Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Rally TICO:x:X - VAD. (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/281641-rally-tico-vad.html)

B-72-RZD 26-06-13 00:11

Re: Rally TICO:x:X - VAD.

Quote:

Originally Posted by tuddor.tsn10 (Post 5510982)
va veni si o masina nou, gen skoda rapid sport sau fabia rs, nu stiu inca, care nu e tocmai ieftina.:| Banii bagati in tico nu ii mai recuperez never. imi e foarte draga masina, dar in ziua de azi chiar nu putem satisface orice moft:|

......

tuddor.tsn10 30-06-13 23:43

cu siguranta nu voi baga o masina gen rapid sport sau masini de acest fel care sunt de strada in raliuri. Daca voi vrea ceva special pentru raliu, o sa prepar o honda sau un bmw care va fi doar pentru asa ceva.

tuddor.tsn10 26-07-13 01:47

2 Attachment(s)
Salutare.
Revin cu niste poze facute inainte sa plec din tara, respectiv acum 2 saptamani.
Propuneri pentru aceasta vara ar fi comprimarea arcurilor(imi tot planuiesc acest lucru de tare mult timp sper ca reusesc sa il duc la capat acum) si poate un sistem audio.

B-72-RZD 26-07-13 08:11

Nu e o solutie buna comprimarea.

tuddor.tsn10 07-08-13 22:47

Imi spuneti va rog si mie daca merg arcuri de matiz pe tico? As vrea sa pun un set de arcuri sport pe masina, dar mi-e ca dupa aceasta modificare va trebui sa scurtez si tija amortizoarelor. e neaparat acest lucru? Mersi mult.
Ca si planuri ar fi o priza de aer pe capota si plasa in bara.:D

sorin_maican20 08-08-13 22:12

Masina asta nu arata ca una care a participat la raliu. :))
Zici ca a stat doar in garaj.

Felicitari pentru modul in care o ingrijesti.

tuddor.tsn10 08-08-13 22:57

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 5545396)
Masina asta nu arata ca una care a participat la raliu. :))
Zici ca a stat doar in garaj.

Felicitari pentru modul in care o ingrijesti.

Multumesc frumos pentru apreciere Sorin. Incerc sa o fac sa arate cat mai bine.:D

tuddor.tsn10 16-09-13 18:51

6 Attachment(s)
Salut.
In acest weekend am participat la campionatul european CEC ORI CUP 2013 Cupa ,,SOMES -OAS".
Am reuşit pentru a treia oară o clasare pe primul loc la probele speciale de la Campionatul European de îndemânare şi orientare CEC ORI CUP Cupa ,,Someş-Oaş”. Totul a mers foarte bine atât la îndemânare, unde la fiecare probă specială am reuşit cel mai bun timp, cât şi la orientare unde, participând pentru prima dată am reuşit doar un loc IV pe România.
A fost frumos dar in acelasi timp si destul de greu deoarece competitia a inceput vineri seara si s-a incheiat sambata seara, in tot acest timp am fost concentrat la cote maxime pentru a scoate un rezultat cat mai bun. :)

vali-05rzj 16-09-13 20:25

cred ca BUNICUL ESTE CEL MAI FERICIT, BRAVO INCA O DATE SI FELICITARI

funkyy 16-09-13 20:57

Bravo derbedeu ! Felicitari !

tico rullz

tuddor.tsn10 18-09-13 15:17

mersi mult. :)

tuddor.tsn10 24-09-13 20:50

1 Attachment(s)
Cred ca este ultima competite din acest an la care iau parte, dupa care bagam ,,viper-ul" la hibernare si modificari.
Mergem la cluj si participam la penultima etapa din CNIA. Sa dea Domnu sa fie o reusita !

werwceul 30-09-13 10:00

hehe, am vazut masina sambata seara pe langa canalu morii, pusa pe trotuar, stiam eu ca stiu de undeva masina...dar nu stiam de unde:p

vali-05rzj 30-09-13 10:40

rezultate ceva ?

tuddor.tsn10 30-09-13 16:28

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 5582457)
hehe, am vazut masina sambata seara pe langa canalu morii, pusa pe trotuar, stiam eu ca stiu de undeva masina...dar nu stiam de unde:p

Mi-a zis taicameu ca era jos langa masina un baiat cu doua fete care a zis ceva de genu: ,,asta e masina unui tanar din Satu Mare", insa nu stiu daca tu erai exact sau nu.:) eram chiar dupa antrenamente.

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5582508)
rezultate ceva ?

Am trecut cu bine si de etapa de la Cluj Napoca . A fost foarte frumos, spectaculos, a fost ceva nou pentru mine, fiind si prima iesire din Satu Mare.
Am ajuns la Cluj sambata, am inceput antrenamentele si s-a parut ca masina trebuia usurata tot mai mult pentru a scoate un timp cat mai bun, ajungand sa ramana doar cele doua scaune, nimic mai mult. Am bagat si doua scobitori la bumbul de la frana de mana pentru a cobori singura dupa ce am tras-o putin.
Trecand peste toate, am reusit sa scot Locul 1 la Grupa Juniori, Locul 8 la grupa Open, iar cu ECHIPA PIF din care am facut parte am cucerit locul 2.(eu am avut timpul cel mai bun din echipa, colegii avand subaru impreza, dacia logan, opel corsa, seat ibiza)
Sunt foarte multumit de rezultat, iar cu acest raliu cred ca am si incheiat anul sportiv. Masina va intra la hibernare+modificari+restu:)

tuddor.tsn10 02-10-13 17:17

Si un videoclip : https://www.youtube.com/watch?v=DsRttjHEY_0

werwceul 02-10-13 21:10

dada, eu era, cu 2 prietene, mergeam la mc :P
chiar atunci iesea un domn de pe podet, el era tatal tau?

tuddor.tsn10 03-10-13 19:09

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 5584495)
dada, eu era, cu 2 prietene, mergeam la mc :P
chiar atunci iesea un domn de pe podet, el era tatal tau?

Era cu un prieten , acum nu stiu exact daca era el sau nu:)

werwceul 03-10-13 21:21

era un domn cu mustata si ochelari, daca am retinut bine
si daca nu ma insel avea ciopica si ceva jacheta neagra si ceva in mana si inchidea poarta
fix pe ceva pod, in fine, oricum irelevant, am stat vreo 2-3 minute c-am crezut ca apari sa schimbam o vorba...dar nu:lol::lol:

tuddor.tsn10 04-10-13 19:11

Nu, nu era el dupa descriere. Pe la 8.30 am plecat de-acolo;))) Next time;)

sorin_maican20 04-10-13 21:31

Salut,

Foarte rapid parcursul tau.

Din cate am vazut, ti-ar trebui suspensie intarita + coborat centrul de greutate un pic si o frana de mana hidraulica.

Felicitari pentru premiul rezultate!

tuddor.tsn10 05-10-13 13:42

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 5585954)
Salut,

Foarte rapid parcursul tau.

Din cate am vazut, ti-ar trebui suspensie intarita + coborat centrul de greutate un pic si o frana de mana hidraulica.

Felicitari pentru premiul rezultate!

Multumesc mult Sorine. Mi-ar placea sa fie masina cu tot ce ai enumerat tu mai sus, vedem ce ne rezerva iarna asta:)

tuddor.tsn10 27-12-13 23:11

3 Attachment(s)
Am incheiat anul competitonal mai bine decat ma asteptam, cucerind titlu de Campion European la CEC ORI CUP 2013 Cupa Somes Oas si titlul de Vicecampion National la Campionatul National de Indemanare Auto 2013 Grupa Juniori.
Sa speram ca iarna aceasta vor aparea pe masina cateva modificari , dorind ca anul ce vine sa imi aduca si mai multe victorii si bucurii cu ea.
Va urez un an nou fericit tuturor !

vali-05rzj 28-12-13 08:03

multumim la fel ,tudore si succes in continuare !

tuddor.tsn10 15-03-14 13:02

Ce parere sau ce stiti despre aceste arcuri sport? Sunt ok, dau imi recomandati voi ceva mai bun?

http://arc-amortizor.compari.ro/set-...ya-p168422532/

Geo_ZGA 16-03-14 10:33

Iesi ceva mai ieftin daca le comanzi de la ei...
http://www.fk-shop.de/en/Suspension-...975e94679a8793
Se mai adauga trasportul 7,95 euro (era 15,9 acum e redus).

Arcuri FK am si eu pe masina, sunt ok. Nu am ce sa le reprosez.

tuddor.tsn10 18-03-14 20:33

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5680353)
Iesi ceva mai ieftin daca le comanzi de la ei...
http://www.fk-shop.de/en/Suspension-...975e94679a8793
Se mai adauga trasportul 7,95 euro (era 15,9 acum e redus).

Arcuri FK am si eu pe masina, sunt ok. Nu am ce sa le reprosez.

Mersi mult Geo. As prefera sa iau din tara daca se poate sa nu ma complic prea mult. In caz contrar, o sa iau legatura cu cei din Germania.:D

Geo_ZGA 20-03-14 15:28

Nu e mare complicatie... eu am comandat de la ei. Ai nevoie de card, datele tale, adresa etc. Vine prin curier si fiind din UE nu platesti tva sau vama.
Cum crezi tu, e alegerea ta :)

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning