Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

adi.schumi_tm 02-07-08 21:27

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1625385)
Pai metru de bara inox este 30 lei,si iau 6 metri ca impart cu un prieten normal ajung 3 m,si cred ca inca vreo 4 coturi, 1 cot costa 15 lei,max 150 lei toata afacerea,de sudat le sudeaza colegii la servici.schema la evacuare esimpla pratic merge doar o diagonala pana la punte apoi o ridic un pic in sus dar nu asa de mult cu e la teava originala,simplu de facut parerea mea,salut

Mersi de informatii.La 150 ron materialele m-as baga si eu.numa nu stiu pe nimeni sa-mi faca asa ceva :(

BTL-gordini 03-07-08 08:48

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,

Evenelino,sincer nu te-am obs pe drum dara cuma o sa stiu,toba am luato acuma un an de pe net f.ieftina 110 ron,sincer nu imi vine incap acuma ce marca e dar iti spun,si intermediara e de dacie Borla,nu e ceva anume,dar ce finala face totul.Cu referire la priza de aer,e stilul gordini si fara ea nu ar merge,sper sa ma intelegi,o zi buna

BTL-gordini 03-07-08 08:50

Schumi,poti sa o faci si u evacuarea doar sa mai ai pe cineva langa tine sa te ajute,ca de unul singur e greu,dar o sa iti arat pozele cand e gata ca sa stii exact traseul,in rest nu-i problema,pa,pa

adi.schumi_tm 03-07-08 09:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1626561)
Schumi,poti sa o faci si u evacuarea doar sa mai ai pe cineva langa tine sa te ajute,ca de unul singur e greu,dar o sa iti arat pozele cand e gata ca sa stii exact traseul,in rest nu-i problema,pa,pa

Mersi mult BTL,astept cu nerabdare pozele.Spor la munca...

BTL-gordini 03-07-08 21:26

Schumi,mi-a zis Mr.Cat ca vrei toba mea finala,dar a inteles ea gresit eu nu vand toba,eu schimb doar evacuarea de la saxofon pana la finala.Am fost azi dupa tevile de inoxx si sambata la munca cu mine,tobe sport gasesti la bazar pe 4 tuning incepand de la 110 lei

adi.schumi_tm 03-07-08 21:48

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1627805)
Schumi,mi-a zis Mr.Cat ca vrei toba mea finala,dar a inteles ea gresit eu nu vand toba,eu schimb doar evacuarea de la saxofon pana la finala.Am fost azi dupa tevile de inoxx si sambata la munca cu mine,tobe sport gasesti la bazar pe 4 tuning incepand de la 110 lei

:(.Mersi de informatii.Am gasit si o toba de pe un BMW adaptata pt dacia,sa vedem acum...poate o i-au pe aia ca are si iesirea dreptunghiulara cum imi trebuie mie

P.S. Sa nu uiti te rog sa faci poze cu traseul de la evacuare cum il concepi ca ma gandesc ca nu o sa-l respecti in totalitate pe cel vechi.Mersi

EVenelinno 04-07-08 23:52

BTL.... nu sti p vreun inrait de liniutze...ca nu mai am rivali in alba :|( rivali cu dacii) adik pana acum nu am intalnit o dacie care sa-mi faca felul.... daca sti p cnva anunta-ma.

BTL-gordini 05-07-08 17:03

5 Attachment(s)
Salutare baieti.am terminat si cu proiectul evacuare din inox,sincer totul a fost doar 110 ron,lasand la o parte berile date la prietenul meu FNM-ul care m-a ajutat,doar el cu mine am facut totul si a iesit bine,sunetul e lux,imi place mult.Referitor la GAV ,suntem aici pt liniute FUH Dacia alba si Euuu,numai ca noi cu prieteni nu dam linii.

adi.schumi_tm 05-07-08 17:40

Mersi de poze BTL,ai facut o treaba super,asa traseu as vrea si eu...

BTL-gordini 05-07-08 17:55

Mi-a luat cu FNM-ul .prietenul meu 3 ore.si sunt sus deja,nebunie.sa vad acuma ce mai urmeaza ca si proiect,ceao

EVenelinno 05-07-08 18:11

buna treaba bv! am auzit de dacia FUH prin intermediul unui prieten(gino-ab 04 SFF), se zice ca e tare...as vrea sa vad cat de tare :D imi poti aranja o liniutza, asa de distractie doar :) si referitor la intalnirea aceea de care ti-am mai zis.... o punem in aplicare?

BTL-gordini 05-07-08 19:17

las ca facem si noi toti o intalnire si disc tot ce trebe,si in momentul de fata la FUH e c-am gata ambreiajul si tre sa il schimbe,chiar azi am vb cu el cand i-am aratat si evacuarea,tinem legtura

B 89 WRC 05-07-08 20:28

cat a costat teava ce dimensiuni are ?si inca ceva coturile din ce sunt par a fi de fier in cei 110 ron a intrat si toba finala ?

CED 05-07-08 23:09

suna superb btl-ul - am avut onoarea sa il aud astazi dupa ultimele modificari

EVenelinno 06-07-08 04:20

in cei 110 ron a intrat doar intermediara din inox..

BTL-gordini 06-07-08 09:41

Initial teava e la buc.de 6 m si costa 180 ron, e de 40 mm diametrul la teava, mi-e mi-a trebuit doar 3 m, e de ajuns atat+ coturile care 1buc.i 10 ron si e tot din inox ,si cotul doar ca nu e slefuit pe dinafara de aceea iti da impresia ca e din alt material.Eu am vb cu cei care confectioneaza balustrade din inox si asa vin coturile si le lustruiesc apoi,dar interiorul e ca si la cealalta.Referitor la toba finala,ea nu a intrat in pret,e YED PERFORMANCE si am luat-o de pe net acum un an cu 110 ron,dar are un sunet mai gros si mai nervos.Vreu sa zic ca in cei 110 ron a intrat teava de 3m plus 2 coturi,atat a fost totul.Daca vreti pute-ti gasii teava si de 45 mm dar a mea este de 40mm exact ca sicea de pe masinile normale.Merci mult CAT-ule pt.aprecierile facute si tuturor ce au apreciat modificarile facute

CED 07-07-08 20:51

3 Attachment(s)
uite asa se ingrijeste o masina

:D:D ma omoara btl cind vede ca am facut poze :D:D

BTL-gordini 08-07-08 08:37

Nu poti sterge masina linistit de paparazzii,oricum CAT-ul si BTL-ul preteni buni doar stau in parcare una langa alta,si vreau sa-ti spun CAT-ule sa vi jos la lustruit si u ,nu sa stai la un cola rece pe balcon:D

CED 08-07-08 08:41

:D e mai usor sa stau in balcon si sa ma distrez - oricum ma asteapta citeva zile de lucru la masina - si pe tine te asteapta citeva zile de lucru la cat :D :D :D

adi.schumi_tm 08-07-08 10:14

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1634182)
Nu poti sterge masina linistit de paparazzii,oricum CAT-ul si BTL-ul preteni buni doar stau in parcare una langa alta,si vreau sa-ti spun CAT-ule sa vi jos la lustruit si u ,nu sa stai la un cola rece pe balcon:D

Dar unde era CAT-ul?o fii fost la dush.
P.S. : Ce pasta folosesti pt lustruit?ca trebuie sa o lustruiesc si eu pe a mea numa prima data sa incerc sa scot mai bine zgarieturile ce mi le-a facut o catea pe masina :((

BTL-gordini 08-07-08 12:07

:-)Eu acuma am formula 2000,dar o am mai demult,dar acuma sunt la magazinele ce vand vopsele auto si dau cat vrei u si 100 ml si sunt f.bune ,numai sa vezi de care vrei,mai fina ,mai abraziva,ca daca ai zgarieturi mai bine dai cu una mai abraziva si apoi cea fina pt luciu.Cat-ul ero pe balcon se radea doar,sa mai bine zis se bronza la soare:rolleyes2

BTL-gordini 09-07-08 16:52

stie cineva de un carburator dublu corp de vanzare?astept oferte.

bo$$u 10-07-08 15:25

Frumoasa masina , chiar superba , imi place culoarea mai ales , bv tine-o tot asha ,

EVenelinno 10-07-08 23:29

azi am vazut in parcare la profi o dacie superba :D stil retro ( nr de inmatriculate AB .. FNM) foarte ingrijita si modificata cu bun gust, am cautato si aici pe forum insa nu am gasito :| sti despre ce masina vorbesc?

cannavaro 11-07-08 01:16

e pe daciaclub la dacia1300.

BTL-gordini 11-07-08 14:00

Evelino cu FNM-ul e prietenul meu,masinile stau una lamga alta in parcare.Eu stau langa blocul lui FNM si el e vecin cu MR.Cat,suntem toti 3 laolalta.Daca te uiti mai sus la poza care a fost facuta de CAT de la balcon sevede un loc liber in parcare langa BTL acolo e FNM-ul.Vreau sa-i transmit salutarile mele lui Bo$$u si totodata vreau sa-i multumesc pt aprecierile facute la BTL

keemo 12-07-08 03:52

INCREDIBIL , masina asta parca a zburat din capul meu si a ajuns la tine in fata blocului.De mult nu am mai vazut o asemenea bijuterie autohtona , foarte ingrijita.Sper sa nu ai incidente neplacute si sper sa nu o vinzi vreodata , locul ei este in garajul unui pasionat , sau poate intr`un muzeu.Felicitari pentru munca depusa in cinstea legendei numite R12G!!

BTL-gordini 12-07-08 11:27

:DMs mult de aprecieri Kemmo,asa e o ingrijesc f.mult dar si merge f.bine ,sincer ma minunez ca cei 54CP cei are sunt adevarti,la masina mea ma refer si plus ca nu e vopsita de vreo 11 ani si tare as vrea sa o fac iara cap coada ca sa fie restaurata complet,oricum am eu o vb draguta rau BTL-ul e Jar-cartus:shock:D

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 13:01

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1641465)
:DMs mult de aprecieri Kemmo,asa e o ingrijesc f.mult dar si merge f.bine ,sincer ma minunez ca cei 54CP cei are sunt adevarti,la masina mea ma refer si plus ca nu e vopsita de vreo 11 ani si tare as vrea sa o fac iara cap coada ca sa fie restaurata complet,oricum am eu o vb draguta rau BTL-ul e Jar-cartus:shock:D

ai dreptate btl-ule arata bine :Dcel putin mie imi place,acum am reusit si eu sa mai finalizez cate ceva la a mea,luni sper sa fie vopsita,a fost mult de munca nu a fost vopsita niciodata si vopseaua pe alocuri era sarita a fost usor acolo dar in unele locuri era ca naiba am frecat de mi-au sarit ochii,la antifonat a fost la fel de greu...acum sa vedem ...auzi te rog da-mi un sfat eu nu vreau sa ii pun barile sus vreau sa arate ca inainte ...merita sa pun dungi ?

BTL-gordini 13-07-08 19:35

Pai ce sa zic?iar sta bine si cu bari da si fara ele,depinde cum vrei sa arate mai nervoasa sau nu chiar.Tu ai zis ca o vopsesti albastru de la gordini,nu?merita sa le pui o arata f.bine si in plus de asta i da o alura mai sportiva cu bun gust.Eu zic sa intri la gordini pe site si sa vezi niste poze si atunci iti dai seama c-am cum ti-ar placea.Oricum daca barile nichelate arata bine atunci e lux se merita.Si niste proiectoare de ceata pe bara ar merge.Eu ale mele cele galbene unul sa spar si am schmbat sticla si am pus alba,dar arata super si asa,normal la gordini sunt dreptungiulare dar asta depinde de fiecare cum i place.

BTL-gordini 13-07-08 19:41

Luci am vazut ca la-i intrebat pe bogadn de autocolant,vezi ca multi is banditi si iti iau mult ca si dimensiune ma refere,dar daca ai o cunostinta iti intra foarte putin,deoarece sunt adunate una lnaga alta si nu trebuie cativa metri,la mine fratemi-o mi-i le-a facut el lucreaza in domeniu,daca vrei vre-un sfat spune-mi si te ajut cu placere:D

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 21:12

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1643187)
Luci am vazut ca la-i intrebat pe bogadn de autocolant,vezi ca multi is banditi si iti iau mult ca si dimensiune ma refere,dar daca ai o cunostinta iti intra foarte putin,deoarece sunt adunate una lnaga alta si nu trebuie cativa metri,la mine fratemi-o mi-i le-a facut el lucreaza in domeniu,daca vrei vre-un sfat spune-mi si te ajut cu placere:D

MS frumos pt sfaturi si ajutor,o sa am nevoie cu siguranta
Ca tot veni vb eu am astupat locurile la bari ....poate sa imi deschid iara nu topic cu masina si ai sa vezi cum arata inainte fara bari ...

Nastase Bogdan 13-07-08 21:41

Pai cam e cazul sa-ti faci si tu un Topic,sa vedem ce ne pregatesti:-)8)

BTL-gordini 13-07-08 22:37

Cum vrei tu numai tre sa te imparti in 2,cand pe unul cand pe altu,u stii cum e mai bine,eu te sprijin si te sustin si vad ca si bogdan e alaturi de noi,e bine sa fim uniti ca ceilalti ne asteapta pe la colturi,:D,binele nu ne vor ei,dar noi suntem baietii cu Dacile de care le-a zis mamele lor sa se fereasca:lol:
La mine alataieri nopate pe la 1 a venit politia si cand a vazut BTL-ul au zis :Asta-i!sau invartit in jurul ei si au facut si poze apoi au vazut-o si pe MR.CAT si FNM,erau toate la un loc,eu kle transmit militienilor sa le puna aici pe forum:D sa vedem ce calitate au la aparatele foto se renteaza sau nu:rolleyes2,stiti si voi baietii cum e vb aceea "N-ai cu cine d-le,n-ai cu cine.........niste tarani:D,i invit pe militieni la ,linii ca altceva nu au de facut:-)

LUCI BV 89 WRC 13-07-08 23:08

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1643449)
Cum vrei tu numai tre sa te imparti in 2,cand pe unul cand pe altu,u stii cum e mai bine,eu te sprijin si te sustin si vad ca si bogdan e alaturi de noi,e bine sa fim uniti ca ceilalti ne asteapta pe la colturi,:D,binele nu ne vor ei,dar noi suntem baietii cu Dacile de care le-a zis mamele lor sa se fereasca:lol:
La mine alataieri nopate pe la 1 a venit politia si cand a vazut BTL-ul au zis :Asta-i!sau invartit in jurul ei si au facut si poze apoi au vazut-o si pe MR.CAT si FNM,erau toate la un loc,eu kle transmit militienilor sa le puna aici pe forum:D sa vedem ce calitate au la aparatele foto se renteaza sau nu:rolleyes2,stiti si voi baietii cum e vb aceea "N-ai cu cine d-le,n-ai cu cine.........niste tarani:D,i invit pe militieni la ,linii ca altceva nu au de facut:-)

MARE ADEVAR AI GRAIT DOMNE !!!acum ma pun sa imi fac un nou topic

BTL-gordini 14-07-08 16:50

bai Luci ai trecere la noul topic,asa da,mai o poza ,mai o disc. si merge treaba.Nu stiu de ce nu facem o adunare la nivel de tara doar cei cu dacile 1300?nu trebuie ceva complex doar pur si simplu undeva sa fie aproape de toata lumea,si exclus Bucuresti,ar fi frumos

CED 14-07-08 21:10

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1640342)
Evelino cu FNM-ul e prietenul meu,masinile stau una lamga alta in parcare.Eu stau langa blocul lui FNM si el e vecin cu MR.Cat,suntem toti 3 laolalta.Daca te uiti mai sus la poza care a fost facuta de CAT de la balcon sevede un loc liber in parcare langa BTL acolo e FNM-ul.Vreau sa-i transmit salutarile mele lui Bo$$u si totodata vreau sa-i multumesc pt aprecierile facute la BTL

crezi ca FNM a scapat de poze?

pacat ca nu se vede toata parcarea - mr cat, btl si fnm se distreaza in fiecare noapte - se vede un pic din CAT in prima poza

ce ma distreaza cum nu facem diferenta intre numele noastre si ale masinilor - eu am ramas pe forum CED (de la ex golful 3) desi prietenii imi zic CAT

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 21:49

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1645191)
crezi ca FNM a scapat de poze?

pacat ca nu se vede toata parcarea - mr cat, btl si fnm se distreaza in fiecare noapte - se vede un pic din CAT in prima poza

ce ma distreaza cum nu facem diferenta intre numele noastre si ale masinilor - eu am ramas pe forum CED (de la ex golful 3) desi prietenii imi zic CAT

super si fnm si ai dreptate btl-ule sa facem o intalnire doar cu cei cu 1300

cata_tm 14-07-08 22:20

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1645256)

exclusivistilor! :)

CED 14-07-08 23:23

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1645256)

lasa ca se infiltreaza si un bmw - macar ca sa faca poze :D:D:D

poate ar fi mai bine sa faceti un subiect separat ca se supara moderatorii pe noi

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning