![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
Exista parcare, pentru masinile care nu participa la expo tuning si car audio?
|
Nu exista parcare. Recomandarea noastra este sa folositi mijloacele de transport in comun pentru ca stradutele din zona de obicei sunt foarte aglomerate.
|
Multumesc.
|
Quote:
un orar :D :rolleyes2 de la ce ora ? |
Quote:
Raspuns pentru Vineri. Pentru zilele de Sambata si Duminca, probabil sa fie deschiderea dimineata in jur de ora 10, dar mai bine asteptam un raspuns concret. |
Quote:
Deschiderea evenimentului are loc Vineri 21 octombrie la ora 16.00:!: |
Se permite accesul cu aparate foto ?
As dori sa intreb organizatorii daca se va permite accesul cu aparate foto. Mentionez ca este vorba de un aparat foto DSLR iar biletul meu este pentru categoria 2 pe Peluza Parlamentului. Multumesc !
|
Re: Se permite accesul cu aparate foto ?
Quote:
|
Re: Se permite accesul cu aparate foto ?
Quote:
|
Dar daca sunt un simplu spectator, dar am un aparat foto (neprofesional), este permisa captuarea diferitor ipostaze, adica, pot sa fac cateva poze fara permis de fotograf?
|
Quote:
|
Drift Grand Prix of Romania - drifterii din echipa Poloniei
Peste 9 zile, la Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, la Drift Grand Prix of Romania, se vor infrunta cei mai buni piloti din peste 10 tari diferite. Si pentru ca este un eveniment international, concurenta se va duce si la nivel de tara, nu doar intre piloti, individual. Iata care sunt pilotii din echipa de drift a Poloniei, impotriva carora se vor lupta si pilotii care reprezinta Romania! Polonia este reprezentata la Drift Grand Prix de 5 piloti, fiind una dintre echipele numeroase. Ca si numar, aproape de Polonia se afla si Romania, dar si Irlanda. Insa nu conteaza cantitatea la drift, ci calitatea! Si echipa Poloniei este una de temut, cu siguranta! Si asta pentru ca 4 din 5 piloti sunt in top 10 Formula Drift, ceea ce spune multe! Iar cel de-al 5-lea membru, Mateusz Whodarczyk, chiar daca este mai novice si participa la drift de putina vreme, promite un show incendiar la Bucuresti. Echipa Poloniei se bazeaza si pe unele dintre cele mai puternice masini care vor alerga la Casa Poporului. Cea mai "slaba" masina are o putere de 500cp, iar cea mai puternica are peste 600cp! In plus, se pare ca mai toti membrii echipei poloneze sunt fani Nissan, pentru ca 4 dintre ei alearga cu modele S13, S14 si S15. Si printre ei, exista si un BMW E46, dar nu orice BMW... ci un M3! Iata mai jos lista completa cu membrii echipei din Polonia, care vor alerga la Bucuresti pentru a lua titlul Drift Grand Prix! https://www.4tuning.ro/images/drift-g...0-0-1-95-1.jpg |
Care sunt pilotii romani care participa ? :lol::lol::lol:
|
Quote:
Daca programul de sambata-duminica e de la 10 la 22 pe la cat incep pilotii drifturile :?: aproximativ :?: Sau face de vineri la ora 16 prezentarea bla bla si dupa aia sambata si duminica nu ne mai ia cu introducere cu etc. :?: |
Quote:
Un up to date ar fi binevenit. |
Quote:
Lista de pe pagina 3 s-a marit. Astazi o sa publicam o lista mai completa cu pilotii Romani care vor participa |
Salutare!
Mai lansez si eu intrebarea inca o data: se mai emit permise de acces pentru echipa FOTO? adica cei care dorim sa facem poze mai bune (profi/ semi-profi) pentru site? (cum s-a facut in anii trecuti la Tuning Days and co.) - permise care sa ne permita accesul cat mai aproape de circuit? |
Zoliat sau Gratian , or sa vina si sponsorii sa-si vanda produsele, nu neaparat auto ? cei de la driftworks , monster ,etc?
|
PUZ Drift Team - Valvoline vine la Drift Grand Prix of Romania!
Una dintre ultimele confirmari la cel mai tare eveniment auto al anului, Drift Grand Prix of Romania, este cea a cunoscutei echipe de drift din Polonia, PUZ Drift Team, sponsorizata de Valvoline. Echipa PUZ aduce un plus de competivitate si contribuie la balanta masinilor germane din competitie, pentru ca va veni cu doua masini BMW! Si ca sa te convingi ca polonezii sunt niste adversari de temut, ti-am pregatit un film cu acestia in actiune! Fani BMW, vi se pregateste ceva! In week-endul 21-23 octombrie, la Bucuresti, vor veni unii dintre cei mai buni piloti de drift care concureaza pe masini BMW la nivel european! Echipa din Polonia PUZ Drift Team, sponsorizata de Valvoline, este cunoscuta drept una dintre cele mai "nebune" echipe din toate competitiile de drift. Si asta pentru ca cei doi piloti, Mospinek si Hypki, conduc mereu la limita vitezei, la limita aderentei si la doar cativa milimetri de masina din fata. Iata mai jos un filmulet care te va lasa cu gura cascata, la propriu! Pregateste-te sa ii vezi insa LIVE, peste doar 7 zile, la Casa Poporului, in cadrul celui mai tare eveniment de drift din cate s-au vazut in Europa. Nu o spunem noi, o spun toti fanii driftului din orice tara! Si inca un amanunt interesant este faptul ca cei doi piloti de la PUZ Drift Team se alatura echipei Poloniei, si asa una dintre cele mai numeroase care vor alerga la Bucuresti. Mai mult, piloti romani si cei din echipa PUZ sunt aproape singurii care vor alerga cu masini BMW E30. Adica se anunta o competitie stransa si un show despre care se va vorbi multa vreme de acum, dincolo de granitele Romaniei, dincolo de granitele Europei... <embed src="http://www.4tuning.tv/embedded/zDKZm3XlQTx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="450" width="550">PUZ Drift Team - Valvoline Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro |
superb filmuletul
|
ABSOLUT CALUMEA !
Daca programul de sambata-duminica e de la 10 la 22 pe la cat incep pilotii drifturile :?: aproximativ :?: Sau face de vineri la ora 16 prezentarea bla bla si dupa aia sambata si duminica nu ne mai ia cu introducere cu etc. :?: |
Macar vreamea sa fie buna,sa nu cumpar degeaba bilete si sa bat drumul de la cta-buc ,degeaba...
|
cand este disponibil programul (pentru sambata si duminica) , rog a se afisa . multumesc.
|
baieti, va fi un show pe cinste !!!
|
DOAMNE! sper sa nu ploua. ATAT! si chiar de se va intampla asta, sper sa nu impiedice desfasurarea evenimentului sau sa alunge spectatori...pt ca in cazul asta nu au suflet pentru oamenii aia care bat sute sau mii de km. BAFTA!
|
pe situri, (revin acum), da numai soare... si se incalzeste vremea exact atunci...
|
Quote:
Asa de curiozitate ati cautat filmulete cu fiecvare pilot in parte? Eu am cautat si sunt prea buni...am ramas uimit vreau sa zic. Abia astept sambata duminica...vineri o sa ajung abia pe 16:30. In afara de prezentare piloti si putin fun, sper sa nu pierd altceva. Tineti-o tot asa!! La cat mai multe evenimente de acest gen. |
vremea???
va fi super |
O intrebare am si eu . Se pot procura bilete si de la intrare sau nu ? Pentru ca nu stiu sigur daca ajung.
|
Stie cineva daca vreau sa-mi cumpar personal bilet unde gasesc . Adica sa ma duc la un ghiseu / casa de vanzare sa dau banii si sa-mi iau biletul . Nu vreau sa iau de pe net ... am avut niste evenimente neplacute si am renuntat la aceasta metoda .Multumesc
P.S. Bucuresti |
Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro
|
Un program pe unde gasim ?
|
Bilete se pot achizitiona si de la fata locului.
Case de bilete vor fi pozitionate astfel :
|
Peste 100 de masini inscrise la Tuning-Show, in cadrul Drift Grand Prix!
Gata, am depasit numarul celor 100 de masini inscrise la Tuning-Show! Daca la Drift Grand Prix vor alerga aproape 50 de piloti, un numar record la nivel european, iata ca zona dedicata masinilor modificate tocmai s-a transformat in cea mai mare expozitie de tuning din Romania! Sectiunea in care vor fi masinile tunate, firmele din domeniu si car-audio se anunta a fi cea mai mare expozitie de masini modificate din Romania! Peste 100 de masini au confirmat deja prezenta la Drift Grand Prix of Romania! https://www.4tuning.ro/images/peste-1...0-0-1-95-1.jpg In acest week-end, la Casa Poporului, vor domina cu siguranta viteza si adrenalina date de masinile de drift care vor face spectacol. Insa in paralel, iubitorii de tuning se vor putea bucura de un adevarat regal facut de masini cu styling, car-audio, off-road, painting, adunate din toata Romania! https://www.4tuning.ro/images/peste-1...0-0-1-95-1.jpg Si chiar daca mai sunt 3 zile pana la eveniment, nu putem sa pastram un secret: s-au anuntat cateva zeci de premiere! Da, masini modificate care nu au mai fost prezentate nicaieri oficial! Nu doar la styling, ci si la car-audio, tuning motor, off-road si painting! Iti place car-audio? Avem, din plin chiar! La Drift Grand Prix se anunta cea mai mare participare la un eveniment dedicat sunetului din masini. Va fi o batalie mai ceva ca la Posada, pentru doborarea recordului national. Dar de ce doar national??? Poate se depasesc 160 de decibeli, adica o presiune acustica pe care o simti doar daca te oferi voluntar la ceva teste nucleare... https://www.4tuning.ro/images/peste-1...0-0-1-95-1.jpg La Drift Grand Prix o sa poti vedea si ceva inedit: masini special modificate, tunate, pentru off-road extrem. O sa vezi un stand special amenajat pentru masinile de teren, cocotate pe butuci, murdare de noroaie, un "tuning" la polul opus fata de masinile polisate, elegante si mai curate decat o farmacie. Dar tot tuning se cheama! https://www.4tuning.ro/images/peste-1...0-0-1-95-1.jpg Ce treaba are arta in forma pura, cu masinile modificate? Nimic mai simplu: airbrush pe masini, adica adevarate tablouri care iti incanta privirea, desenate direct pe elementele de caroserie ale masinilor! La Drift Grand Prix vei putea vedea LIVE cum se fac picturile pe masina, dar vei putea admira si masini deja terminate, la care vei putea privi minute in sir detalii uluitoare ale desenelor. https://www.4tuning.ro/images/peste-1...0-0-1-95-1.jpg Concluzia? E una singura. In week-end te asteapta cel mai mare eveniment de Motorsport si tuning pe care l-a vazut Romania. Simplu. Cei mai tari piloti de drift din Europa fac un show cu viteza si fum, iar cele mai tunate masini din Romania fac un show cu styling si multi decibeli. Cum sa ratezi asa ceva? Nu prea ai cum! |
Salutare,
venim special din brasov si dorim sa stim unde este amplasat CATEGORIA 1 PLATINA pe harta de mai jos??? Va rog daca se poate un raspuns prompt ca doresc sa achitionezi azi biletele. Cu respect, Rares Quote:
|
si inca o intrebare:
daca avem abonament PLATINUM avem acces si in zona peluza si bronz? |
Multumesc Zoliat pentru informatie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o intrebare: daca vreau sa vin cu masina, pot patrunde in zona de trafic restrictionat? Sau tot mijloacele de transport raman de baza? :)
Ca nici nu as vrea sa vin cu masina dar sa o las parcata la "n" km de zona noastra :D. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning