pe prima pagina. Banuiesc ca asta e "problema" ta.
|
ok,multumesc
|
1 Attachment(s)
O mica reactualizare? :D
|
Rezolvat. Doar la tine se vedea ;)
|
Pfuuu.. mi-ai taiat favorul :))) :P
|
"Aruncati" un ochi aici, va rog :arrow: https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...-and-slow.html
|
cine se ocupa de zona 4tuning help?
|
Buna ziua,
Sugestie de bun simt: filtrati putin articolele care vin de la "publicatia" Click. Sunt absolut deranjante si de prost gust. Nu promoveaza nimic de valoare. Stiu ca 4tuning nu este un site de cultura, dar asocierea cu imaginea degradanta a ceea ce se prezinta in Click nu aduce niciun plus valoare. Ca cititor zilnic al articolelor dvs, mi-ar face o mare placere sa scap de sentimentul de repulsie pe care il dezvolt cand ajung in dreptul articolelor preluate din mai sus mentionata... nu vreau sa-mi mai irosesc vreun atribut. Cu interes, Andrei. |
Sugestie: avand in vedere ca toti avem masini si circulam pe drumurile nationale unde ne trbuie rovinieta, poate ar fi bine ca undeva in pagina de start a forumului sa puneti linkul ala catre cnadnr.ro unde se poate verifica valabilitatea rovinietei.Astfel poate unii dintre noi mai evita din amenzile alea.
|
De ceva timp,la unele topicuri primesc notificari ca s-a scris ceva,iar cand intru nu este nimic nou,dar in lista de subscrieri acele topicuri imi apar in continuare ca "necitite"...pe unul l-am rezolvat cu unsubscribe dar nu vreau sa fac asa la toate...
|
Quote:
|
Cand vreau sa ma inscriu la newsteller imi spune ca sunt abonat!Eu nu il primesc!Ce sa fac sa ma dezabonez si sa ma inscriu iara???Stima!
|
Rog un moderator sa faca curat si aici, prea multi copii si-au facut cont pe 4tuning si se cred profesori.
https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...ml#post5178916 |
Va salut. Am eu o sugestie pentru forum si anume o versiune mobila pentru IOs si Android :). Deja suntem in era tabletelor si a smartphone-urilor, iar o aplicatie sau un forum mobil reducand viteza de incarcare a paginilor ar fi extraordinar. Stima
|
1 Attachment(s)
Salut , de ceva timp numai pot vizualiza nici o poza pe 4Tuning . Dau click pe poza si arata ca se incarca ( dau si refresh la poza ) dar ramane alba si nu se vede continutul , vreo rezolvare? Urc o poza :arrow:
Multumesc ! |
Quote:
|
O sa incerc si mozilla.
:arrow: Are cineva idee cum imi pot schimba nickul ? Multumesc . |
Quote:
|
Un buton "LIKE" sau "+1" la posturi ar fi foarte folositor ... sa nu se mai faca posturi de genul "sunt de acord", "la fel", etc ..
|
As dori sa stiu daca se mai modereaza pe forum, sau PM-urile ce le trimitem sunt degeaba?
Am trimis PM si la moderatorul sectiunii, si la ZoliaT, chiar de 2 ori(la ambii), am incercat sa sun la mod. sectiunii(are telu inchis), aceste demersuri le-am facut incepand cu data de sambata sau duminica si pana azi nici o masura, iar cei 2 atotstiutori se distreaza pe topicul meu :shock: imi trimit cunoscutii PM sa ma intrebe de ce nu le raspund derbedeilor, am zis ca incerc pe calea amiabila.. https://forum.4tuning.ro/645-masini-o...ml#post5286630 Multumesc cui indrazneste sa ia masuri ! |
Moderatorul grupului Hyundai a avut ultima activitate prin Octombrie 2011...nu ar fi cazul sa ia altcineva fraiele? In caz ca se intampla asta, poate imi accepta si mie cererea de "join" la grup. Merci.
|
Quote:
|
Am tot facut report-uri dar fara niciun succes ?
Monsieur robinet era bun doar la dat warn-uri doar pentru lipsa date de contact, in rest apa de ploaie. |
1 Attachment(s)
Domnule Scufi, unde am considerat ca a fost cazul am modificat/inchis etc. Nu contest ca am sarit sau scapat ceva. Cum am rugat pe mai multa lume, da-mi un pm cu link-urile thread`urilor respective si vedem ce putem rezolva. Nu trebuie sa iesi la poarta sa latri, scrisorile tot le primesc. Si warn-ul acela a venit dupa cate pm-uri si rugaminti sa lasi date de contact ? Vrei sa iti arat cateva printuri si pm-uri ? Sau despre ce vorbim aici ?
Ultimul report post dat de Dumneavoastra, vi se pare un anunt conform regulamentului ? Dupa cerea dumneavoastra o sa ma apuc sa va fac curat prin toate anunturile, nu de alta dar sa fim in ton cu regulile. O zi buna "Monsieur". |
Intrebarea mea este urmatoarea : ...este un obicei pe 4tuning sa vina toti desteptii sa-si dea cu parerea intr-un mod jignitor ? Ma simt aici ca la puscarie. Din toate colturile sare cineva sa comenteze sau sa jigneasca. Chiar cetatenii acestei tari nu sunt in stare sa discute civilizat ? Tot timpul cineva trebuie sa arate ca este mai bun, doar prin a jignii pe colegi ?
|
Quote:
Am văzut cāteva "report post-uri" (reclamaţii la adresa ta) şi pot spune că ar trebui să īnveţi chiar tu să vorbeşti civilizat, īnainte să le recomanzi altora. Disciplina vine din bunul simţ elementar. Degeaba te victimizezi. |
Quote:
Felicitari pentru faptul ca voi toti sunteti use de biserica. O biserica tipic romaneasca din pacate, ... plina de draci. |
|
Quote:
de ce soliciţi să ţi se adreseze lumea cu "dvs"? Suferi de domnie? P.S. Ştiu că-mi vei da replica următoar: "Este contul făcut pentru fiul meu.". Atunci să-l folosească fiul tău, poate cu el nu vom mai avea probleme, nu? P.S.2 Ai o mentalitate solidă, observ. La "rău", răspunzi cu "rău", nu? Nu eşti cam ipocrit atunci? Asta că tot spui că nu suntem "uşe" de Biserică? P.S.3 Suntem pe un forum, unde nu se poate dovedi concret ce vārstă are fiecare (cu atāt mai mult luānd īn considerare faptul că ai completat īntr-un fel, vārsta la profil) şi chiar nu poţi avea pretenţia să īncepem să ne dăm replici pe bază de "dvs". Ar fi chiar culmea. Nu ne-am găsit niciodată dar īţi spun "domnu' Popescu", nu? |
Quote:
Relevant https://i.imgur.com/7KFHq.jpg |
Ban pentru frauda nu se da ?
|
Quote:
Este o bişniţă, īmbrăcată īn cuvintele pe care doreşte lumea să le audă. |
https://forum.4tuning.ro/462-arcuri-a...spate-e46.html
Quote:
Deja intrece orice bun simt. Cer warn pentru comportamentul asta si o nota a unui moderator pe thread. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning