![]() |
Re: SmokeDesign
am inteles deci se poate schimba fara nici un fel de omologare daca nu depaseste acel 40 %...FRUmos
|
..si daca este din gama cu care a fost dotata masina de fabrica ...deci daca am ford nu pot pune motor HEMi de Chevy de 8,2 litri... cam asta i ideea!!
|
Quote:
|
ca sa inteleg... daca de ex am acum un 1.6 16v 90cp si vreau sa pun un 2.5L V6 170cp ... nu trebe omologare si imi permite legea sa fac acest lucru ?
|
Quote:
|
hmm .. acu daca stau sa calculez :P .. da :)
.. dar las ca nu trebe sa le stie ei pe toate |
frumos taunusu felicitari cred ca o fost ceva de lucru .... bafta in continuare
|
am vazut si eu taunusul live..
impresionant ! Desi daca eram eu proprietar il faceam ceva de genu MAD MAX :twisted: joke ! congrats smoke & sm |
ma tu vii la o cafa?? sau te tragi pe cur si zbori in irlanda iar?? :)))
|
vine vine...primavara
|
plm ... deja is la dub ..
sorry .. am avut altele pe cap! next tura cand vin cu Mitzi until then .. BAFTOK ! |
ma dacia mea cand o pui :)))))
|
lol , n-am poze... pune tu daca ai.. :))
|
nu pun ma ca ii urata
|
taci ma ca e misto pt o dacie.. :))
|
3 Attachment(s)
caut FIAT RITMO 1.6 dohc/ 2.0 dohc sau seat ronda 1.6 dohc in orice stare tehnica numai acte sa aiba in regula !!!!!!!!!!!,
adica pt asta, |
6 Attachment(s)
yaris 2006 stage1...adica neterminata, ... next stage in 2 saptamani,
|
Wow Smoke ma uimesti. Cata imaginatie ... Esti tare fratica pana acuma numai masini kalumea or iesit din mainile tale . Tot respectul meu
|
1 Attachment(s)
batranelele impreuna... la o mica sedinta foto...
|
Foarte tare o iesit Taunusu dar jentile raman alea care is pe masina sau te-ai gandit la altceva ?
|
Raman alea..pana la gasirea unui sponsor adevarat, la care sa i placa ideea si sa vrea sa investeasca in asa ceva ;)
|
frumos!! bravo!
|
am si eu o intrebare,de Kadett cand te apuci sau nu te mai apuci?felicitari pt tot ce-ai realizat pana acum si multa bafta in continuare!
|
cred ca destul de curand.... adica cum am un avans de suspensie... sa imi rez... grada fixa la sol.. restu... in etape
|
Am vazut Taunusul pe strada. Ii foarte fain!!! Numai dunga aia arata cam ciudat :( Dar in rest e extraordinar de fain! Adevarat dragster ;)
|
l-am scos un pic la lumina(pana in Debrecen la show :)))), inca se lucra la el.. engine&performance... daca l-ai vazut... ai vazut si cum fumega... :))), motoru intra in lucru zilele astea... sa se poate plimba si proprietaru cu el in siguranta si cu consum mic de ulei
, all the best, Smoke out |
Ma dunga aia e acolo provizoriu, si chiar dragster nu e :P..da mno..still workin'
|
Am vazut fumu, dar nu am vrut sa scriu si aia, ca chiar e faina masina...
Nu e dragster? |
vaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii......cand am vazut masina ..am ramas traznit ...asa arata inainte :O:O:O:O...frate ce motor ..are ca am auzito knd a intrat in parcare la metro tuning ..ma refer la ford taurus :O:O:O:O:O:O
|
io ma abtin.. no comment.. :))
|
are un motor tare de tot .... sa vezi driftul pe camera al lui smoke pe langa democarul de la alpine :)))))
|
e tare dom'le cum sa nu fie tare ca doar e din fonta, sa vezi si cat e de greu...vai de viata mea! :)))
|
ar merge un hemi de 7L :P
nu sariti, glumesc ;) |
Am vazut "mustangu" lui SMTRAXX. Foarte foarte tare masina. Felicitari
|
2 Attachment(s)
dupa lupte seculare cu motoru.. in sfarsit mere si taunusu......
|
l-am zarit ieri pe strada mea, proprietate personala :lol: , asta ca sa certificam ca merge :twisted: pe langa faptul ca si arata!
Smoke un mic detaliu prinderile de la capota asa raman??? :D Ingineria cu redesenarea capotei ii chiar interesanta, acuma nush cum vin facute noile prinderi, dar mie unu nu-mi prea plac firele alea balanganind pe acolo, de aceea zic, nu erau alte modele de prinderi?!?! Parerea mea, nu dati cu pietre!!! :lol: |
1 Attachment(s)
ee prinderile cam ase raman.. daca te uiti pe net la camaro SS mai toate au asa ceva.. si atarna firele... aia e si partea interesanta...
|
oki, just asking .... :lol: pana la urma e chestiune de gust!
|
2 Attachment(s)
camaro SS inspiratia proiectului..
|
deci iti jur ..k atunci knd ati intrat cu masina in parcare la metro ..am zis k e camaro si m-am minunat knd am aflat k e ford ...dar oricum ...sa stii k a fost printre cele mai tare masini de la tuning days ...mie cel putin mi-a placut la nebunie ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning