Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

SAX1987 29-11-11 22:02

Re: Vw bora Edition

Cati km ai facut anul asta ?:D

soosy 29-11-11 22:06

nu iti pot da o cifra exacta pentru ca am avut astra(la care cand am cumparat-o avea 135 mii si am dat-o la 206 mii aprox in 16 luni...1 an si ceva..70 mii)
la asta,intr-o luna am facut cam 1500 km...
si mai am in familie ascona si vento la care chiar nu stiu exact o cifra dar oricum peste 2-3 mii la ambele...

si daca faci un scurt calcul...70(din care sa scadem vreo 15 sa zicem pentru ca a fost 1 an si ceva)55 + 1.5 + 3 = cam 60 mii km...anu asta

SAX1987 29-11-11 22:19

Eu inteleg multe ..probabil imi voi lua si eu a doua masina cand o fac pe asta TURBO . Eu am vreo 4000 de aprox o luna de cand sunt acasa si pana prin martie fac vreo 15.000 sigur .

Dar nu inteleg sa schimbi un motor cu unu mai mic ( si puturos) :shock:

soosy 29-11-11 22:22

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4749150)
Eu inteleg multe ..probabil imi voi lua si eu a doua masina cand o fac pe asta TURBO . Eu am vreo 4000 de aprox o luna de cand sunt acasa si pana prin martie fac vreo 15.000 sigur .

Dar nu inteleg sa schimbi un motor cu unu mai mic ( si puturos) :shock:

omu
nu asta era ideia sa ma axez pe sprint si putoare
dar atunci in momentul de fata am gasit o masina in stare foarte buna cu motor 1.6 diesel pe care l-am si pus...dupa acea cand m-am apucat de masina sa modific si sa avansez in timp si rezultat evident vroiam si eu mai mult..un 1.9tdi de ex si zic tot diesel pentru ca am vazut ce inseamna benzina si cum ii cu diesel(am avut a4...masina de weekend)cand ai acasa la pret bun sau uneori gratis motorina trebuie sa fi inchis la minte sa dai baniii la pompa
+ la 5l motorina faceam aproape aproape 100 km...cand la benzina trebuia cel putin 8-9l...

cam astea sunt calculele si cam pe o zi...saptamanal,lunar se aduna

SAX1987 29-11-11 22:28

Bine mai . M-ai lamurit :shock: trebuia sa zici ca ai sursa de motorina !

Totusi ai grija de care si de la cine bagi sa nu freci ceva la masina .

soosy 29-11-11 22:33

corect....chiar si eu am lucrat(lucru si acum ocazional)in domeniu de unde pot sa imi permit sa umplu rezervorul...acum mai nou cu criza ii mai greu dar acum 1 an si ceva un drum din Tm pana in Austria,la bunici prin Brasov si etc imi pare o plimbare prin oras...chiar nu ma interesa si conta ca am nevoie de 40l motorina sau 80....imi era egal...tot timpul acul cat mai extrem spre dreapta:)

iar legat de calitate...ii aceas chestie cum as pune de la pompa din rompetrol sau mol(astea sunt singurele 2 statii de la care folosim..)atat ca eu acas mai pun cu palnia...daca nu reusesc sa fentez acolo pe la pompa direct(mai nou patronii au acces la camere de filmat din peco)

SAX1987 29-11-11 22:35

Stiu si eu cum merge treaba ca si unchiu meu e sofer pe tir si are unmegan 1.5 dci :D

P.S. mai bine editeaza ca nu trebuie sa stei tot forumul chestii de genu .

soosy 29-11-11 22:41

3 Attachment(s)
nu ii nici o problema si nici un secret....asta e...trebuie sa traiesti de la locul de munca
evident cu bun simt,iar daca iti vezi de treaba si faci totul cum trebuie nu sunt probleme si nici nu are cum sa fie

si mie imi plac benzinarele dar nu are rost,mai bine banii ce as da pe combustibil bag in masina sau manc o pizza
si oricum chiar daca nu as face eu rost am cunostiinte angro de unde inca se mai poate cumpara la pret bun si chiar si atunci este o diferenta destul de simititoare...

btw...am primit niste vt-uri de la colegii de pe forum
un alt mare + pentru brock b1
am ceva sperante,un coleg aici de pe forum se pare ca 1-2 sapt trebuie sa primeasca un set 8 cu 9j...cea ce caut
inca sunt deschis la sugestii legat de jante(in principiu batalia este intre brock b1,borbet t si bs)

SAX1987 29-11-11 22:44

Pui si tu care le gasesti mai bune la pret si stare si care sunt mai late !

soosy 29-11-11 22:47

pe fata mai lat de 8j nu pun...nu vreau sa omor servo + sa pierd din manevrabilitate
iar in spate ar merge si 10j desii ii ceva cost in plus ca trebuie sa trag de aripi
configuratia ideala ii 7.5-8 fata si de la 9 in sus spatele...dar conteaza mult si modelul jantei...oricum "buzoc"cat mai mare sa fie:!:

cel mai bine da brock b1,sunt niste jante foarte frumoase,nu ceva special dar cu siguranta o alegere potrivita

soosy 30-11-11 20:38

azi mi-am luat relativ o teapa..
mai exact am dat comanda de pe beloud la jvs xr 411 un player 2din care am zis ca o sa imi vina perfect si are toate cerintele mele,insa surpriza,modelul este scos din productie desii s-a vandut bine
am zis pe vineri trebuie sa fie la mine,sambata sa si instalam toata muzica(fire,player,woofer etc...)voi face echipa cu ugod:D

acum m-am reorientat,si am gasit xr 611...ceva bani in plus dar asta e...sper ca asta sa fie ok,si sa am tot pana sambata:rolleyes2

DEVIL's Style 01-12-11 21:06

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4751138)
azi mi-am luat relativ o teapa..
mai exact am dat comanda de pe beloud la jvs xr 411 un player 2din care am zis ca o sa imi vina perfect si are toate cerintele mele,insa surpriza,modelul este scos din productie desii s-a vandut bine
am zis pe vineri trebuie sa fie la mine,sambata sa si instalam toata muzica(fire,player,woofer etc...)voi face echipa cu ugod:D

acum m-am reorientat,si am gasit xr 611...ceva bani in plus dar asta e...sper ca asta sa fie ok,si sa am tot pana sambata:rolleyes2

E succesorul lui 411 de aia , tzeapa nu ti ai luat , doar ca o sa dai un 200 de ron in plus pentru o mai buna calitate audio si performanta.

PS : ma bucur ca mi ai luat in considerare sfatul cu jvc ul , sa te bucuri de el !

soosy 01-12-11 21:08

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4753315)
E succesorul lui 411 de aia , tzeapa nu ti ai luat , doar ca o sa dai un 200 de ron in plus pentru o mai buna calitate audio si performanta.

PS : ma bucur ca mi ai luat in considerare sfatul cu jvc ul , sa te bucuri de el !

mersi...da chiar am urmarit specificatiile si vad ca are + inca o pereche de rca(momentan nu ma intereseaza dar poate ma ajuta daca o sa amplific si boxele spate...)si parca este inclus si telecomanda..

am cautat peste tot...emag,beloud etc...nimic:|
am dat comanda la altex,sper sa am noroc:)eventual chiar pe sambata sa intru in posesie sa ascult ceva bass=)))

soosy 02-12-11 23:47

ii cert...luni dupa masa ajunge si playerul(xr 611,cost mai mare dar am rca in plus,telecomanda,si bluetooth)dar iar prin alt magazin(altex)ca la emag intarzie rau,la beloud nu mai au stock si etc etc..

tot luni ajunge masina inapoi la Gabi,in atelier pentru vopsit capota,si pleoapa aia de luneta + polish la far mai apoi cand omu va avea timp(cel cu foliile)o sa trag si niste folii de protectie pe faruri

rog ajutor,unde pot gasi tips pentru golf 4\bora,cele cu 2 intrari si 2 iesri rotunde si drepte....am cautat in 3 locuri si nu au,si nici nu prea primesc:rolleyes2

iar cu astea,in mare anul asta gataaaaaaa....

Sebastian.C 03-12-11 15:53

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4755719)
ii cert...luni dupa masa ajunge si playerul(xr 611,cost mai mare dar am rca in plus,telecomanda,si bluetooth)dar iar prin alt magazin(altex)ca la emag intarzie rau,la beloud nu mai au stock si etc etc..

tot luni ajunge masina inapoi la Gabi,in atelier pentru vopsit capota,si pleoapa aia de luneta + polish la far mai apoi cand omu va avea timp(cel cu foliile)o sa trag si niste folii de protectie pe faruri

rog ajutor,unde pot gasi tips pentru golf 4\bora,cele cu 2 intrari si 2 iesri rotunde si drepte....am cautat in 3 locuri si nu au,si nici nu prea primesc:rolleyes2

iar cu astea,in mare anul asta gataaaaaaa....

Atat te agiti cu tipsurile alea..... mergi la Ugod si iti face 2 tipsuri de inox...si ai rezolvat problema...sudate sus si gata....

soosy 03-12-11 16:03

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4756557)
Atat te agiti cu tipsurile alea..... mergi la Ugod si iti face 2 tipsuri de inox...si ai rezolvat problema...sudate sus si gata....

ii o varianta...chiar sapt viitoare ajung la el sa rezolvam muzica insa ma agit sa zic asa pentru ca ai banul si nu ai marfa..nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic
nu prea gasesc si problema ii ca sunt ceva mai speciale ca toba ii curbata(nu ma bag la tiganii sa tai si etc)daca ma poate ajuta ugod atunci probabil cu el rezolv,dar alta ii sa ai un tips si alta sa fie sudat acolo 2 tevi

Sebastian.C 03-12-11 16:17

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4756571)
ii o varianta...chiar sapt viitoare ajung la el sa rezolvam muzica insa ma agit sa zic asa pentru ca ai banul si nu ai marfa..nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic
nu prea gasesc si problema ii ca sunt ceva mai speciale ca toba ii curbata(nu ma bag la tiganii sa tai si etc)daca ma poate ajuta ugod atunci probabil cu el rezolv,dar alta ii sa ai un tips si alta sa fie sudat acolo 2 tevi

Inseamna ca nu ai vazut lucrari facute de Ugod....

soosy 03-12-11 16:19

evident nu pun la indoiala ce stie,ce poate....chiar am vazut ceva clip cu masina lui Das...suna foarte bine si arata ok,dar parca totusi eu sunt in dubii:)
nu de lucrarea lui si etc...am poate un fix cu tipsul..pana la urma sapt viitoare se rezolva poate cand trec la el,poate ma lamureste LIVE:D

SAX1987 03-12-11 19:25

Daca faci tipsurile de inox la cineva care stie sa sudeze nu inseamna ca e tiganie.

Dar daca insisti la alea care se pot monta/demonta uite aici.

.http://tobe-sport.ro/tips-ornament-toba.html

Iti recomand vanzatorul , am luat multe de la el .

soosy 03-12-11 19:27

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4756949)
Daca faci tipsurile de inox la cineva care stie sa sudeze nu inseamna ca e tiganie.

Dar daca insisti la alea care se pot monta/demonta uite aici.

.http://tobe-sport.ro/tips-ornament-toba.html

Iti recomand vanzatorul , am luat multe de la el .

da,nu prea imi place ideia de a suda teava ca si finala...ca si traseu si etc ok...dar asa nu stiu ce sa zic
iar omu asta din linkul tau a fost primul pe care l-am abordat,si din pacate nu mai are nici nu prea mai aduce si etc...el,redzone,si mai unu are ceva de genul...in rest chiar nu am mai gasit:(

oricum mrs

SAX1987 03-12-11 19:31

Nu teava in loc de finala ... doar tipsul din inox !

Oricum pocnitorile astea din comert ruginesc repede .

soosy 03-12-11 19:39

acum is nerabdator sa vad ce zice ugod:D....ce putem facem
luni duc sa imi vopseasca omu capota si pe urma imediat cand ii gata si uscata atunci merg sa trag muzica iar poate rezolv si treaba asta care ma dispera,daca nu,ramane draq asa si gata nu mai pun nimic:cry:

Sebastian.C 03-12-11 20:03

Am si eu 2 tipsuri noi de inox la Ugod...arata bine si cred ca merg adaptate la masina ta... Poate facem treaba buna acolo....

soosy 03-12-11 20:17

imi este indiferent ce si cum ii,eu atat vreau ca "look"-ul sa fie 2 iesiri,rotunde si drepte
in rest cum ii prinsa si etc nu am treaba

poate ai o poza ceva...sa vad despre ce este vorba

soosy 05-12-11 16:13

3 Attachment(s)
de azi avem si 2 din:X
a ajuns si playerul,xr 611...abia astept sa vad cum da in masina si mai ales cum suna cu hifonicsul:P

tot azi dim am dus masina sa vopseasca capota(lucios)imediat cum termina o duc sa imi puna folie pe far(ca se poliseaza si farul)si folie pentru parasolar,intre timp daca se iveste sa instalam muzica la maistrul Ugod

urmatorii pasi dupa astea,pe ultima 100 m...cotiera in principiu,si eternul tips toba sau ce o fi:))
pe urma mai vedem...(lupe far,unele elemente interior carbon,poate un chip,tapitat volan...etc,etc)
poate poate peste max 2 sapt si janteeeeeeee:rolleyes2

ovy_racer07 06-12-11 15:32

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4760483)
de azi avem si 2 din:X
a ajuns si playerul,xr 611...abia astept sa vad cum da in masina si mai ales cum suna cu hifonicsul:P

tot azi dim am dus masina sa vopseasca capota(lucios)imediat cum termina o duc sa imi puna folie pe far(ca se poliseaza si farul)si folie pentru parasolar,intre timp daca se iveste sa instalam muzica la maistrul Ugod

urmatorii pasi dupa astea,pe ultima 100 m...cotiera in principiu,si eternul tips toba sau ce o fi:))
pe urma mai vedem...(lupe far,unele elemente interior carbon,poate un chip,tapitat volan...etc,etc)
poate poate peste max 2 sapt si janteeeeeeee:rolleyes2

La ce pret ai luat playerul?

soosy 06-12-11 15:35

585 lei cu tot cu transport...daca te intereseaza,grabeste-te ca sunt cam limitate...nu prea se fac
am dat comanda de vreo 3 ori din 3 locatii diferite si cu greu am prins
la emag gasesti 2 modele ii 411 si 611(cum am si eu)...model asemanator 411,la pret mai mic desii diferenta nu ii mare dar intre modele este o diferenta majora
iar la beloud cred ca nu mai este deloc

poate nimeresti la domo,dar cred ca tot 411:))...iar 611 cam pe ultima 100 m vezi la media galaxy...sau la altex

Devu 06-12-11 16:58

Sa o conduci multi km fara incidente.
Imi place modelul, ai planuri interesante, succes in finalizarea lor.
Legat de jante, as opta pentru Brock b1.

Eddie.R29 06-12-11 17:01

Ce tip de xenon ai pus pe ea? zi-mi si mie te rog un pret si dk ai cumva o poza sa imi fac si eu o idee :)

Numai bine.

soosy 06-12-11 19:19

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4762605)
Sa o conduci multi km fara incidente.
Imi place modelul, ai planuri interesante, succes in finalizarea lor.
Legat de jante, as opta pentru Brock b1.

mersi...legat de planuri sunt multe si multe dar sa vedem ce reusesc,oricum cea ce mi-am propus pentru anul asta(avand masina de la sfarsitu lu oct..)am avansat muuult:D
mai 2-3 chestii amintite sus si gata...vedem la anul
jantele cel mai probabil(99%)vor fi brock b1,chiar am ceva promisiune pentru max 2 sapt sa ajunga ceva,dar vedem
sunt si alte variante chiar ok

Quote:

Originally Posted by Eddie.R29 (Post 4762610)
Ce tip de xenon ai pus pe ea? zi-mi si mie te rog un pret si dk ai cumva o poza sa imi fac si eu o idee :)

Numai bine.

xeonul este de la un user de aici(hojda,cu asta se ocupa printre altele)ii 35w si 6000 k bixenon...bate foarte bine si chiar arata ok
o sa incerc sa fac o poza,mai ales ca sapt asta se poliseaza si faruriile

soosy 08-12-11 17:47

4 Attachment(s)
am scos azi masina de la atelier,gata vopsita:X...a lucrat omul frumos,recomand daca este cineva din Tm,lucra miticulos,super
mi-a vopsit si pleoapa de luneta....sa cumpar ceva mastic sau ce "maglavais"o fi ok sa o si montez
faruriile polisate,au iesit boboc,aproape ca noi(daca nu aveam ceva semne pe interior)

mai apoi am rezolvat si cu prasolarul,si pus folie protectoare,transparenta
recomand si pe acest om,lucra foarte bine:D
o sa fac ceva poze mai clare

urmeaza muzica...maiestroooooo..ugod,sambata viiiiiin:P
si astept sa vad poate poate poate,sorin gti power ma serveste cu niste brock b1:X:X:X

sa ne auzim cu bine

Sebastian.C 08-12-11 18:06

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4767012)
am scos azi masina de la atelier,gata vopsita:X...a lucrat omul frumos,recomand daca este cineva din Tm,lucra miticulos,super
mi-a vopsit si pleoapa de luneta....sa cumpar ceva mastic sau ce "maglavais"o fi ok sa o si montez
faruriile polisate,au iesit boboc,aproape ca noi(daca nu aveam ceva semne pe interior)

mai apoi am rezolvat si cu prasolarul,si pus folie protectoare,transparenta
recomand si pe acest om,lucra foarte bine:D
o sa fac ceva poze mai clare

urmeaza muzica...maiestroooooo..ugod,sambata viiiiiin:P
si astept sa vad poate poate poate,sorin gti power ma serveste cu niste brock b1:X:X:X

sa ne auzim cu bine

Nu-i mai scrie aici la Ugod ca nu citeste... Suna-l sa stie ca vi!!! Din timp...ca avem de lucru la evacuari....

soosy 08-12-11 18:12

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4767063)
Nu-i mai scrie aici la Ugod ca nu citeste... Suna-l sa stie ca vi!!! Din timp...ca avem de lucru la evacuari....

nu conteaza,daca nu citeste..
el oricum stie ca am vorbit cu el pe mess si la tel...l-am si sunat si o sa-l mai sun maine dupa masa sa stie sigur

spor la treaba,eventual poate facem si la mine ceva sambata...

soosy 11-12-11 17:34

1 Attachment(s)
ieri am rezolvat si muzica:X.....deci cea ce pot sa zic ca suna foarte frumos,bass curat si voce clara...dar basss muuuuuult
chiar is foarte multumit,atat de player(multe functii,reglaje etc...recomand)cat si de woofer,+ evident boxele originale 8 la numar

multumiri,maistrului ugod
o sa revin cu poze

sebi,am vazut tipsul,ar fi fost ok(cel mic)dar trebuia sa decupez din bara,jos buza si nu prea as vrea sa fac tiganii,deocamdata mai astept
ar fi fost ok...dar na..

numai bine si sa ne auzim cu bine
urmeaza sa pun pleoapa,ce silicon recomandati?
mai apoi sa vad cu cotiera...si cam ataaaaaaat

+ o varianta de vt,keskin kt1..in continuare raman la brock b1

sorin gti power 12-12-11 02:18

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4772243)
ieri am rezolvat si muzica:X.....deci cea ce pot sa zic ca suna foarte frumos,bass curat si voce clara...dar basss muuuuuult
chiar is foarte multumit,atat de player(multe functii,reglaje etc...recomand)cat si de woofer,+ evident boxele originale 8 la numar

multumiri,maistrului ugod
o sa revin cu poze

sebi,am vazut tipsul,ar fi fost ok(cel mic)dar trebuia sa decupez din bara,jos buza si nu prea as vrea sa fac tiganii,deocamdata mai astept
ar fi fost ok...dar na..

numai bine si sa ne auzim cu bine
urmeaza sa pun pleoapa,ce silicon recomandati?
mai apoi sa vad cu cotiera...si cam ataaaaaaat

+ o varianta de vt,keskin kt1..in continuare raman la brock b1

alea sunt Oz Futura toata ziua ... daca reusesti sa ai jantele alea chiar si orice prindere esti MARE !

soosy 12-12-11 07:09

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 4773017)
alea sunt Oz Futura toata ziua ... daca reusesti sa ai jantele alea chiar si orice prindere esti MARE !

nu stiu....este facut un vt de cineva,asa dupa ochi am zis ca ii keskin kt 1,ca seamana foarte mult...stiu de jantele oz ca are aici unu din Tm de astea:X

prea mult nu ma intereseaza,ca tot la brock raman,cel putin pana imi dai tu un semn,asa ca hai cu vesti bune si sa ne auzim cu bine

mai de parte vedem ce si cum:rolleyes2

soosy 12-12-11 16:12

sorine....apropo de oz futura:D
--------->http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...2-9354694.html

in alte ordine de idei,azi am rezolvat si cu antena radio(am avut nevoie de un mic adaptro..sa mearga si radio)
cum am promis,o sa fac si niste poze...chiar si un video eventual la sunet:P
in mare cautare de tips care sa imi fie ok sa incheiam anul bine:))

soosy 15-12-11 20:32

1 Attachment(s)
de ieri am si numere...poate maine am timp sa le si arunc sus

ma bate gandul sa decolorez chenarul negru:D...nu stiu daca o fi ok fiind masina neagra
oricum le voi monta fara rama,ca nu imi place cu suport
legat de numere,a 4-a varianta mi-a apicat(este a 3-a oara...)am vrut SOS dar nu a fost sa fie,ii ok si asa:rolleyes2

Sebastian.C 16-12-11 00:02

TzaTzikiii

soosy 16-12-11 09:03

1 Attachment(s)
un alt vt cu brock b1 cu care m-am convins:)

dar totusi mai ramane loc si pentru alte modele:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning