![]() |
Re: Masina mea VW Passat B6 Variant
Quote:
PS : si acele ta technix , raceland costa 150 + 20 de euro adusul , nu 250-300 sau chiar 350 cum am vazut eu :) EX : http://www.ebay.de/itm/Raceland-Gewi...item336d6b4121 Inca un exemplu de ce calitatea costa : https://www.youtube.com/watch?v=GRu8O...eature=related o mica comparatie intre suspensie stock / arcuri eibach pro kit / eibach sport system plus. De asta consider ca arcurile alea care costa 100 de euro aprox pentru vw , merita luate in considerare. |
RUDY20140TDI: cu boxele m-ai mai linistit putin pentru ca din cate auzisem intelesesem ca trebuie sa schimb cd playerul deoarece nu are iesiri pentru boxe spate insa din ce spui tu si mi-a mai spus un prieten care are softul respectiv trebuie doar decodat cd playerul si atat ... insa o intrebare mai am , cd playerul are iesiri si pentru boxele spate sau trebuie legate intr'un fel anume ?
pentru vopsit prelungiri am vorbit cu mike-fullspeed si mi-a zis ca ies foarte bine si cred ca spre sfarsitul saptamanii acesteia o sa le dau jos si o sa ajunga la el pentru vopsit . insa sper din tot sufletul ca in cel mai scurt viitor poate chiar de craciun sa primeasca si masina mea prelungirea de la votex pentru spoilerul fata si grila fara stema , macar una din ele daca nu ambele :D suspensie sport , pe mine ma atrage ceva care sa arate cat de cat frumos , adica sa o mai coboare putin insa sa nu fie nici foarte rigida ci sa imi poata oferii si comfort dar asta cred ca o sa o las spre primavara vara deoarece vine iarna ... iar sincer sa fiu necesita resurse mai mari , si inca ceva despre suspensia de pe masina, am uitat sa mentionez desi in poze masina pare ridicata, in realitate mie mi se pare ca este mai joasa decat celelalte b6 la care m-am uitat special pentru acest lucru si nu sunt singurul caruia i se pare lucrul acesta, insa nu stiu nici eu ce sa cred si ce sa zic:D despre evacuare , ma atragea foaaaaarte tare sunetul acela insa am renuntat complet cand am auzit ca trebuie anulate toate cele , insa o sa vreau sa vorbesc mai multe cu tine privind evacuarea ta pretul acesteia si ce modificari ai facut deoarece imi place foarte mult cum a iesit... cel mai deranjant lucru pentru mine este la momentul de fata climaticul care de la un timp de vreme ma deranjeaaza foaarte tare si as vrea din suflet sa il schimb cu climatronic insa din cate m-am interesat este foaaaarte mult de munca si foarte multe de schimbat.... si cred ca ... nu am nicio sansa sa il schimb :-( iar pe zii ce trece vad mai multe optiuni care ma tenteaza pentru masina mea ... o sa iti las un id ceva pe pm sa vb mai multe , tu esti de mai mult timp posesor de b6 si ai mai multa experienta :D DEVIL's Style: evident ca daca o sa pun o suspensie pe masina si asta cum am spus si mai sus ...daca o sa vina , o sa vina inspre vara ..... o sa fie ceva calitativ si care sa imi ofere si comfort , ceva care sa fie bun si ca pret dar si calitate. va multumesc mult tuturor de sfaturi si apreciez tot ce se scrie aici fie rau sau fie bun . |
@DEVIL's Style
Daca citeai ce-am scris vedeai ca pretul era PANA IN 250 euro si fara numele suspensiei, nu de alta dar am avut clienti care au insistat pe JOM, altii pe TA-Technix si asa mai departe. Sa fie si LOW si Comfy cam greu :) cu cat vrei mai low cu atat mai greu cu comfy. Daca vrei un drop de maxim 40 mergi pe arcuri doar, daca vrei mai mult, suspensie. |
Quote:
Alea nu sunt suspensii , sunt crima curata pentru cei ca mine , pentru 150 de euro totul ce crezi ca primesti? sa fim sinceri acum, uite spre exemplu pentru un bmw 320d : arcuri eibach pro kit [ 150 de euro cu tot cu transport ]+ bilstein b4/b6 [ 200-250 euros aprox ] si deja ai o suspensie care iti coboara masina cu 30-35mm fata si 20-25 spate , cu o manevrabilitate imbunatatita si tot sau eventual poti alege din seria sportline cu un drop de 45mm fata si 30 mm spate. PS : astea sunt preturi din afara cu transport inclus ! |
1 Attachment(s)
azi a fost o zii buna, cu surprize :D , mi-am facut comanda la grila fata fara stema , sper ca saptamana aceasta sa ajunga :D la fel ca a ta cred rudy .
|
Quote:
|
Quote:
Gode , buna alegere , o intrebare : de ce break si nu sedan , intreb pentru noi astia mai tineri alegem de obicei sedan uri , coupeuri etc , ce te a determinat sa alegi un passat variant? |
Quote:
|
aceeasi stupore :D
cati bani te-a dus asta? |
Devil : maşina am luato din Germania , in principal am plecat pentru Sedan dar când am ajuns acolo nu era ASA cum spune toată lumea si nu am găsit ce îmi doream eu ASA ca pe ultima Jumatate de ora când sa plec din Germania am găsit aceasta maşina si m-am hotărât sa o cumpăr iar acum credema ca îmi place de i mie de ori mai mult ca una Sedan :d
Grila îmi place si mie foarte mult deabea astept sa o pun pe maşina :d stefi: da e pe crom ca si cea originala doar ca e fără stema :d mor de ea ! Razak : am ajuns cu ea la un preţ zic eu rezonabil 2 mil 200 cu tot cu transport . |
Quote:
ON : era mai frumoasa neagra... |
stefi as intra pe mess daca mi-as mai stii parola :))) am uitat parola la mes si am uitat si un raspuns la una din cele doua intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a-ti recupera parola , si ce este si mai naspa este ca nu mai stiu nici parola de la contul 4tuning si contul era facut pe acel id , daca stie cineva cum as putea sa imi aflu parola de la 4 tuning as fii recunoscator. va multumesc mult (sau poate ma poate ajuta vreun moderator ceva...)
|
7 Attachment(s)
scuze de dublu post dar nu am mai putut da edit .
azi mi-am reparat aerisirile de la pasagerii spate + cateva mici detalii + masina a facut noi km-etri :)) |
5 Attachment(s)
in sfarsit a sosit si grila azi iar rezultatul este pestee asteptari :D
|
Bravo.... arata bine!
|
Mike , cred ca pe la sfârşitul lunii Decembrie sau începutul noului an o sa te contacteze sa îţi aduc la vopsit prelungirile alea . Ms de apreciere
|
Nu imi place crom :((( in rest e foarte bine! am un coleg la munca cu un 3C si are lafel numai ca e neagra si e bine rau. O sa-i fac niste poze sa-ti arat.
|
Colanteaza grila aia negru si o sa fie mult mai bine...Cu cromu` in bot e cam urat
|
2 Attachment(s)
va multumesc tuturor pentru aprecieri , orice parere fie debine fie de rau este acceptata din partea mea insa cu grila sa zicem ca pentru voi baieti acesta este defectul meu ... adica mie unul mi se pare ca arata pe culoarea alb mult mai bine grila cu crom decat cea neagra si drept dovada am sa va ofer si 2 poze , insa nu se stie niciodata si poate pe viitor si mie imi va placea grila neagra sau chiar in culoarea masini si o voi vopsii asa cumvoi gandii eu pe moment ... insa acum ma incanta foarte mult modelul acesta :D sper sa nu fie cu suparare si sper sa ajung cu masina aceasta acolo unde imi doresc eu ....enumerand cateva din urmatoarele planuri pe urmatoarele luni:
prelungire spoiler fata Votex ca cel din poza cu grila crom praguri + prelungire spate modelul R line evacuare dubla spate asemanator R 32 si eventual ... aasta nu garantez, suspensie reglabila daca o sa fie.. prin vara cam atat deocamdata dar intre timp o sa mai fie mici modificari care nu necesit resurse asa de mari ca cele de sus . inca odata va multumesc si pentru sfaturi si pentru aprecieri si reprosuri , pentru mine toate sunt bine venite! |
Nu stiu,dar parca grila cromata arata mai bine,parerea mea. (Poza a 2-a)
|
arata bine gode , dar muta numarul ca sa se vada grila toata :P
|
unu numar patrat acuma aruncat frumos intr`o parte! GOOD
|
1 Attachment(s)
da baieti si eu mi-am dorit acelasi lucru pe care il spuneti voi insa grila are suport de numar incorporat in ea si nu cred ca ar fii estetic sa mut numarul in alta parte iar acel suport sa ramana gol... parerea mea...
am incercuit in poza sa vedeti despre ce este vorba.., am cautat grila fara suport de numar insa baiatul de la care am comandat-o a zis ca nu imi poate aduce..:-( asa ca m-am decis la aceasta insa mie imi place si asa :D |
1 Attachment(s)
Pentru viorel_MNK : uite o poza detaliata a ceea ce m-ai intrebat tu.
|
Da bine si cromata dar poti sa o infoliezi si neagra ca sa revii la crom oricand doresti
|
da asa este din crom o poti face neagra sau alta culoare insa din negru crom mai greu ...dar mie unul imi place foarte mult asa .
|
De aceeasi parere sunt si eu : da mai bine cromul pe alb :D .
|
ms de apreciere alinush
|
5 Attachment(s)
Adaug si eu cateva poze noi cu mici modificari :D :
-yellow fog lights -grila de sub numar in ton cu cea fara stema si... o spalare home made :D |
Foarte foarte frumoasa masina! ce consum scoti?
|
Pfoai, frate...eu n-am nimic cu cromul, dar nu in exces !
Ce ti-a mai trebuit sa mai pui pe grila de jos, nu inteleg.. |
consum.... in afara scot 5 chiar pana in 5 iar interior mers frumos 7...7jum... cam asta e consumul .
mie unul imi place asa cum arata acum :D |
Se vad deformate dungile alea...
|
hai ca sa iti spun de ce . este grila originala... nu imi dau seama de la ce ... fostul proprietar a dat cu ea in vreun caine ceva ... ori de la soare .... sunt asa deformate cum spui tu ... si pe mine ma streseaza acest lucru insa.... am cautat acea grila pe net... si nu am gasit... sincer nici nu stiu cum sa scriu sau cum s-ar numii ... am gasit una sau doua insa la preturi extrem de mari... dar pe curand va fii schimbata si ea... pana atunci nu am ce sa ii fac am incercat sa o indrept si nu am reusit ...doar cea de jos este deformata si am observat ca un piciorus il are si crapat... asta este... cu timpul se va rezolva nu este noua masina....
|
Quote:
Ti-ai pus grila crom, cu toate ca pe albul masinii ar fi mers neagra. Dar nu e nimic, da bine si asa. Insa tigania cu baghetele alea cromate pe restul de grila....:???: Oricum, sunt convins ca ai sa le scoti cat de repede...:D Iti vei da seama ca nu e chiar asa ok, din punct de vedere estetic. |
sincer sa fiu... nici eu nu am fost deloc incantat de ele.... nu-s baghete.... este colantata grila... si eu am zis la fel ca o sa le dau jos .... insa o sa imi caut grila aceea si o sa o schimb cu una care nu are defeect ... oricum multi mi-au zis ca arata bine ... altii zic ca nu ... eu le accept pe toate dar si eu sunt in dubii .... sunt mai mult inspre nu...dar nush ce sa zic cateva zile probabil o sa o las asa pana atunci poate imi gasesc una calumea :D .
sper sa nu se supere RUDY20140TDI ca ma folosesc de poza lui , uite el a schimbat grila aceea si eu zic ca arata foarte bine cu ea asa . https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1250953743 |
Quote:
|
nush ce sa zic... mie unul imi place cum arata ...acum fiecare cu parerile lui... poate ca asta e unul din defectele mele :)) :Deu zic ca nu arata rau deloc.
|
Ai pus folie pe proiectoare ?
|
Arata foarte bine asa 8) .
Nu cred ca a pus folie , cred ca sunt vopsite ( http://www.m5board.com/vbulletin/att...s-l1020212.jpg ) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning