![]() |
Re: E46 - 318d Orient Blue
colgate power
|
1 Attachment(s)
Da bineinteles,tre' sa ma duc sa cumpar pasta ca am folosit tubul pe jante :-)
Off topic : cei care nu au rabdare,le polisez eu jantele,detalii prvt |
Piesa !!! Hai cu ele pe masina si la poze cu ea.8)
|
3 Attachment(s)
Sapt asta in mare parte vin pe masina
A venit butonul si instalat |
Hai cu bijuteriile pe masina !!!!
|
Ce bine iti merge finule....! :lol:
|
Quote:
pai da ... nu cu prostii din alea evoms...etc si piese ieftine ... aici vorbim de BMW nu vagvag din grupa rata :-) |
a trecut la darkside omu :)))))))
|
Quote:
si app 90% din bmwisti sunt manelari! |
Quote:
Quote:
Quote:
On : Fulie si curea pusa pe masina,luat presuri bmw mocheta oem originale pe negru deci renunt la cele cauciuc pt vara,dat comanda la 2-3 produse bmw :-) |
1 Attachment(s)
Maine ajung suruburile pt o janta,in weekend vin pe masina :D
Poza cu presurile |
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de buza asta pt bara ? e numai pt bara de facelift e46
O sa ziceti la prima poza ca arata urat,nu are nici o treaba pe masina,asta probabil din cauza pozei si jantelor,dar cand te uiti la a doua poza,se schimba totul :-) |
Merge . In poza 2 e mai marfa ca e astupat suportul pentru nr de inmatriculare.
|
si acu o sa fiu eu hater si o sa zic ca nimic nu arata mai bine pe e46 ca iem.
|
3 Attachment(s)
De acord cu tine hatere :-)
Aseara am luat suruburile cu tot cu janta,si cam regret ca nu le-am comandat pe toate...se vede ceva dif intre ele,celelalte fiind putin corodate Am polisat 20-25 de min janta si am fost sa le montez pe la 1 noaptea :-) |
hai cu suspensia ca acum e jeep
|
flex direct, low cost :lol::lol:
|
Tre sa bagam poze :)
|
Mama ce bine pot sa arate jantele alea :D trebuie neaparat lasata masina la pamant sa ai loc doar sa bagi un card intre guma si aripa si o sa fie perfecta masina.
|
Salut , am vazut azi masina pe fundeni vis-a-vis vulcanizare :D Arata foarte bine cu jantele , bafta ! :)
|
Quote:
app.masina merge foarte bine dar cei drept , o si intretine omu cum trebuie... :) |
Quote:
bah mai bine du-te si cumpara niste injectoare SH, si repara-ti turbina si fibra de la portbagaj locul unde e crapat si apoi ne faci manelari ...vai de steaua ta goppo :D... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
M-am gandit mai bine si pastrez volanul care il am pe masina,doar il imbrac.
Asa ca cine e interesat de volanul sport,fara airbag,are si comenzi...sa imi zica La fel si cu grila originala crom total |
doar covrigul? sau cu tot cu trimuri? pune si tu o poza si un pret.
|
Quote:
suge-o turc urat, negru si manelist si acum am toba de la tine pe masina |
Quote:
Covrig,cu trim,si comenzi...450 ron Nu am cum sa pun poze,nu mi-a ajuns inca,eu l-am comandat pt mine,pun poze cand ajunge |
Monteaza-l mah...ramai cu uratenia de 4 spite?
E prea marfa volanul in 3.... Sau esti zgarcit si nu vrei sa dai bani pe airbag? :lol: |
3 Attachment(s)
Nu sunt zgarcit,dar nu prea mai am chef sa alerg,airbag,imbracat....m-am obisnuit cu asta...in fine,o sa vad cand ajunge ce fac.
Hainuta pt cheie si au venit produsele comandate,fara servetele pt piele - natural care cleaner & rubber conditioner |
Quote:
|
Sper sa nu iei in nume de rau, dar gaseai solutii mult mai bune in comert...dar ai preferat sa dai ceva in plus, doar ca sa fii OEM. Nu e logic..cel putin pentru mine..
Nu toata lumea e ca Provezano. Si nu sunt pupincurist. |
Quote:
Si rubber conditioner,este un spray pt chedere,gume,chiar si presurile din cauciuc Quote:
Nu am dat ceva in plus doar ca sa fiu OEM,am luat produsele astea ca am auzit pareri bune,si pers care au incercat,la interior multi nu au fost multumiti de produsul folosit....fie ca da luciu si multi nu vor asta,fie ca miroase prea intens,fie ca lasa urme pe plasticul respectiv si etc...in concluzie,nu am luat sa fiu OEM sau de suferinta,mai mult de curiozitate si sa incerc ceva dif la interior cu produsul ala. Si nu am inteles asta ,,nu toata lumea e ca Provezano'' ??? |
OFF: @vinyl da-mi voie sa ma C A C pe mine de ras, doamne ce penibil esti! :lol: :lol: :lol: Bai C_kst , nu il mai copia ma pe Provezano, doar el are dreptul sa isi cumpere OEM, restul trebuie sa plateasca taxa de "jmecherie" si abea dupa aia poate au voie =))))))) :lol:
ON: imi place husa pt cheie, face toti banii. si totusi pune capacele la jante ca parca sunt neterminate asa. |
Ce negresa frumoasa o sa iasa, domnu' :joy:
|
10 Attachment(s)
M-am pus azi pe interior putin,presurile frecate si plasticele,si chederele date cu spray
Spray-ul de la bmw nu e cine stie ce,dar solutia pt interior chiar sunt multumit,nu lasa nici un fel de pata pe plastic sau material textil,plafon,presuri,chiar si alcantara... M-am decis sa nu mai cobor masina momentan,ramane pe suspensie de camp Urmeaza un polish la exterior in curand si volanul imbracat ori alcantara ori piele neagra |
Arata bineee :D imi place cum ai grija de masina, tine-o tot asa! Polishul o schimba putin de tot, insa e ceva care ar schimba-o radical care-ncepe cu s si se termine cu uspensie :)) jantele au gume cu talon de 45 sau ma insel?
|
:))))
Total de acord cu tine la suspensie,dar momentan nu ma bag,vreau sa merg cu ea fara prea multe griji. Ms,incerc sa am,si a ta a iesit criminala,f frumoasa Da,45 |
Ceva detailing
Sapt asta merge la un polish exterior si ceara,destule zgarieturi iesite dupa iarna grea si unele de la prieteni Am dat comanda la produs pt piele de la leatherique,cred ca ajunge in 2 3 zile. Singura piesa din interior care e destul de zgarieta si stearsa,consola centrala,o duc zilele astea la cineva sa se ocupe de ea |
9 Attachment(s)
Solutia a venit,de la leatherique,sapt viitoare ma bag pe interior
Consola centrala scoasa cu toate plasticele,erau ceva uzate,sapt viitoare sunt gata |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning