![]() |
SI carei faza!Fara suparare dar daca era un topic cu drifturi adevarate te intelegeam!Ce, tu nu te joci jocuri pe PC? :D
Din pacate placa mea video(tractorasul meu) nu imi permite sa ma joc nfsu2, dar cred ca as fi fost bun la drifturi pt ca in primul am facut minuni! |
Re:
Quote:
16 , nu 15 , pfff ce pot sa zic imi pare rau ca ... a trebuit sa treci prin cumplita intamplare.. ca erai zeu si... ca te-ai suit in masina si n-ai reusit sa dai un 180 ... ce pot sa zic.. nu pot sa zic decat ca... sa-mi cada un picior daca am inteles ceva din postu tau.. crezi ca nu-mi dau seama... ca ... e se intampla in nfs.. e de 1999 de ori mai spectaculos decat realitatea ? ... nush ce sa zic... stai linistit , fac diferenta intre un joc ... si realitate... si... cum m-ai \"intristat\" tu ... in msgul tau... o sa te intristez si eu in msgul meu ... am vazut cum e supra in nfs :) si am vazut/simtit cum e supra in realitate. so.. fac dif. intre virtual/real... asta in cazul in care asta vroiai tu sa zici in msgu tau.. daca nu.. il gasesc complet offtopic.. |
\"ca lumea scoate 461 de mii dintr-un singur drift \"
ce ? ma lashi ?! sa vad ca scotzi atata intr-un drift...170 de mii am scos cel mai mult dar m-am bagat in zid :) |
1 Attachment(s)
:roll: na ... ;)
altceva mai vrei ? |
pana la 400 500 de mii mai ai...daca nu te chinui sa scotzi un singur drift mare...cat scotzi maxim ? adica daca joci normal.
|
n-am chef de...... nimic
maxxim ai scos 170 de mii .... cand mi-oi bate tu mie recordu si vei pune poza... atunci mai vbim si reinstalez nfsu 2 si incerc sa ti-l bat ... pana atunci ... ok ? |
chill down ppl..kre k ma bag si eu! :D sunt incepatoare la drifturi..but..invatz :D
|
eu scot in jur de 600 de mii pe Lighthouse cu V6
|
mai omule , LONGEST DRIFT !!! drift = 1 singur ...
cat reusesti s-o tzi in drift , UNUL singur... NU toate... ;) intelesumai ? |
Re:
Quote:
te asteptam :P ofer lectii gratis :P :P :P :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
Eu inca nu am renuntat, pregateste-te sa iti reinstalezi NFSU2-ul. |
ieri l-am reinstalat :) parca am simtit :) ca vii peste mine :) te astept ... cu drag :)
|
apropo d drifturi .. ma jucam ... la nsf2 logic la drifturi .. si am facut un drit de peste 100 000 d puncte ... si a scris DRIFT KING :) ... hahahaah
|
1 Attachment(s)
Atat de aproape...
|
1 Attachment(s)
timid ..cu eclipse...more to come.
|
1 Attachment(s)
cum ziceam..more to come.. e altceva cand ai concurenta.:)
|
3 Attachment(s)
Gata, in sfarsit, acum sa te vad...
Duminica, 22 mai ora 2:38 am reusit sa intrec recordul de 322.333 al lui Santos. Acum astept pe cineva care sa depaseasca si acest record: 325.135 |
2 Attachment(s)
eu nu am record-uri d-astea imense dar am reushit odata sa fac 148 de mii dar nu am facut poza ...dar am 2 poze cu drifturi... :D
|
Re: Longest DRIFT @ NeedForSpeed UnderGround 2 !!!!
am un prieten care a facut longest drift 3.500.000 si a tinut parca peste 10 minute :)
|
joder...
eh :D macar am stat si eu catva acolo sus ... felicitari amicului tau |
thx lol :D
diferenta se face la performance tuning in meniul ala in-game! |
Eu sunt amarat. Doar 90.000 am facut maxim. Nu sunt obsedat de NFS, cu toate ca imi place. 8)
|
HAI SA VA DAU UN PONT. daca va luati traineru in care masina poate sa sara va merge. faceti un drift normal, si la jumatatea acestuia bagati end(sare) si toto apasati si o sa reusiti sa faceti drifturi de cateva milione
|
esti batut in cap cu pontul tau...eu ce ziceam era pe bune! acum treci la nani
|
da.... mai joaca cineva jocul asta ? sau .. ptr cine dai ponturi ?
|
m-am apucat sa citesc tot topicul =))
ce porcarie :) in fine, 2004 :) |
|
Crazy shit...masina aia e clar facuta la dyno frumos rau d tot...
|
golf 4 gti drift?????? sal vad pe un 350z sau pe o supra si apoi vorbim. oricum e tare dar era sh mai tare dak avea o mashina cu tractiune spate. pararea mea
|
Eu de exemplu nu prea joc bine cu masini cu tractiune spate.Probabil obisnuinta.Joc cu 206-le;)
|
1 Attachment(s)
bha nush cat ii recordul dar eu cred k am facut un scor destul de bun. voi ce zicetzi???
|
390.7 kw. am mai facut si cu supra peste 200.000
|
|
Woooow ... frate.. cred ca joaca pe tastatura ... :D oricum bv lu nenea care a facut drift ul :D
|
2 Attachment(s)
peste 300.000. imi zicetzi cat e recordul??? e facut cu un lancer evo.:D
|
Quote:
|
[QUOTE=Gabi]Tata, din punctul meu de vedere, G4 e the best drifter din UG2, asa ca omoara tu 350Zu', sau EVOu', sau ce vrei tu ! Bafta si... mai posteaza cand ajungi la 1.000.000 !!! :wink:[/QUOTE/]
Da sa vedem printr skreen peste 1.000.000 :|:woowoo: :woowoo: :woowoo: |
Da, as vrea sa vad - de la voi - un print screen cu 1 mil de puncte, da' cred ca astept mult si bine.
PS: nu mai joc UG2 de 1 an de zile, asa ca nu-mi cereti mie printuri :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning