![]() |
Re: 23 octombrie - TULCEA - ultima etapa din campionat DRE
Masina ta ar tine`o oricine minte Sebastian :D
|
Quote:
|
dap, aveti dreptate...acum imi aduc aminte de ea...cu scuzele de rigoare
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pai eu am dat bonurile de timp,si sincer chiar nu tineam minte masina asta,dar asta e mai gresim.Apropo cate run-uri ai avut? |
In afara Bucurestiului taxa de transport este 1.5Ron/km + TVA.
Dar cel mai indicat este sa sunati la 0744499935 si sa discutati cu soferul deoarece la cursele acestea lungi pretul se negociaza... |
Quote:
|
fratele meu cu fiesta,dak nu ai masina de 10sec sau nu esti in anony mouse vei fi mereu pus la zid indiferent dak ai dreptate sau nu! Ei sunt detinatorii adevarului absolut,asa k sa nu te mire k intai te-au pus la zid,impuscat si pe urma te-au judekt.asa fac comunistii
|
vlad_strumph @ cu siguranta organizatorii DRE iti vor raspunde la intrebarea ta ...restul e can-can!!!
|
czr,tu vino cu alfa 12 ca sa nu piti fi judecat ca mine,toba,sper sa scoti timp bun si toate bune si frumoase.bafta
|
Quote:
Clasa e pina in 3000 cmc pt N.A. Cred ca am fost clar,stick to the Race , la iarna e loc de vorbarie cat China |
Quote:
|
Quote:
La cursa din 29 mai apare - Julea Ciprian - numar de concurs 205 denota grupa AP2 ceea ce este corect - asta este masina despre care vorbesti? Te-am rugat de la inceput sa dai informatii exacte, daca ai numarul tau de concurs puteai sa il spui aici, la fel si cu numele, nu fac decat sa caut informatiile concrete, cu date ambigue nu facem decat sa ne lungim la discutii fara sens. |
Quote:
|
Sper sa avem vreme buna!!!!
|
Ceva pronosticuri pt vreme?
Cu platformele ce se mai aude? |
vremea pe duminica e okay
fara precipitatii , temperatura undeva intre 12-16 grade cu platformele pt bucuresti inca nu am un raspuns,dar mai cautam. cea de la Arad e rezolvata. |
Quote:
Sanatate ! |
noi cautam,dar cautati si voi intre timp
mai ales ca sunt de-ai casei sa zicem. ca sa fie clar,cati raman doritori pt platforme din bucuresti ? 1.Toba^- impreza 2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Alexone - bmw 8.Marius - astra 9.Andrei - Skoda octavia 10- Andrei Craciunescu M3 Anonymous 11 - serban - corsa turbo |
Sa fiu sigur ca nu imi incurc planurile pentru ca nu se stie sigur daca este sau nu platforma (tine de pregatirea masinii de drum sau nu) eu voi veni pe roti.
Ne vedem la Tulcea. P.S.: sper ca nu v-am incurcat calculele dar timpul este un factor important si la momentul asta trebuie sa fiu sigur cu ce ajung. |
Daca se confirma minim 8 masini si primesc banii cel tarziu joi- 300RON/buc, voi aduce o platforma sambata dimineata pentru Bucuresti.
Plata trebuie facuta in avans pentru ca ultima data am platit din banii mei diferenta de 4 masini care au confirmat si nu au mai venit ... 1.Toba^- impreza 2.Baluba-Evo IX 3.BBN-S3 4.Czt-Colt 5.Raz-Evo X 6.Haplea-Ibiza 7.Marius - astra 8.Andrei - Skoda octavia 9. Andrei Craciunescu M3 Anonymous 10. serban - corsa turbo Toba, fiind mai multe masini din Anonymous poti aduna tu banii si iti trimit un nr de cont? |
11. Guz - golf 4 tdi ma bag si eu la platforma... eventual cu cine vb pentru plata?
|
squid@ LASA-MI UN NR DE TELEFON PLS !
da sunt deacord... |
Ti-am trimis PM, pentru a nu avea surprize/neplaceri o sa ne limitam la 8 masini.
|
Quote:
|
eu am confirmari pana acum 100 %- : Toba,Baluba,Raz,Boh,Czt,Iulica GTO si mai astept raspuns de la Haplea ...restul de la noi or sa vina pe roti !! te sun maine dimineata !!
|
Quote:
Da-mi te rog nume,cont,banca unde sa livrez banutii si un nr de tel ep PM. O zi buna! |
DEci hai sa facem lista cu masinile participante ... ca daca platforma are 8 masini si suntem 20 de oameni care trimitem banii e posibil sa ne batem la urcarea masinilor pe platforma :)))) !!!
1.Toba-Anonymous 2.Baluba-Anonymous 3.Raz-Anonymous 4.Boh-Anonymous 5.Czt-Anonymous 6.Haplea-Anonymous 7.Iulica GTO |
mai bagati si voi si completati fisa de inscriere,se va scuti timp pretios la inscriere,si asa aproape ca suntem deja pe ora de iarna.
|
Quote:
1.Toba-Anonymous 2.Baluba-Anonymous 3.Raz-Anonymous 4.Boh-Anonymous 5.Czt-Anonymous 6.Haplea-Anonymous 7.Iulica GTO 8.Marius - Opel Astra 9.Andrei- Skoda Octavia |
Si lista se incheie aici :)
Toba si Kay va trimit pe pm contul pentru plata transport. |
Sa tina vremea cu noi ne vedem acolo!
|
vremea va tine
15 grade cer variabil precipitatii - 0 |
Quote:
|
S-a inscris cineva la S1?
|
Eu vin la S1
|
un fiat coupe 2.0l 20vt la ce categorie street intra?si care ar fi competitorii favoriti la aceasta grupa ?
|
Quote:
|
Locatie,ora incarcare platforma?
|
In spate la Carrefour Militari (varianta Bardi) maine dimineata la ora 9:00.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning