![]() |
Michaelos :D minirally e numai una ;) :D si spre norocul meu , she's with me :D
|
ti-au murit laudatorii FXN??? :twisted:
|
da boiere, dar e si a mea un minirally :lol: :lol: :lol:
simpatica ca a ta :P numai fete frumoase avem ! |
frumoase , destepte , pasionate , etc ;)
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
pfff...\"raliuri mici\"... :D nu se traduce tocmai asa..dar nu conteshte` :D anyway..super dulcika fata din pozna :wink:
|
eh , sunt altele mult mai frumoase ;)
|
pe cuvantu meu de moldovean ca Santos si cu tipa lui arata cel mai bine .... ( parerea mea ... hac restu' sa nu va suparati )
a-si opta ptr donshoara lui santos ptr castigatoarea concursului ...... in rest ce sa mai zic, bafta si aveti grija ce faceti in continuare ;) |
ce-as mai inchide topicul asta aici ... dar .. poate... aveti voi ceva mai bun.. NOT :) :) :)
|
pffff...merci merci merci.. :oops: :lol: eu optez pt poza lui moxxu` cu olga :wink: si pt cea a lui FXN :)
|
ma, unde e pool? :D votul meu care nu conteaza se duce la minirally
|
facem pool daca vrei.. dar .. are rost ?
|
dupa o lunga discutie :D am obtinut aprobarea de a face :D concu ...:D succes tuturor participantelor :D in special uneia :d
|
ce pool mey..din 3 poze...sau cate sunt..ce naiba :lol:
|
asta mai lipsea acuma !!! pool
si ce castiga invingatoarea ??? |
eh..plictiseala asta duce la..multe..incusiv..pool ! :lol:
|
un big kiss de la el , eu stiu ce castiga ? :D
|
pai un big kiss ii dau si fara sa castige !
|
ok, o sa pun si eu pozze cu cele doua gagici ale mele.. pe una o stiti de l a sectiunea noastra \"curse\", pe a doua ( gagica cu cielo) voi pune poze in curand! oricum va suflu premiul... :twisted:
|
poza castigatoare va zic eu... gagica lu` boioeru :wink:
|
merci merci :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Dar cu fostele, merge ?! :lol:
Pentru poze cu actuala, cautati prin sectiunea Craiova, unul dintre topicurile cu intalniri 4tuning :wink: PS: Santos si-a lui Mini sunt castigatori 100 % :wink: (Santos - astept berica :P). :peace: |
ce berica ma ? ca intelege lumea ca te-am pus sa zici asta.. berica ti-o dau , ca sa mai creasca burtica aia :) :) :) si sa rad de tine dupa :P
|
Jur cu mana pe olitza ca Santos n-a avut nimic de-a face cu afirmatiile mele de mai sus :lol:
PS: burta mea e-a mea si e unica, asa ca nu te mai lua de ea ca fac belea :lol: |
ATI AVUT NOROC CA NU AM AVUT TIMP SA-MI PUN POZA CU NOUA ACHIZITIE IN DOMENIUL ZANELOR FACE RAVAGII!!!!
|
Santos, faci manevre? Manipulezi oamneii? Pai ce-i aici, concurs de santaj? SANTOS IA VEZI K ITI IAU DIN VOTURI SI PUN LA MINE ACOLO
(OLGA)!!!! BAGATI POZE K ALTFEL IES SANTOS VS. MINIRALLY CASTIGATORI. APROPO, CASTIGATORUL ARE DE LA MINE 5 BERICIOAICE!!!!! DACA SUNT SUFICIENTE POZE, O SA SELECTEZ CELE MAI MISTO GAGICI (UN FEL DE FINALA) SI O SA FACEM SI POOL DALA (HABAR N-AM CE E , DA ' FACEM SI D-ALA), SI ATUNCI SA VEDEM CASTIGATORII!!! !!!BAGATI POZE!!! PEACE :peace: |
intr`un final..se trezi moxxu.. :lol: deja sa facut pool mey...si nam cum sa ies castigatoare cum zici..nah..sac :twisted: si eu am votato pe olga :wink:
|
APROPO, CE E ALA POOL?
|
Re:
Quote:
din ala ma unde votezi :) |
ntz ntz nzt..esti d atata timp calare p forum si nu stii..m-ai dezamagit moxxule :D :wink: un fel de...vot..\"alegeri\"..dunno..uita-te pe unde mai sunt facute..si te prinzi tu :D
|
:lol:
D_Y_C, de la Pitesti, imi propusese, acum vreo 2 saptamani, sa facem Miss 4tuning, in Pitesti, in clubul Blue Night. Ce ziceti fetelor? Va bagati? :lol: |
aaaaaaaaaa how about NO ?
|
Re:
Quote:
Pozele cu fostele le caut akum... sunt pe vine... |
asteptam cu nerabdare :) :)
|
Sa nu ma apuc eu de cautat pe CD-uri si de pus poze cu fostele ca :woowoo: :dizzy: :cry2: :zombie:
|
2 Attachment(s)
2 poze
Poze cu actuala inka nu am, dar o sa rezolv si problema asta... |
mai bine da-mi mie nr de tel pe PM al fostelor ca mai ales cu prima \"sanzi\" ma descurc!!!! Si cu cea cu piercing ca imi place unde si le-a pus :twisted:
|
Vrei sa facem schimb de foste??? h3h3h3
|
de ce nu!!!!!
|
da cu nr ei de tel cum ramane?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning