![]() |
Re: Sticker nou!
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Baieti vin si eu cu o propunere.
In caz k nu sunt bune culorile le rezolv imediat |
sal ....dc nu puneti 2 masini bot in bot(crazy), ceva polulatie intre cele 2 masini(drivers) si sticker-ul pe rosu de exemplu cu margini galbene....
inca o idee....nu poti sa faci sticker-ul vede la o masina rosie de ex....dc nu faceti o culoare de baza care sa fie facuta pt fiecare masina in parte,are omu bolidu violet,sticker violet...see ya |
Just-Do-It sa stii ca si asta e o super idee pana la urma nu culoarea este problema ci modelul :| incercam sa fie cv frumos dar nu prea gasim idei :( :cry: sper sa ne pice pana la urma o idee. multumim pentru sfat si poate si ceva idei de stiker ne-ar fi de folos ;).
|
cu placere oricand.....apropo pt a intra in club ce tre sa fac?
|
1 Attachment(s)
Ceva mai simplu
|
JUDT-DO-IT ...k sa intri in club ...trebuie sa mai astepti oleak sa se faca actele ...oricum ..vb maine la Palat....
Si pt Nubyan ....ne trebuie ceva simplu si ushor de pus pe autocolant ...bine nu e vorba numai de asta ...dar ...vrem ceva destul de simplu ....nu simplu cum e ala de sus ...adik ...mai mult spre schitza ... |
1 Attachment(s)
....................
|
Yonutz ma bucur k am putut fi de ajutor cu cateva elemente pt sticker ;)
|
e supertare stikerul lui yonutz21...chiar pare interesanta...tineti-o tot asa ;)
|
Indata o sa avem probleme la ales si nu sa gasim un model. Credeti ca este necesar sa facem un poll ca sa decidem care va ramane.
Apropo de verde, modelul de care vb eu este mai bun pe galben. Daca va place ala ar fi o idee buna. Singura problema este ca pe folie neagra cu negru nu se vede mai nimic. |
1 Attachment(s)
am mai facut ceva azi dimineata... nu aveam somn ;) :D
|
Deci ,.....Aditza ....cu asta teai intrecut ....e mijto tare d tot ....poate cu oleak d modificari mici ...retususri ....nimic mare....asta mi se pare cel mai reusit dintre toate :d ...da stefane ....facem un Poll...si punem cateva modele acolo si supunem la vot ...
|
3 Attachment(s)
cele 3 modele ....
|
bravo Low ;) :shock: :dance: asteptam pareri :dance:
|
Ce bravo Low...:oops: ...e modelul tau ...creatzi ta ...eu nuam nici un merit ....Bv Aditza.... Meriti felicitari ;) ...acum tot ce trebuie facut ...e sa vina parerile ...Poate face Stefan un Poll ...dak ii place si lui ....sa voteze lumea ..
|
arata ca o gogoasa :)
|
Pai dak arata ca o gogoasa atrage politia mai repede :lol:
|
E un cauciuc oameni buni :evil: :boxing: ...pana acum cel putin mie ...mi se pare cel mai potrivit .... semnifica destul d mult un club auto ....nah ...nush ..eu am zis ..asteptam propuneri si comentarii....
|
1 Attachment(s)
cel mai bun pana acuma mi se pare primul:
|
oky ...
deci ....pana la urma ...ce ziceti ...facem Poll ?????? sau nu ...sa voteze lumea ..??!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca 3 modele realizate cu ajutorul lui Low Ridah. Asteptam propuneri nu doar critici ;)
|
Deci ...toate k toate ...a fost destula munca la modele ...si va rugam sa luati in serios topicul ...vrem sa stabilim odata pt totdeauna ceva ....sa fim siguri de asta ....va rugam pareri sau voturi ...
|
1 Attachment(s)
eu zic de asta
|
2 Attachment(s)
se pare ca din multimea de stikere doar doua au ocazia de a intra la Duel ;) :lol:
il rog pe stefan sa faca un poll ptr a vota stikerul A.C.S Crazy Drivers le atasez mai jos ;). multa Bafta |
simpatice dar mai bine fara stegulete... ala din dreapta da mai bine zic eu
|
e prea simplu fara steguletze:P merg ambele..poll...
|
mda... eu zic sa mai asteptam un pic...
k poate mai vine careva cu vreo idee ceva... eu nu pot sa fac nimik k momentan nu imi merge photoshopu si cred k trebuie sa-mi inst win-u si vb lu' alex cred k da mai bine fara stegulete daca ar fi... |
1 Attachment(s)
si cam cum s-ar vedea fara stegulete
|
Quote:
oamenii => echipa CD masina => obiectu' muncii steguletele => racing pur... deci eu votez pt ala din dreapta... |
Quote:
frumos spus Afa.:dance: dar sa stii ca arata bine si fara steguletze ;) :peace: |
Trebuie sa ne reprezinte...trebuie sa fie ceva kare sa arate k suntem un club auto ..racing alea alea ... Aici nu e vorba numai de cum arata sigla ...cu stegauri sau fara ...e vorba de care sigla reprezinta mai bine clubul ...si tre sa arate si binishor ..evident ...dar asta e pe locul 2
|
AFA daca te mai prind k mai postezi pe aici iti rup capu :)
sti tu dc:) |
cu steguletele alea parca isi ia zboru`:))
fara arata ok parerea mea |
de ce nu puneti un stegulet jos in stanga la "club" ;)
|
de ce nu puneti un stegulet jos in stanga la "club" ;)
|
1 Attachment(s)
Seamana si cu un volan :lol:
|
Fara stegulete si dc nu, pe verde..
Parerea mea umila ;) |
Dak te uitai in ultimele 5 pagini ...observai k pe verde arata k dreaq ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning