Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   Suzuki GSX R 1300 alias Hayabusa (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/28-suzuki-gsx-1300-alias-hayabusa.html)

GSi 13-02-04 15:58

Ha, Carrera Turbo de 408CP? Eu stiu ca Porsche are asa :

Boxter /S 220/260Cp
911 Carrera 300Cp
911 Turbo 420Cp
911 GT2 360/460Cp
911 GT3 330/380Cp
Cayenne etc.

Cel putin cele din seria 911 sunt usor de confundat pentru un ochi neavizat.

Anonymous 13-02-04 17:06

Nota 2, stai jos :P , am spus de penultimul model care are 408 cp, asta nou are 420

catalin rs4 13-02-04 19:19

gsi se referea la porsche turbo... :lol: ursule eu nam zis ca sunt mai tare ..tu mai inteles fals eu nu vreau sa ma cert cu nimeni am zis ca fac fata destul de bin de la 160 in sus ..la un motor de 600... normal ca sunt motoarele mai tari dar nu mereu.. credema ca am multi prieteni(romani)aici si sunt uni cu motoare adevarate..r1.r6. gsxr,fireblade...etc..dar sunt si masini care fac fata la motoare de 1000...am un prieten cu un audi 80 s2..cu peste 600 cp..... :)

DZ1 13-02-04 20:30

Quote:

Originally Posted by \"yzfr1\"
of of, mai mai....nu ma bag in discutie prea tare, dar vreau sa ii aduc aminte lu vergil despre vara trecuta cand l-am \"pescuit\" de pe drum si am fost la cursa rs4 vs. SL AMG..( scuze daca aveai alte planuri dar sti ca ne vedem mereu cand apari prin tara :P )...mai ti minte ca s-a dat si rs4 parca cu tipu cu r1 rosu cu alb? r1 a plecat in urma lui cu vreo 3 secunde, si pana in capu bulevardului era cu mult in fata lui....i rest my case, nu vreau sa ma incing cu nimeni la discutii \" care face pe care\" :wink: ,
@catalinrs4 am avut ocazia sa apara langa mine in drum spre munte, pe portiunea unde sint posibile viteze infernale, metro ploiesti spre comarnic... carrera Turbo 408 cp stiu eu ca are de la mama lui, era cam 96- 99 fab asa, penultimu'....domnu cu gagica , eu cu cu a mea....pana la fix 242 ( km dijital, cat o fura mama lui stie :D)am fost cu vreo 3 masini in fata lui, dupa aia m-a cam luat frica ptr ca eram cu pasager si s0-a dus.....\"cursa\" a inceput pe la aprox 180kmh....eu eram pe r1 150 cp

Hai sa nu imi spui ca cu tine m-am \"certat\" mereu pe forum??
Daca da atunci trebuia sa spui si tu mai repede.....sti ca ne-am inteles bine in Romania si nu vroiam sa te jignesc invreun fel.........
In alta ordine de ideei.....noi vorbeam de masini preparate bine care fac motociclete de serie.....iar masina mea sigur nu este preparata bine(inca)
Deci de asta am spus ca cu una de 600 o fac de la 100 in sus......daca nu i se face frica la motociclist :wink: :wink:
Sincer sa fiu nu mai stiu cum te cheama....da-mi un mesaj pe privat te rog.....si serios hai sa o lasam odata cu copilariile astea......

DZ1 13-02-04 20:34

Inca ceva cursa dintre RS4 si R1^nu am vazut-o.....o stiu numai pe aia unde am mers cu tine RS4 vs SL55 AMG si a castigat RS4..

Anonymous 13-02-04 21:40

Ma confunzi virgile, nu cu mine te-ai certat.....eu am scris deabia vreo 5 mesaje aici....nu stiu cu cine ai avut ceva de impartit pe site dar nu cu mine, vlad ma cheama :P :twisted: , sint sigur la cati au sarit pe tine aici ai uitat de mine :( kidding :),....eu acu am un ducati cu care nu pot sa ma bag la mai nici o linuta cu motoarele ptr ca e slab pe linie dreapta ( ptr o moto) dar pe curbe frig multi.....am si eu un amic in kempten, il cheama leo si are o honda rosie, nevasta-sa lucreaza la un spital acolo.....

DZ1 13-02-04 21:45

Ma bucur ca nu m-am certat cu tine Vlad dar baieti intra ca vizitatori si au alt nume de fiecare data .....
Leo din Kempten este Roman??
Ce motor are Ducatti tau??

Anonymous 13-02-04 21:52

1 Attachment(s)
Dap, leo e romanash de-al nostru, si nevasta la fel, ducatiu meu e un 750 supersport fabricatie 2002, a fost un compromis ca l-am luat ptr ca nu aveam motor de vreo 4 luni ptr ca am vandut r1 sa mai pun bani ptr casa si a fost la bani putini si am zis sa incerc si o italianca :lol: , are o alta \"bicicleta\", ciclistica adik fata de japoneze ptr ca are cu totul altfel de cadru, zici ca e facut din zabrele de la puscarie asta, dar sta pe curbe de zici ca e pe sine, ca porsche-le :twisted:

DZ1 13-02-04 21:58

Nu il cunosc cred pe Leo...e blond cumva?
Marfa Ducatti.....arata bestial....si al tau tot negru este.....ca negru este culoarea mea preferata....
Apropo fa-ti si tu un cont aici sa vorbim pe privat chesti din astea...ca nu cred ca este prea interesant pt. alti....

Anonymous 13-02-04 22:30

am cont da nu pot sa scriu cu el, nu stiu de ce, cand il pun sus acolo la username imi spune ca username has already been taken :(, da este exact ca asta din poza al meu

catalin rs4 13-02-04 22:37

r1 fati alt cont nou.....si trebuie sa mearga.. :wink:

Gabi_323i 13-02-04 22:41

hmm tu ii dai Register?
cand intri ii dai Log In daca deja ai cont facut si trebuie sa bagi numele si parola ........ :roll:

coxanelu 14-02-04 14:48

Gata bre, m-am jmekerit si eu 8) , supapa momentan, dar aia e, si voi ati fost :P

Leon 15-02-04 01:57

Sunt chestii distincte~~~

In primul rand, depinde pentru ce iti prepari o masina sau un motor, pentru vit. max.(asa ca dute-n desert) pt linii(asa ca mergi la drag) sau pt teren asa ca da-i la munte!!! Fratilor, io am si B si A asa ca mai stiu cum stau lucrurile, depinde cati bani bagi intr-o masina k s-o prepari si la fel cu un motor, numai ca la motor preturile la preparari sunt cam la 1/2 ca la masina(pt ca are numai 2 roti) in timp ce masina...4 roti!!!! Asa ca ai putea de ex sa iei un Jeep Grand Cherokee 5,2 V8... Sa-l prepari pe la 2000 de cai(teoretic, dar daca i-ai pune turbo, nos, si alte jmecherii...) si sa te dai cu un motor de 600-750cmc si sa-l faci!!!! Dar asa poti sa iei si un motor de 250cmc in 2 timpi de curse si sa te dai cu un gt2 si sa-l faci... Asa ca totul e relativ la ce vorbiti voi, spuneti fratilor la ce bani, sa bagi intr-un motor si intr-o masina. Al 2-lea lucru: Un motor datorita faptului ca doar omul il ingreuneaza are tot timpul un raport nitel mai bun decp/kg si un cx nitel mai bun, dar sunt si dezavantaje, astfel, un motor poate sa aiba guma de pe spate(a se citi cauciucul, pneul) de approx 200 si cea de pe fata de 130, astea fiind spuse, are o suprafata de contact limitata cu asfaltul(in curbe, sicane, ace de par) asa ca: Un motor in general are un demaraj mai bun ca o masina, si reprizele fiind usor mai bune, viteza maxima avand si ea un + la acest capitol!!!! Acum, pentru automobilisti, nu disperati, nu va aruncati cheile si nu va puneti manusile pt a va lua motoare pt ca sunt si dezavantaje: Astfel, in curbe, sicane, serpentine, ace de par o masina in general are o apasare aerodinamica ceva mai buna(vezi in dictionar eleron sau eleroane) si mai are si 4 roti ceva mai late decat o motocicleta, si s-ar putea sa aibe si un sistem de stabilitate. Asa ca aici masinile au un avantaj. Iarna( cel putin in Romania) nu prea poti sa mergi cu motorul, inca un + la capitolul masini. De la un motor super-sport poti sa faci Hemoroizi(si nu e de gluma ca dor rau de tot). Va rog eu mult, poate multi doar au citi polemica voastra de mai sus si nu au avut rabdare sa scrie pe-ndelete ce avantaje si dezavantaje le au unele si altele. Ca si cum ar fii sa mergi la lucru zi de zi cu un camion si sa cari plumb pe un moped. Sunt diferente si eu cred ca masinile si motoarele se completeaza unele pe altele de la cascadorii pana la mersul cu 40km/h in fite pe marile bulevarde la agatat sau mai stiu eu ce... Am uitat, in masina poti sa-ti pui o gramada de boxe, pe motor nu, dar nici nu cred ca mai ai nevoie, cand il simti intre picioare si-l auzi cum racneste dupa ture. Oricum, stiu ca vor exista niste oameni mai capabili ca mine care imi vor da exemple specifice si vor spune ca nu este adevarat, dar va rog frumos sa intelegeti ca eu am spus doar niste generalitati. Eu sper ca am fost destul de folositor prin monologul meu cam lung si va spun ca oricat de repede am merge, trebuie sa fim foarte prudenti si sa ne mai uitam si-n retrovizoare, ca poate vrea cineva sa ne depaseasca(poate doar sunetul) Pace tuturor.

U R S U 16-02-04 15:20

Leon: Hai ca ai scris!
Coxanelu: aaa ... Samsare, ce sa fac si eu ... mai vand un cablu, mai o canapea, mai un DVD! :) ... Ce faci nebune, te certi cu masinistii?!?!? ... Pe cand te vad pe o alta motocicleta? ... Cartus - Fireblade, Amantu' - Fireblade, Japanu' - Fireblade, Spider - Fireblade, eu - tot vaca!

respect

Leon 16-02-04 22:48

Mercy ursule

Ma bucur ca unele divergente s-au lamurit cu privire la discutia masini-motociclete, dar nu poti impaca niciodata capra si varza si vor exista mereu discutii pro si contra, ce naiba, doar de asta stam pe forumuri din astea!!! PILOTATI P R E V E N T I V !!!!!!!!!!!!!!

coxanelu 17-02-04 17:59

ai uitat sa zici de mihaila ursulica.....btw, fireblade suckz, las ca am in vedere iar un r1 probabil 2003 daca merge samsareala bine :twisted: , acu am prins si eu curaj cu asa ceva, 152 bhp will smoke em all !!

U R S U 18-02-04 15:39

Ai dreptate, Cox. ... Boierule: scuze!

Din cate s'aude prin sat, samsareala merge bine! - :)

... Ce bine e la munca! - :)

...

Gratzian 18-02-04 17:56

sa va zic si parerea mea
eu am si masina si motor
am un golf pe diesel, caldurica, comod, motorina, stergatoare de parbriz, nu? muzicutza, mai lipseste ceva?
daca vreau viteza, ma sui pe motor, nu?
asa ca de ce sa ma chinui sa bag bani in masina? sorry nu contrazic pe nimenini, am specificat ca e doar parerea mea....
deci, ma sui pe gsxr 1100 si ma duc repejor unde vreau, nu?
a, si daca e iarna, ok, de acord, ma duc incet, cu dieselu, cu 120-140, si gata, ca degeaba aveam gti2, nu? ca pe gheatza si pe ploi nu merg eu cu motoru dar nici voi cu 220 la ora, cu nos-u, porshu, sau orice, nu?
deci:
daca e fromos si merge, ma duc frumos cu motoru
daca e urat, la ce imi trebuie ferrari?
mersi pentru timp si intelegere, sa nu ma calcati, va rog !

catalin rs4 18-02-04 18:05

:lol: :lol: da mah baieti eu accept parerea fiecarui...ps eu am mes pe ploaie si cu 270.... :lol: :lol:

b99sha 18-02-04 18:12

Si eu pe ploaie cu 14o - toata \"autostrada\".
Si pe ninsoare & zapada cu 1oo.
Iar pe gheata cu 16o dar la misto (adik doar rotile) :wink:

catalin rs4 18-02-04 18:29

:lol: :lol: :lol: sha stateai pe loc ?? :lol: :lol: :lol:

Gratzian 18-02-04 18:30

da la hamburg cu 270, nu?

catalin rs4 18-02-04 18:37

da..da aici in germania :) ...ce motor ai gsxr de 1000???? :? :?baga o poza daca ai.. :wink:

Gratzian 18-02-04 18:47

1100, nu 1000
nu sunt acasa, dar o sa bag poze pe undeva

catalin rs4 18-02-04 18:48

nu ma prea pricep.asa de bine la motoare ...cum arata ca si gsxr din avatarul tau?? :)

Gratzian 18-02-04 18:51

da, acolo e de 1000, ai dreptate, dar am fost obligat de o discutie sa imi fac contul rapid si am bagat ce am gasit la indemana

catalin rs4 18-02-04 19:12

:lol: :lol: :lol: ceva am eu acuma in garaj..dar de 750.... :lol: :lol: imi place gsxr la nebunie in toamna sper sa am si eu unu... :? :cry:

U R S U 19-02-04 17:15

Gratzian: Varianta pe care tu ai aplicat-o referitoare la tandemul moto-masina, mi se pare OK! Asa gandesc si eu!

Leon 19-02-04 21:58

Asa e....

Cate autovehihule, atatea pareri!

b99sha 23-02-04 03:01

1 Attachment(s)
GSXR11oo...

Gratzian 23-02-04 17:29

heeee
am uitat, am venit si eu de la pitesti pe ploaie cu 180-190, ploaie torentiala, 4-5 cm apa, si m-am speriat ca am intrat cu spatele in acvaplanare, usorr, simteam cum se balanseaza stanga dreapta...
am lasat la 140, pana am iesit din ploaie.... a fost o senzatie tare nasoala.... pentru motor.... dar la ploaia aia cred ca orica masina avea probleme spre 200
eu recunosc ca am fost inconstient atunci, dar eram acu vre-o 2 ani, la inceput... merg destul de putzin timp

coxanelu 23-02-04 17:52

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
heeee
am uitat, am venit si eu de la pitesti pe ploaie cu 180-190, ploaie torentiala, 4-5 cm apa, si m-am speriat ca am intrat cu spatele in acvaplanare, usorr, simteam cum se balanseaza stanga dreapta...
am lasat la 140, pana am iesit din ploaie.... a fost o senzatie tare nasoala.... pentru motor.... dar la ploaia aia cred ca orica masina avea probleme spre 200
eu recunosc ca am fost inconstient atunci, dar eram acu vre-o 2 ani, la inceput... merg destul de putzin timp

domnu shef, ai idee ce inseamna 4-5 cm apa mers cu moto ???? sa nu mai punem cum s-ar simti picaturile de ploaie la viteza aia....mai lasa biker-boysu deoparte ca a aparut torque....de curiozitate pune aceasta problema pe www.pro-bike.ro sau www.sbz.ro si ai sa vezi ce replyuri o sa primesti de la motoristi....have fun 8)...scuze dar nu m-am putut abtine sa te intreb cum la 190 kmh tu ai facut aquaplanare si \"usor\" ai readus moto la o pozitie in care sa iti continui drumul...acolo esti direct parter!chiar daca intrii in acvaplanaj si sa zicem ca nu cazi cān cauciucul va da de asfalt fara apa dar umed se va opri foarte brusc din alunecare si efectul este parter!..nu vreau sa ma cert cu tine, dar pare o abureala totala ce ai scris :(

Gratzian 23-02-04 18:03

da, stiu, stiu
aia e
mie mi s-a intamplat, sorry pt lipsa de credibilitate
ca nu am oprit sa masor apa, iertare, dar era acoperit complet cu apa, asta e
iar cu loviturile de la picaturi.... cred ca mergi tu si vezi cum e, inainte de a da replici....
cand ploua prima data te iau...
si eu nu am scris asta ca sa ma dau mare, sorry, ci in urma discutiei cu cata , moto, versus auto, mi-am adus aminte case poate... nu a fost frumos, am zis, am inghetat, plecam spre pitesti, si m-am intors pe un pod cand am vazut cum imi aluneca fundul.... eu am simtit asta, nu e o pledoarie pentru sporirea credibilitatii

coxanelu 23-02-04 18:45

heh, asta cu ai crezut tu ca a fugit fundu e la fel cum e si cu faza cand te dai pe o roata ....tu zici ca esti cu faru pe cer si defapt esti la 15cm de sol.... 8) desigur, nu am spus ca nu s-a intamplat doar ca pare incredibil.... :roll:

U R S U 23-02-04 21:56

coxanelu: in primul rand - LA MULTI ANI, BA!

Dup'aia ...

Mi-e sete de mor!!! :)

Anonymous 24-02-04 17:27

Quote:

heeee

18o

b99sha 24-02-04 17:35

Quote:

heeee

Sa nu te superi pe mine dar eu nu cred ca tu poti merge cu 18o-19okm/h pe ploaie torentiala pe o sosea cu 4-5cm de apa. Sunt in stare sa pariez pentru asta. Asa ca daca te intereseaza, poate ne edificam la vara, ce zici? (eu in masina-binenteles :wink: )

Gratzian 24-02-04 21:54

n-am murit... pot sa mai incerc o data... am revenit la cm, ca nu am oprit sa masor... dar era torential, grav, soseaua acoperita, clar
de 2 ori am coborat la 140 ca am simtit nesiguranta in \"c..\" adica am apreciat ca pierdere aderentza... nu m-am dezechilibrat, am taiat doar acceleratia.... si pe primul pod, am facut 180 grade si m-am intors...
ce naiba?
nu am zis ca am mers pe o roata, nici fatza nici spate, nici burn-out, nici fara maini, nici o jonglerie, nu sunt genul...
zic doar ce mi s-a intamplat
exista un grup de persoane care au vazut intoarcerea mea in bucuresti, nu au vazut ce e drept viteza, dar le-am povestit asta inca de atunci... sunt 7-8 luni
unul e zoliat, altii nu ii cunoastetzi, dar cei care ma cunosc, au vazut in timp, in mult timp ca nu fac afirmatzii teribiliste...
si am finalizat, ca acum sunt constient de cat de inconstient am fost aia e...
nu fac o pledoarie, si nu vreau sa castig nimic... daca am povestit ceva, asteptatzi sa ma cunoastetzi si sa descoperitzi O SINGURA DATA ca sunt teribilist, sau ca nu sunt demn de incredere

sarumana pentru intzelegere

b99sha 26-02-04 01:07

Am inteles, dar sa ma intelegi si pe mine k mi-e un pic greu sa te cred - no offence :wink:
So...abia astept sa ne cunoastem :wink:

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning