![]() |
Re: Donatii piese golf-vento mk1 mk2 mk3
n-ai pt ce,ma bucur ca am putut ajuta,noroc
|
inca valabila bara fata de vw caddy.....
|
Salutare,asta seara am esit de la munca sa merg acasa si vad pe capota masinii o tigla cat toooate zilele gata sa lesin ma uit mai atent far dreapta spart si parbriz distrus plus capota strambata vopsea sarita etc:((((am plans cineva din bv care are de vanzare un parbriz si un far dreapta este? Urgent multam sau ceva piste unde sa gasesc
|
1 Attachment(s)
salutare, dupa o experienta placuta in care era sa imi ia foc cureaua de la servodirectie, mi-a plesnit si acel furtun flexibil de la intercooler cred, nu are cineva asa ceva, si cam cat ar costa??
|
a fugeat si bara de caddy...
|
are cumva din intamplare cineva pe aici panoul cu rotite de la eroterma de golf 3 cu aer conditionat? ca la al meu sa rupt aia de la rece cald si nu mai pot sa dau dupa cald pe rece :(
|
Donatii piese golf-vento mk1 mk2 mk3
2 Attachment(s)
*rezervor de golf 2 cu buson de umplere fara cheie dar fara sonda litrometrica in stare buna.necesita doar spalat ca a stat fara capac.
*pt piese:doua carburatoare de 1,3 cm3 dublucorp *electromotor de 1,3 cm3 functional din cate stiu eu |
Quote:
Salut. Poti sa trimiti cumva electromotorul prin curier/posta? mersi |
* buza de golf 2 acceptabila .cea care se prinde pe caroserie nu pe spoiler
|
Quote:
|
Quote:
Oferi si prin curierat piese din interior? |
Donez pana maine seara plastice de la interiorul B3-ului care e la dezmembrat (cautati in anunturile mele)
Plastice, mochete, plasticele de pe usi............ sunati pentru detalii 0726797479 sau 0765630320 |
Quote:
Sunt ceva ce se potrivesc pentru golf 3? :D |
donez pentru un golf 4 doua fuste de bara fata: una e destul de crapata dar se poate repara iar una este buna....
cei interesati: 0766577071 im: [email protected] |
Quote:
|
Re: Donatii piese diverse VW [DOAR OFERTE]
donez platice interior golf 3 4usi,predare personala in bv...nu am timp de pus la curier si etc.
|
Donez 4 amortizoare pt golf 4 hatchback, benzina.... 1J0.......cine are nevoie de ele ....... 0761890952....doar pt bucuresti. .. nu trimit in tara.
|
Quote:
|
sectia de vanzari nu este aici, doar donatii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Oameni buni, dragii mei colegi de forum, in speranta ca suntem fiinte umane normale, si NU SUFERIM DE UN RETARD MINTAL, sper ca reusim sa intelegem cele doua cuvinte cu majuscule din titlul topicului: DOAR OFERTE
Lipit de topicul asta este un alt topic, ce se numeste CERERI. CE-RERI. Le scriu mai rar, sa-l intelegem cu totii: O-FER-TE (atunci cand avem ceva de DAT), si CE-RERI (atunci cand NE TREBUIE ceva) De ce trebuie sa sterg 2-3 postari de cerşetorie de piese in fiecare zi, pe topicul de oferte? Sa facem un mic efort, sa ne folosim 1-2-3 neuroni acolo si sa postam aici doar piesele pe care le avem de dat altora. |
Bravo aleks...sunt prea multi batuti in cap si mai ales bagatori de seama care doar ca sa aiba cat mai multe postari scriu orice tampenie...si cel mai bine cei care au ceva de oferit sa-si lase telefonul si daca s-au dat piesele care le aveau sa scrie ca nu mai e valabil ca daca cineva vrea ceva cu adevarat, va suna, nu sta sa intrebe aici(la cei normali la cap ma refer)...mai ales in ziua de azi cand sunt minute in retele de zici ce-i aia...
|
am de donat 2 bucati de bord de golf3, unul tare si altul moale (GTI) culoare neagra amandoua
|
Foarte buna ideea! Felicitari!
|
Super...super Aleks! Bravo!
|
donez rezervor corrado vr6 70 l, compresor aer conditionat cu un suport pindere conducta rupt dar reparabila de motor 1,8 16 v cod motor KR,plafon imitatie piele vw corrado modelul fara trapa,predare personala in jud constanta!!!!
0764409064 iulian |
Mai este de actualitate!?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning