Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 O pisica zdruncinata (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/279944-e36-pisica-zdruncinata.html)

stefz 11-11-11 22:06

Re: E36 O pisica zdruncinata

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4707925)
La multi ani! Uitai sa iti zic cand ne intalniram!

Marti (sau luni daca te trezesti devreme, ca luni am treaba de dim), mergi sa verifici directia. Te duc eu la baieti, iti verifica ei directia fata-spate, si sa notezi pe ceva ce trebuie sa cumperi. O sa iti verifice si rulmentii.

Repet: NU mai merge cu masina pana atunci!

Inca odata, ordinea la ce ai de facut: Directie -- Ranforsare caroserie -- Scos rugina si pregatit de vopsit -- vopsit

Dupa aia alte briz-briz-uri!

+1 .Asculta-l...stie ce zice;)

danielsun23 11-11-11 22:43

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4707925)
La multi ani! Uitai sa iti zic cand ne intalniram!

Marti (sau luni daca te trezesti devreme, ca luni am treaba de dim), mergi sa verifici directia. Te duc eu la baieti, iti verifica ei directia fata-spate, si sa notezi pe ceva ce trebuie sa cumperi. O sa iti verifice si rulmentii.

Repet: NU mai merge cu masina pana atunci!

Inca odata, ordinea la ce ai de facut: Directie -- Ranforsare caroserie -- Scos rugina si pregatit de vopsit -- vopsit

Dupa aia alte briz-briz-uri!

Luni si marti sunt up de dimineata . Asa ca nu este nici o problema . Abia astept sa vad ce imi spun baietii . Nu stiu de ce dar se pare ca uruitul rulmentilor se agraveaza ... O sa am ceva de munca la ea .

IeD3vil 11-11-11 23:06

Quote:

Originally Posted by danielsun23 (Post 4708075)
Luni si marti sunt up de dimineata . Asa ca nu este nici o problema . Abia astept sa vad ce imi spun baietii . Nu stiu de ce dar se pare ca uruitul rulmentilor se agraveaza ... O sa am ceva de munca la ea .

Rulmentii aia sunt PRIMA chestie de care trebuie sa te ocupi. Vazusi si tu cum ti se misca roata, si aia e din rulment... las-o in parcare pana luni la ora 8:30 - 9!!! Nu ne puteam auzi la 40 la ora din cauza rulmentilor alora... e o mare problema...

danielsun23 11-11-11 23:35

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4708117)
Rulmentii aia sunt PRIMA chestie de care trebuie sa te ocupi. Vazusi si tu cum ti se misca roata, si aia e din rulment... las-o in parcare pana luni la ora 8:30 - 9!!! Nu ne puteam auzi la 40 la ora din cauza rulmentilor alora... e o mare problema...

Faza e ca trebuie sa imi revin putin cu banii , iti spusai , am avut mari probleme cu mama mea si asta m-a costat . O sa incerc sa nu mai ma ating de ea ...

IeD3vil 12-11-11 01:16

Quote:

Originally Posted by danielsun23 (Post 4708162)
Faza e ca trebuie sa imi revin putin cu banii , iti spusai , am avut mari probleme cu mama mea si asta m-a costat . O sa incerc sa nu mai ma ating de ea ...

de masina sau de cine?

..glumesc!

revenind... in cazul asta, ma anunti cand vrei sa mergem sa iti puna baietii diagnostic la directie si rulmenti, si cu cumparatu vedem cum facem.

danielsun23 12-11-11 01:42

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4708266)
de masina sau de cine?

..glumesc!

revenind... in cazul asta, ma anunti cand vrei sa mergem sa iti puna baietii diagnostic la directie si rulmenti, si cu cumparatu vedem cum facem.

treaba devine palpitanta . abia astept sa astept rezultatele analizei ...

danielsun23 04-12-11 15:20

Peste 2 zile suspensii noi , placute frana spate/fata , bucsaraia toata , rulmenti spate , brate spate/fata , filtru aer normal ( am pus sport si il dau jos acuma , este inutil dupa parerea mea) Asa ca am s-o tin la pastrat pentru primavara sa o bag la nenea sudoru si vopsitoru . Si sper ca zilele acestea sa schimb si distributia asa cum trebuie , ca atunci cand a schimbat-o se aude ciudat motorul . Vopsea negru lucios cu pigment . Am sa incerc sa tin masina cat mai OEM . Fara kit de m si alte ceva . M-am hotarat total .
Mai exact tuning interior am sa fac .

moise 14-05-12 14:45

Ce-ai mai facut la masina?

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning