![]() |
Re: Vw Golf Cj32WOB
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
am pus si ceva poze de la tg.mures de la etapa de audio. |
da iarasi locul 1 si ai trecut si tu de 145dB+
|
Quote:
|
Felicitari se pare ca te tii foarte bine:D
|
2 Attachment(s)
weekendul care a trecut am fost la oradea... la cnca am dat un scor de 145.2 db locul 1 din nou ...astept acum weekendul din 13 14 cand voi fii la bucuresti la ultima etapa de cnca
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pentru modificari...de mare efect
Bafta in continuare! |
Arata foarte bine masina.Am vazut-o intr-o zi pe strada si am recunoscut-o.Felicitari pentru modificari !
|
weekendul care a trecut am fost la bucuresti la exporom...a fost super tare...am fost la finala la cnca locu 1 cu 146.5 db si campion national pe anu 2012..am mai achizitionat si un interior recaro 1 pe albastru voi pune maine poze cu el ...si am reparat si stergatoarele pe fata ca mia murit motoru de tot...sper sa ajung sa rezolv esp-ul si nsite bucsi care is praf
|
Quote:
|
Felicitari pt rezultat si la cat mai mult :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
poze cu scaunele ..!!!!
|
Quote:
bafta! |
Avem interioare la fel :D sa nu ne confundam masinile acuma :))
|
Quote:
|
da da foarte multimit am avut putina bataie de cap cu airbagurile ca nu o potrivit mufele dar am rezolvat si treaba asta ...
|
3 Attachment(s)
de plictiseala.. miam facut facut un scaun pt casa urmeaza al doilea si bancheta spate ....
|
Lipseste un volan in 3 spite:D
|
Tare ideea :)))
|
1 Attachment(s)
jante noi rial nogaro 18"
mai multe poze maine :D |
super fain... eu abia astept sa il vad maine din spate cum arata:P
|
Frumoase noile achizitii
|
5 Attachment(s)
si pozele promise ...
|
Dau bine pe masina, pe stopuri ai folie rosie cumva?
|
Eu zic sa te opresti la astea ca dau bine
|
da pe stopuri e folie
si 99% ma opresc la jantele astea ca pe fata trebuie sa trag putin de aripa. |
Perfecta:!:
|
Ce bn arata,merita sa le pastrezi..:D
|
e frumos....dar parca parca as fi ramas pe rh...poate ceva mai lat pe spate si alea erau ideal...+ sunt mai personabilizabile(miez alta culoare si etc..)evident si astea poti sa le faci
depinde acum de gusturi....mie cel mai imi este de r18 eu zic ca nu ii tocmai ok pentru directie si toate cele dar pentru aspect merita si fiecare stie ce poate si ce vrea bafta |
si daca erau mai late nu ramaneam la rh..parerea mea 17 e mic pt golf am un prieten artec exact ca si rh 8 cu 10 j si tot mi se pare mic ..am avut 3 seturi de jante pe 17 si toate miau lasat impresia ca ii prea mic deaia am ales sa trec la 18 indiferent de consecinte ...eu sunt foarte multumit si sigur voi ramane numa la 18 si iarna pe 15 bineinteles :D
|
arata foarte bine cu noile jante . felicitari . foarte frumoasa masina;)
|
Beton! :) Sa le rulezi sanatos!
|
curand le si polisam..si atunci dezastru pe drum...:P
|
4 Attachment(s)
cum a venit un noul an...astept si eu o parere ma bate gandu si ma bate tare sa fac strech la jante inainte sa ma apuc de roluit pe fata ...pe fata mam gandit sa pun 205 35 sau 205 40 si pe spate sa pun 215 35 sau 215 40... mentionez ca acuma pe fata am 225 40 si pe spate 255 35 astept ceva pareri multumesc..
|
205 35 eu zic ca este prea de tot...ok pentru impresia artistica dar foarte riscant si va trebui sa cobori mai mult masina...
eu as zice 215 40...de fapt si eu intentionez sa trec la r18 si pe 9j m-am gandit exact la dimensiunea asta.. eventual daca tot vrei strech atunci un max 205 40...dar tu stii,eu zic ca este indeajuns 215 La multi ani si spor |
poti incerca pe fata un 215/40 sau 205/40 si pe spate 225/40 . arata foarte bine masina cu rotile astea. sunt 8j cu 9j ?
daca pe fata tot ai probleme, poti incerca sa iei 4-5mm din centrul jantei, ca sa ii modifici ET-ul. |
sunt 9 cu 9 et 30 si pe fata distantier de 1cm ca altfel nu merge :D asa mam gandit si eu 215 40 pe fata si 225 40 pe spate...
|
eu pe 206 pe azev aveam pe janta 9 j 225/40 si arata demential.era intins atat cat trebuia
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning