![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
arata bine.nu ai vrea sa ii pui si o suspensie mai joasa?ar arata si mai bine
|
cele mai tari mashini care le-am vazut prin Sb...sunt Bentley Continental GT care are in jur de vreo 500 bhp, shi un Mercedes cu kit de Brabus T12 care dezvolta vreo 570 Bhp (era cu numere de bucuresti shi era parcat in fata la hotelul lu Ghise(Ana Oil), dar nu era al lui...ah.. shi un mustang saleen convertible care nush ce motor avea dar toate sunt de 4,6 L, shi are de la 335 Bhp pana la 550
defapt sunt o gramada de mashini bune doar ca drek le tin ascunse...:) |
Continetalu are 552 cai si T12 are 580 cai si este a lu Ana
|
avem mustang in sb.....????super
|
* BRABUS T12 performance kit, 570 hp / 419 kW, 900 Nm from 1,900 rpm "luat de pe site-ul brabus" daca are 580 bhp atunci are 427 Kw, nush de unde stii tu sigur ca are 580? ai vb cu mitica? :P
Bentley Continental GT intradevar daca are motorul standard are 552 Bhp, my mistake. nu mi-ar strika shi mie o bestie ca asta... s-a urcat un prieten in el... te incurci in butoane, ala pt. eleron e bestial.... ce tare ar fi o liniutza intre Brabus T12 shi Continental GT .... |
bentley ul...nu are la numere CIA ?e nou aparut in sibiu ,
|
ala e.. cam de vreo 3 luni e prin Sibiu
|
e a proprietarului de la PALOMA ,in drum spre sadu...ce masinutze are nenea....cred ca e in totpul din sibiu dar nu se arata...oricum toata tara stie de el si zice ca e un om super de treaba.
|
http://www.brabus.com/homee.htm
mai jos ai sa vezi ca T12 are: BRABUS T12 performance kit, 580 hp / 426 kW, 900 Nm from 1,900 rpm Proprietarul bentley-ului mai detine Parolu si Prestije... |
eu zic ca are 570 bhp tu zici ca are 580 bhp .... mai bine mergem shi-l intrebam direct pe Ghise...
sau poate ca habar nu are.. desi nu mare mi-ar fi mirarea.. of of ce minunatie de motor.. |
1 Attachment(s)
"Exotica" vazuta la Paltinish...
|
:shock: :shock: :shock: Cum putea sa urce cu tractiune spate???????? extraordinar ce raritati pe la noi prin orasel.... Tre sa postam si Subarul albastru de la mine din parcare.
|
3 Attachment(s)
Calitate slaba (cu telefonul mobil) dar e o frumusetze de mashina shi trebuia sa-i fac o poza nu?
|
Quote:
da las ca de marti am terminat cu astea:D:D:D:D:D:D:D |
SVF io incep de luni...grrrrrrrrrr
|
io peste 2 sapt.. :)
|
Eu am fost la schi bre...nu in plimbare.
In plimbare am fost ieri noapte cand era proaspata su Speedy cu lanturile pe Trabant :D |
am vazut azi o honda,alba in ciresica...super frumoasa la prima vedere,nu am apucat sa ii fac poze,dar era bestiala,alba,accord parca...spoilarita,2 faruri rotunde...
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai mult ca sigur honda care ai vazut-o era o integra care a mai venit prin tara si anul trecut.cred ca despre asta e vorba.
|
asta e....io de unde sa stiu,am vazut-o din mers si am crezut ca are vre un spoiler mai smacher:D
|
1 Attachment(s)
Ferrari 575 Maranello
|
am vazut masina intr-un atelier.....aveam spoilerul spart...super fain lucrata....dar nu e pt romania
|
masina frumoasa e A4 negru SB-xx-PRF
|
tipu care are PRF-ul nu avea un G3 GTI inainte?
|
Ba da tipul cu audi a avut G3 GTI. In orice caz ce am vazut eu interesant in SB si nu cred ca are rost poze deoarece stie fiecare cum arata este un M5 nou, 509 CP!!!
|
I-ai mai dat 2 cai in plus :D
Febletea mea tot S4 ramane...numa cand ma gandesc cum suna Remus-urile... P.S.:Cumpar S4! :D |
Da sorry, l-am chip-uit deja :)
Foarte frumos S4 si cum zici tu sound-ul e grav! Dar un RS4 ar fi si mai misto nu? :) |
Quote:
REMUS PoweR ! drooling... |
Mie mi-ajunge shi un Skyline :))
|
1 Attachment(s)
Q7 4.3 Tdi
|
"meserias" Q7 :D
|
n-am stiu ca o scos si varianta pick-up la Q7...omu cat traieste invata :lol:
|
Quote:
|
Cred Bogdane...sleeper adevarat Q7 ala...grav rau!
|
Daca tot vb de evacuari, eu sunt curios ce are bmw-ul negru coupe seria 3 cu nr XXX? Suna foarte misto in ture mici iar in cele mari iti cam atrage atentzia :)
Apropo acel BMW e misto facut! |
pai cand vii prin Buc, e usor de gasit S4 ala ;) tre sa il auzi. mi-a zis ca a costa o gramada de bani evacuarea lui. ~3000 e :D
|
Quote:
|
Quote:
sau 328i (dar e cam acelasi lucru cu 325i ca e diferenta de 1cp intre ele) |
E un rahat masina aia...un sunet prost si neprelucrat.Mai mult zgomot.Daca nu stiti sa recunoasteti un M3 mai bine nu faceti afirmatii de genul.Nici macar nu are discuri ventilate pe spate...
|
nu va mai bateti capu` ce ar fii masina aia ............ca nu stiti.va spun eu.
e un musclecar adevarat , un slipper veritabil.:chainsaw: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning