![]() |
Re: Astept opinii si sugestii
eu i-am bagat mobil 1 10w40 si momentan e perfect vedem pe parcurs
|
mobil1? si eu am folosit din ala cativa ani...dar din mai de anu trecut folosesc doar 10x60 castrol rs sau sr...asa ceva o cutie verde...ii destul de scump dar merita banii sim cum masina merge altfel
|
poi eu castrol am folosit si .....nu prea mi-a placut bine ca are 10 w 40 dar tot in cutie verde , si aku am zis sa ii bag mobil 1 ....sa vedem ce-o fi
|
mi-am gasit si o sa-mi pun Castrol 10W60 la 200 lei. sper sa se comporte bine.
NU CREDETI SA AR FI MAI BUN UN 10W40? DE CE? DE CD-PLAYER..CE SA VA ZIC... MI-AM LUAT UN SONY GT 414u. e OK SI SUNA SI BINE... |
echivalentul la castrol 10w60 ar fi mobil1 5w50
|
Cum de mi-o scapat mie masina asta faina si n-am vazut-o prin oras. Unde ti-ai facut tapiteria ? Bafta la masina si 1.000.000 km fara "vizite" la siromex.
|
ms Vazilro... o s-o vezi.. uita-te mai bine
:) |
atat costa un castrol 10w60? 200 de lei? Nu de alta dar trebuie sa-i fac schimbu la a mea si ultima data i-am bagat valvoline... un nimic de ulei este. 10w40 parca era... si e un nimic de ulei, parca are motoru soareci care il rod asa se aude. Dar pana la urma cred ca ii pun castrol 10w60 cu toate ca dau 200 lei pe el...dar stiu o treaba. Nu va zgarciti la bani pt. o masina... pt. ca aveti de pierdut, eu am pus valvoline ca asa mi-a zis mecanicu, mancal-ar pamantu de mecanic.
10w60 am impresia ca e pt. anotimpul calduros si 10w40 pt. anotimpul rece... nu? 10w60 e mai vascos decat 10w40 parca... asa e nu? |
eu numa castrol bag si la 10 mii jos cu el, si in loc de 4 litrii platesc 3 pentru ca ei il folesesc in amsinile lor. ala cica mere 20 de mii fara probleme.
vezi ca mobil 1 5w50 ii \la fel de bun si mai eftin...cu vreo 10-20 de lei |
okkk. mi-am luat faruri clare si semanlizatoare la fel dar am O pPROBLEMA... mi-am montat eu astea si semnalizatoarele sunt mai iesite inafara si nu sunt in linie cu farurile..ce sa fac???
|
te duci frumushel la un tinichigiu si ii spui sa iti traga de aripi si de capota pana ies la linie . apoi ii dai si lui sa bea o sticla de jamaica si ai rezolvat problema :P
|
:)) prea multa treaba!
NU arata chiar asha rau.. |
4 Attachment(s)
uite si niste poze... Poate ultimele ca ma gandesc sa o vand. Cu regret dar asta e... buna masina :d
|
Quote:
|
multumit de cum lumineaza noile faruri?
|
Pai la 4000 E o dau... si las pe ea si cd-player Sony nou si jantele pe 15. Rezerva de iarna 4 jante cu cauciucuri pe 14 le dau si pe alea cadou :D
|
Dacia-Wrc.... sa sti ca se vede diferenta la faruri... mi-am pus si un set de becuri Osram si e bine cum e...
|
Arata f bine masina... pacat ca o dai. o intrebare: unde ai gasit aparatorile alea de vant de la geamurile fata, si cu cat? vreau si eu :) nu le dai separat de masina? :D
|
nu le dau jos. eu asa am luat-o. dar am vazut si pe net. daca nu gasesti trimite un mesaj ca am lucrat la un magazin auto si aia aduceau asa ceva pe comanda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning