Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Volkswagen Polo 6N (MOVu`) (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/288876-volkswagen-polo-6n-movu.html)

iulian.harabagiu 15-10-12 22:33

Re: Volkswagen Polo 6N (MOVu`)

Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5198733)
chiar asa unde tia disp polonezul :)) ca la a meu nu am mai facut nimik :(

Am fost prins cu chestii in familie, nu tocmai placute. Polo a aparut din nou viteaz pe sosele. Sunt surprins inca de performantele micului motor.

https://youtu.be/HLoMRzvbtas

Bycristinel 16-10-12 23:52

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5210837)
Am fost prins cu chestii in familie, nu tocmai placute. Polo a aparut din nou viteaz pe sosele. Sunt surprins inca de performantele micului motor.

https://youtu.be/HLoMRzvbtas

:)) nervos rau poloneze`le astea dai a 6 a :)) sa nu il pierzi din vizor :twisted:

iulian.harabagiu 18-10-12 00:31

Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5212162)
:)) nervos rau poloneze`le astea dai a 6 a :)) sa nu il pierzi din vizor :twisted:

Pana am prins drum aglomerat m-am tinut si s-a tinut scai...dar cum a prins liber....spun putin cand spun ca si-a luat zborul....

Treaba cu a 6a.. ca si pe mess cristi:))

Bycristinel 18-10-12 16:28

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5213429)
Pana am prins drum aglomerat m-am tinut si s-a tinut scai...dar cum a prins liber....spun putin cand spun ca si-a luat zborul....

Treaba cu a 6a.. ca si pe mess cristi:))

:)) da da pe mess ... de acuma inainte sa ai cv ancora cu o franghie sa te mai agheti dupa masini de astea sa vada ca si polonezul tau poate =)))):lol:

iulian.harabagiu 19-10-12 17:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5214069)
:)) da da pe mess ... de acuma inainte sa ai cv ancora cu o franghie sa te mai agheti dupa masini de astea sa vada ca si polonezul tau poate =)))):lol:

Imi iau o dinasta si am rezolvat problema:))) (doar ca la o scara mult mai mare)

iulian.harabagiu 03-11-12 13:14

4 Attachment(s)
inainte de polish

iulian.harabagiu 03-11-12 13:18

10 Attachment(s)
dupa 7 ore de lucru, eu spun ca am ajuns la rezultatul dorit :)

ldnyitudor 03-11-12 14:55

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5233244)
dupa 7 ore de lucru, eu spun ca am ajuns la rezultatul dorit :)

altfel arata felicitari :D

iulian.harabagiu 03-11-12 14:57

Quote:

Originally Posted by ldnyitudor (Post 5233341)
altfel arata felicitari :D

Multumesc, multumesc! E de-a dreptul diferita stralucirea si culoarea masinii!

NTZ03 03-11-12 17:44

Oglinda!Iar acum trebuie mentinut luciul.Vei folosii ceva ceara sau polish?

iulian.harabagiu 03-11-12 20:17

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5233499)
Oglinda!Iar acum trebuie mentinut luciul.Vei folosii ceva ceara sau polish?

Pai am curatat-o cu argila si am inceput polishul cu pasta abraziva medie, apoi fina. si in poza unde apare si stickerul era sealant pe capota, partea drepta cum te uiti. Dupa sealant am aplicat ceara caranuba :D

Bycristinel 03-11-12 20:20

hai ca a iesit bn de tot ... dar cred ca ar trebuii s afaci la fel si pe polonezul meu sa vad daca chiar tu ai facut lucrarea =)))))))))))

iulian.harabagiu 03-11-12 20:45

Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5233655)
hai ca a iesit bn de tot ... dar cred ca ar trebuii s afaci la fel si pe polonezul meu sa vad daca chiar tu ai facut lucrarea =)))))))))))

rezerva-ti o zi si o fac cu cea mai mare placere.tu doar sa vi cu o sticla de cola :))

Bycristinel 04-11-12 10:38

:)) e bun at cand o sa am o zi libera in agenta o sa vin =)) oricum anunt eu cu o zi doua inate :rolleyes2

iulian.harabagiu 04-11-12 11:22

Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5234146)
:)) e bun at cand o sa am o zi libera in agenta o sa vin =)) oricum anunt eu cu o zi doua inate :rolleyes2

ok te astept in orice weekend :)))

iulian.harabagiu 07-11-12 14:20

1 Attachment(s)
......

marius3030 07-11-12 15:26

ce s-a intamplat?:???::sad:

NTZ03 07-11-12 15:57

Cineva ti–a deocheat–o.Lasand gluma la oparte imi pare rau pentru ce ti s–a intamplat.Acum vei avea un bun motiv sa iti gasesti bara de gti si sa iti faci un joey mode.

iulian.harabagiu 07-11-12 17:40

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5238438)
ce s-a intamplat?:???::sad:

eu veneam dinspre Brasov, la intrarea in Sibiu langa peco Aral,o intersectie cu semafor suspendat. La semafor 3 benzi, banda 1 pentru directia inainte respectiv dreapta, banda 2 pentru directia inainte, banda 3 pentru cei ce urmeaza sa vireze stanga. Venind pe banda 2, culoarea semaforului era rosu (2 secunde ramase, in fata 6 masini ce se deplasau in directia inainte. Intru pe banda 1, aceasta fiind libera, intre timp se facuse verde iar de pe Strada Semaforului, strada din dreapta un mopedist intra pe culoarea rosie (29 de secunde de rosu ramase) direct in fata masinii mele. Mentionez: FARA LUMINI/SEMNALIZARE/FRANARE. Il vad, franez, dar degeaba, si sa fiu oprit intra in mine. Am mers pe frana 9,20m, iar accidentul era inevitabil, spun eu, in conditiile in care el venea fara sa incetineasca spre masina mea si fara absolut nicio sursa de iluminare. Infine, omul intra in mine cade pe parbriz de mi-l face plapuma si cade jos, la prima vedere cap spart si picior rupt. Ulterior dupa toate verificarile de la spital: excoliere la nivelul scalpului si genunchiul stang luxat. Vine politia desfasoara masuratorile, mopedistul a fost dus la urgente. Ajung si eu la urgente dupa ce am tras masina unde se vede in poza si ne pune scumpa fiola. REZULTAT:
Eu: 0,00mg/l
El: 0,89mg/l
Ni s-au recoltat probe de sange si s-a stabilit momentan ca vina nu este a mea ci a mopedistului.
Am asigurarea lui, defapt a adevaratului posesor de moped pentru ca nu era proprietate personala a vinovatului de accident. Initial mi s-a intocmit dosar penal dar acesta din cate am constatat urmeaza sa fie trecut pe numele lui.

http://www.tribuna.ro/stiri/actualit...lui-82092.html

iulian.harabagiu 07-11-12 17:46

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5238464)
Cineva ti–a deocheat–o.Lasand gluma la oparte imi pare rau pentru ce ti s–a intamplat.Acum vei avea un bun motiv sa iti gasesti bara de gti si sa iti faci un joey mode.

Mai ntz...eu cred ca tu ai mare dreptate...apropo, am gasit un vw polo ca al tau in inceputuri cu nr ztn. in rest nimic diferit :))da, asta o sa fac referitor la bara de gti, iar joey mode:-? am cum? ca imi e sa nu le stric pe alea noi.

iulian.harabagiu 07-11-12 18:00

Quote:

Originally Posted by NTZ03 (Post 5238464)

Pagube: Aripa dreapta fata indoita, faruri rupte si cel din stanga spart, capota putin indoita deasupra emblemei si zgariata, parbriz spart, bara praf, grila rupta, masca fata praf, plafon zgariat 20cm de la parbriz inspre haion. Radiatior impins putin in spate, bara din zona de tampon exact ca bara de plastic, si marginile din jurul radiatorului (de plastic sau de fibra de sticla rupte) mai sunt si altele dar inca nu am apucat sa ma uit detaliu cu detaliu...prbabil si becul xenon dreapta trebuie schimbat...si ramane sa va tin la curent cu restul.

rove andy 07-11-12 19:29

imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.iti dau o idee:du-te cu masina in reprezentanta ii faci un deviz(costa un jur de 100 roni) si apoi te duci cu el la asigurari.o sa-ti dea mai multi bani daca te-ai duce cu masina asa la ei.asta in caz ca vrei sa o faci in regie proprie.bafta

iulian.harabagiu 07-11-12 19:46

Quote:

Originally Posted by rove andy (Post 5238771)
imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.iti dau o idee:du-te cu masina in reprezentanta ii faci un deviz(costa un jur de 100 roni) si apoi te duci cu el la asigurari.o sa-ti dea mai multi bani daca te-ai duce cu masina asa la ei.asta in caz ca vrei sa o faci in regie proprie.bafta

sfatul tau este foarte bun si binevenit...asta voi face. Multumesc!

iulian.harabagiu 16-11-12 14:45

2 Attachment(s)
daca tot e la service am zis sa nu ma duc cu mana goala :D

Devu 16-11-12 14:53

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5250348)
daca tot e la service am zis sa nu ma duc cu mana goala :D

Bun! Acuma ai grjia cu pozitionarea, sa nu arate ca o p**a flasca. Monteaz-o gen Japan style.

iulian.harabagiu 16-11-12 14:57

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5250363)
Bun! Acuma ai grjia cu pozitionarea, sa nu arate ca o p**a flasca. Monteaz-o gen Japan style.

asta ma gandeam si eu..ca o sa cam arate urat daca nu decupez din bara. Japan style? O poza? si niste sugestii? ca e cam greu cu roata aia de rezerva acolo...

Devu 16-11-12 15:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5250370)
asta ma gandeam si eu..ca o sa cam arate urat daca nu decupez din bara. Japan style? O poza? si niste sugestii? ca e cam greu cu roata aia de rezerva acolo...

Ceva de genul. Poate nu asa de "agresiv".

iulian.harabagiu 16-11-12 15:04

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5250376)
Ceva de genul. Poate nu asa de "agresiv".

ok, se rezolva :twisted:

Roly94 19-11-12 19:47

Japanese style si agresiv,ma gandesc eu la boso.Ce zici de un boso mai subtil ?:D

iulian.harabagiu 19-11-12 19:50

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5254383)
Japanese style si agresiv,ma gandesc eu la boso.Ce zici de un boso mai subtil ?:D

...Ce inseamna acest boso?:shock:

marius.hdu 19-11-12 22:39

legat de toba ai facut o alegere buna ca ai luat una cu silencer am si eu cv asemanator e buna ca sunt momente cadn te dispera huruitu tobei ai pus silenceru si se face liniste :lol:...eu cred ca da bine pe masina chiar dak e una japan style;)
Bafta!

iulian.harabagiu 20-11-12 09:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by marius.hdu (Post 5254753)
legat de toba ai facut o alegere buna ca ai luat una cu silencer am si eu cv asemanator e buna ca sunt momente cadn te dispera huruitu tobei ai pus silenceru si se face liniste :lol:...eu cred ca da bine pe masina chiar dak e una japan style;)
Bafta!

Multumesc Marius! Cu siguranta o sa patesc la fel dupa ce o sa incep sa ma acomodez cu sunetul noii tobe. Nu ai un filmulet cu ea? Eu sper sa isi faca treaba si sa se auda frumos...cu toate ca e motor de 1.0.

1.O alta idee, venita in dimineata asta, legata de pozitionarea tobei (la care vreau si un raspuns) ar fi cea din desenul de mai jos (imi cer scuze pt calitate dar l-am desenat pe telefon): undeva in fusta de jos.

2.Are cineva idee din ce pot face traseul de la catalizator pana la finala?

p.s. Toba e cerculetul alb

Roly94 20-11-12 13:45

2 Attachment(s)
Cam despre asa ceva vorbeam....

iulian.harabagiu 20-11-12 16:38

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5255385)
Cam despre asa ceva vorbeam....

nu ma prea incanta...eu urmaresc sa integrez cat mai mult toba in caroserie :)

Devu 20-11-12 16:49

1 Attachment(s)
Stil Japan, integrata in caroserie :arrow:

iulian.harabagiu 20-11-12 17:56

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5255600)
Stil Japan, integrata in caroserie :arrow:

DA! exact asa...Devu vad ca stii exact ce vreau.

marius.hdu 20-11-12 18:26

toba isi va face treaba ft bine chiar si pe motor mic....nu am filmulet cu ea dar il poti intreba pe Devu ca el a auzito sati spuna o parere;)
Multa bafta in continuare

iulian.harabagiu 21-11-12 13:04

Quote:

Originally Posted by marius.hdu (Post 5255746)
toba isi va face treaba ft bine chiar si pe motor mic....nu am filmulet cu ea dar il poti intreba pe Devu ca el a auzito sati spuna o parere;)
Multa bafta in continuare

sa termine cei din service cu reparatiile si o sa o aud si eu pe a mea.
Multumesc!

iulian.harabagiu 01-12-12 19:13

2 Attachment(s)
Daca tot mai e timp pana va fi gata cap coada, sa ne ocupam de partea virtuala...

in lipsa de ocupatie, am modificat semnatura exact cum va arata masina. (inainte-dupa)

Bycristinel 02-12-12 00:42

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5269679)
Daca tot mai e timp pana va fi gata cap coada, sa ne ocupam de partea virtuala...

in lipsa de ocupatie, am modificat semnatura exact cum va arata masina. (inainte-dupa)

hai ce tio iesit bn desenul chiar daca iti tremura mana :)) ... astept sa o vad si live:D:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning