![]() |
Re: Membrii 4 Speed Squad
Nu il uita pe RoSonic si el a fost cu noi de la inceput la fel ca 200sx care nu vroia sa mearga la curse (I)legale :) ....Mai il tii minte pe TNos si LCA ,ZMD,GSI,FUG, Nubira de avea sirena de politie :)) :))?...ce vremuri :d..dar sa nu deviem e la subiectul topicului ......
|
Quote:
|
Quote:
Sunt un vechi prieten al clubului ,o sa incerc sa va vizitez la o intalnire! |
Acum il intrebam pe Honda
|
Quote:
|
Quote:
|
Harmanii Kardonii, buei luzăre!
|
Quote:
|
m-am mai intalnit eu cu bogdanCMS prin trafic inca ne recunoastem :)
|
numai lume buna pe aici
|
DVDu ce faci frate nu te-am mai vazut de mult :D
|
ce sa fac mane uite ma chinui am avut numai probleme, bestia ce mai face ?:D
|
Imi pare rau sa aud ca si tu ai probleme.
Eu sunt pe dreapta de vreo 1 luna, intai in asteptarea ambreiajului dupa aia dupa ce am dat jos cutia am gasit rulmentelu ala varza si am stat 1 sapt sa-mi vina, dupa aia 2 zile s-o puna la loc (a trebuit scos motoru din tampoane si desurubate putin prinderile puntii fatza). Am plimbat-o putin sa-i fac rodajul, am forjat-o ceva sa se aseze ambreiaju ca intra greu de tot in viteze. Acuma schimba super frumos, cupleaza curat si repede, totul bine :D Cu ocazia asta am pus si tampon poliueretanic la cutie si torque arm (legatura intre cutie si puntea spate) si kit poliuretanice la bara stabilizatoare. Toate impreuna fac sa se simta mult mai bine :) |
Quote:
bv mane ma bucur sa aud asta :D multa bafta in contiuare tie si tuturor de la 4ss ;) |
Multumim! :D Si voua la fel :-)
|
THE WANTED CARS VA UREAZA:
PASTE FERICIT !!!! MULTA SANATATE SI TO CEA CE VA DORITI ! FIE CA SFANTA ZI DE MAINE SA VA ADUCA CAT MAI MULTE REALIZARI PE PLAN PERSONAT SI AL CLUBULUI TOTODATA ! HRISTOS A INVIAT.............. |
1 Attachment(s)
]STREET 4 CARS CLUB VA UREAZA PASTE FERICIT !
!!! HRISTOS A INVIAT !!! |
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning