![]() |
Re: Time Squad
clar si daca tot e vb de cartier de combinatii de scandaluri, saracie trebuia filmat noaptea;)! e buna ideea cu masinile dar trebuiau filmate mai multe secventze cu viata din cartier!
avand in vedere ca e primul videoclip al trupei si trebuie sa si prinda la public! e clar ca si asa prinde! Respekt pt ei ca amintesc de La Familia(sisu&puya) care pt mine inseamna mult;) ca bine zici tekno hai sa furam o roata sa facem ceva banutzi....!:) ati obs ce da suciu din cap!!!;) si bafta in continuare cat mai multe succese!!! si La multi ani Time Squad!! |
Tekno, e coloana sonora la "Inapoi in cartier" si ma gandesc ca in film gasesti tot ce tine de versurile de la baietii din Personal!:rolleyes2
Clipul e fain....mai ales pe la sfarsit;) ...si eu zic ca ar fi fost mai ok daca se filma noaptea! Suciule esti gangsta :lol: |
ma de inceput ii ok ...
da suciu ii baza :lol: ce om serios pare :P ... gangsta ! |
5 Attachment(s)
Hello VYP-ule si bine ai venit pe forum!
|
in 2007 se sterg toate datoriile din 2006 . Ca am schimbat prefixul din Ro in EU .
|
Quote:
|
am auzit ca mai avetzi o noua minunatie ... true ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze mai klumea cu skoditza ;) ... si sa nu uitam: Time Squad RULZZZZ!!! :D
|
|
nota 10 pt film!! shi pt skoditza! :D
|
Quote:
|
felicitari baieti pentru montaj nota: superlativ + :oops:
foarte frumoase cadrele cu Nissanul Almera felicitari si la cat mai multe montaje asa de frumoase ca avetzi ce sa aratati si cu ce sa va mandriti ;) |
nu se putea sa nu urle piry :lol: :lol: :lol: selekt soundtracku :wink:
|
In sfarsit ceva frumos...felicitari Time Squad! Felicitari pt montaj! Parca si Clujul arata mai bine ;) ...sa moara medalionu' daca nu!!! :D (Suciule esti funny :)) )
|
cea mai naspa masina din cluj o am sa moara medalionu
tekno...you know my steez :P |
degeaba faza cand trece cu masina peste camera e adevarata rau;)
|
gata danutzule ai trecut si u pe cealalta parte?
|
Scuze am uitat sa specific,filmuletul made by Andor Aron alias Piry!Felicitari!
|
Cine este piry ?
|
Cand o sa cresti mare o sa-ti spun!
|
du-te si vinde-ti masina ! nu pierde vremea pe forum
|
Super tare filmu' !! Felicitari!
... si chiar ca Time Squad Rulzz :D cand vine continuarea ? :P |
prin august octombrie, dar o sa fie ceva......mult prea tare, o sa facem sa trebuiasca sa platesti online ca sa-l vezi =))
|
4 Attachment(s)
Vad ca m`ati primit si pe mine 10x , asha ca imi prezint si eu bestiile :D
Peugeot 206 1.4 75CP VW Passat 1.9 TDI 160 CP , 131 CP stok, 30 CP chip tuning Cum intru si eu in posesia unui sticker cu Time Squad ? Puteti trimite prin posta 2-3 stickere va rog frumos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
piry .............cum de n-ai sarit pe el?????
|
Ce sa sara...n-ai auzit?Piry saracutzu e banat pe 4 tuning!
|
Felicitari ptr film ..e profi - !!
Intrebare..Skoda Octavia 2 RS - e stock?? oricum f f f faina - ..culoare inteligent aleasa.. |
Da e stock, omul o are de 2 luni doar si stii cum e ,inca nu si-a facut curajul sa umble la ea!
|
felicitari time squad pt premiile obtinute la etapa 1 .bafta in continuare
|
mda bravo ... razvi ,vana vlad,victor,bogdan,....... etc ... si lui beeeeeahh pentru burnul facut :))))) ce tare .... 4.10 :))) Oricum o fost tare si piry si moshu :)))
ps. suciu .... cameramanu |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari domnilor ! Toata stima si respectul ;) !
Cateva poze :) : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2108 |
foarte tare baietzi, si foarte faine cupele si medaliile! la mai mare!
|
Mersi,Mersi!
Iata si rezultatele obtinute la Cupa Indragostitilor: General Vlad Vana vw passat loc 2 Vacaretu Victor Mitu evo 9 loc 3 Clasa 4 Vlad Vana loc 1 Vacaretu Victor loc2 Bogdan Casian Audi a4 loc3 Clasa 3 Balaie Razvan Fiat punto loc1 Felicitari baieti caci le meritati din plin! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning