![]() |
Re: HonDDa Civic - by Team Dragster (Arad)
pretul nu justifica si calitatea ..mai ca in orice domeniu unde e comert ...platesti numele si produsul tot in china e facut ...
|
Macar rezultatele nu se pot cumpara sau fabrica tot in China ;)
|
asta pt cine cauta scor ...ca doar nu o sa bag peste 10,000 euro in masina sa stau cu ea 1-2 zile in soare ..fac 1000 km ...si dau 3 sec ...face masina ca si un aparat de sudura dala obosit ..si asta a fost ...pt mine chesti dastea ma lasa rece ....nu stiu cati dintre noi adora asa spectacol ..care pana la urma se reduce la a fii un mare nimik ....
stai toata ziua cu masina in parcare vine 100 -200 de persoane la tine si vor sa asculte masina ..si tu le spui ca nu ai curent ..ca nu ai cum sa pui o melodie ca masina ta suna de la 50 hz in sus si tot asa ... cat de palpitant ar fii un concus - show cu 10-20 de masina de genul asta ? |
Atat de palpitant sa-i zica dBDrag Racing ;)
Si pana la urma concursurile cu aparatele de sudura sunt un sport al mintii ca doar nimeni nu se duce cu incinta data te producator :) |
https://www.youtube.com/watch?v=sibF4pGRi1M
.....destul de palpitant cu aparatele astea de sudura.Pe mine ma lasa "cald" de fiecare data cand urmaresc videoul asta.Si nu am fost acolo.... . Pt cei care se intreaba cate baterii au fiecare din ei raspunsul este 2 bucati fiecare.Fiecare face ce ii place si isi cheltuie banii pe ce ii place,in caz ca sunt probleme(rezultate mai mult sau mai putin imbucuratoare) intotdeauna functioneaza autosugestia.Si ar mai fi discutia aia cu drag vs drift la auto ...si alte si alte exemple,dar e un deja-vu ,parca a mai fost discutia asta.Spor la treaba Norbi :) |
Quote:
|
Quote:
Am certitudinea ca n-ai suficienta experienta cu produsul incat sa faci o afirmatie de genul asta. Eu sunt dispus sa-mi sustin afirmatiile cu rezultate. Te bagi la niste provocari comparative? :) Cat despre China, cine Stie, Poate si Vrea produce bun oriunde. Cine nu... face d-astea comerciale. :) Quote:
Te-am supra-estimat. Credeam ca intelegi ceva mai bine sportul si fenomenul. Posibil sa ma fi inselat... Ca idee, si pe mine ma lasa rece skateboarding-ul, dar pot sa recunosc ca nu am habar cu ce se mananca si ca e foarte posibil ca si din acest motiv... sa nu-mi placa. :) Oricum, ai facut MUUULT prea rar aia 1000 km si 3 zile in soare fata de altii, asa ca nici aici nu cred ca ai trecut prin prea multe. :) Mai bine, ca poate ti-ar fi placut. ;) O masina care da scor si nu canta deloc e ca si menajera aia care vine, iti face curat, mancare, calca hainele si pleaca. E femeie in casa, e utila... da nu le face pe toate. :twisted: O masina care canta tare, se foloseste zilnic, face show, ofera placere de auditie, merge pe rotile ei... da nu face al' mai mare scor.... E ca o Pamela Anderson (inlocuiti cu diva preferata). Buna la multe, mai ales la partile ce includ placeri si pasiuni. :) Ca nu e gospodina fruntasa in club.... asta e. Se mai intampla. Eh, si ajungem la masina care nu merge pe rotile ei, nu face cel mai mare scor, dar canta totusi suficient incat sa incante si sa atraga. Si cred ca asta ar fi o Pamela Anderson fara cele doua tzatze :-) . E faina, destul de atractiva, probabil priceputa... si totusi.... parca ii lipseste ceva? :-) Dincolo de glume si misto-uri, sportul e frumos pentru orice om capabil sa-l inteleaga. Indiferent la care "sectiune" se participa. Important e sa ne placa si sa ne faca placere tot procesul, de la constructie si pana la utilizare. Restul e detaliu. Spor la munca celor care muncesc pentru Craiova. O sa fie frumos si sa vedem/auzim lucruri interesante acolo. 8) |
Quote:
Daca tin bine minte, acasa si in semi-finale Chris (Cactus Sounds, Panda galbena) nu daduse mai mult de 165.5. Intre semi-finale si finale 6-7 oameni (printre care si Peter Augustijnen) au slefuit fin interiorul si incinta pentru castigul ala de 0.2. Iar acel 165.8 s-a vazut prima data.... atunci. La momentul potrivit. Daca nici la faze de genul nu ai emotii, nu stiu cand ai. Se intampla sa vezi momente de genul asta si e cel putin impresionant sa vezi cata munca, pasiune, bucurie sau dezamagire pot sa aduca acele 3 secunde. PS: VS Audio (Team Ground Zero) foloseau amplificatoare DD Z1. Mai aveau loc de upgrade. ;) |
Quote:
Ledit.Saaaau....sa dau exemplul care e si mai jos in semnatura cand am facut chiar sute de km ca sa dau cel mai bun scor al meu,scor cu care l-am batut in finala cu 0.3 db pe cel care la ora respectiva era cel mai bun din Ungaria si dadea si el cel mai bun scor oficial ?......3 secunde a durat, si am stat jumatate de zi in soare.......pt "palpitatii" de gen ,pt mine, NU exista corespondent material. |
2 Attachment(s)
Au mai ramas 5 zile pana la etapa cu pricina si HonDDa e aproape gata, eu zic sa lasam cuvintele la o parte si sa lasam rezultatele sa vorbeasca :D
Dupa multe zile de stat in praf a iesit si ea la baita + o mica plimbare :D |
Quote:
|
eu cred ca si canta masina..chiar daca canta la 50...sunt piese care dau ca ciocanu pneumatic in cap la 50!!:)))
bravo si spor la treaba!;) ps: nu se poate face o modificare tip plug&play sa cante si jos la incinta care e deja?? hmmmmm...m4a....:love: |
A iesit bineee..Acuma sa le vedem si in actiune:lol:
|
stiti emisiunea aia surprize surprize?
sper ca pe anu asta sa mai reusim inca o surpriza placuta si cu asta mica :twisted: si sincer eu astept mai mult sa vad mediile pe usa sa vad (aud) ca canta tare. |
1 Attachment(s)
Am mai avansat putin azi cu lucrarea, si asta e rezultatul dupa cateva probe!!!, imi cer cuze de calitatea pozei.
|
Mno, acu nu incepi si tu cu poze cu geamuri sparte...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dar bigu cred ca s-a referit la ugod cu geamuri sparte ....cu toate ca roli va intra cu mine in clasa :D
|
1 Attachment(s)
Noutati!!!
|
da......like a bosss!!!!
|
Superb.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Incep sa prinda forma saracele!!!
|
Daaaaaaa,,,exact asa vreau si eu.Crezi ca suna bine? :))..spor la lucru.Astept sa termini pe acolo si trag o fuga la arad,ca vreau neaparat sa ascult.
|
Quote:
|
Gata cu bumtaiala, putin somn si dimineata la spalat cu masina. Si dupa trip'in.
|
Felicitari pentru scorul obtinut cu niste difuzoare low entry de 300w !
155.4 e un scor impresionant avand in vedere cu ce se mananca treaba de acolo! Ca sa nu mai zic ca masina a cantat toata ziua la propriu! Orice! Cel mai mult am stat in honda , pentru ca mi-a placut cum suna si respectele mele pentru eforturile si munca depusa de Norbi! La mai mare! |
Faza zilei :))
Ma plimb prin oras si la vreo 15m in fata mea o baba isi baga degete in urechi :)) |
asa slabe sunt 515-urile? :lol:
felicitari:-P |
Quote:
si cartoane chinezesti cu magnetu cat nuca sar de 150db. Deci... ce sa spun, masina suna bestial (cel mai frumos sunet din cate am ascultat panacum) joase-medii-inalte totul perfect, suna TARE si CLAR, cat despre performanta DD-urilor seria 500 deocamdata ca si inainte raman la parerea mea :D , poate o sa le ascult odata in configuratii de clasa mai mica si le voi vedea adevarata valoare, cea care nu cred ca exista deocamdata :D Ca tot venise vorba de performanta difuzoarelor de a canta de dimineata pana seara. Eu cred ca majoritatea difurilor stiu sa cante astfel la volum de 50% sau mai mic. Eu inteleg ca acea performanta sa se execute dar la volum ridicat, difuzoarele sa fie solicitate cat mai tare 70-80%+ din potentialul lor (aici ma refer in mare parte la difurile de muzica, nu spl) , ca vorba aia si nenea vecinu are un tun de bas jbl de vreo 3 ani, il "rupe" zilnic si merge ceas;) |
Unde era masinuta ta?
|
Quote:
Sunt destule motive pentru care nu am putut veni cu ea. |
Quote:
|
Poate pentru tine ca si competitor avea importanta... Poate data viitoare!
Ma rog, daca-i asa de simplu de dat scor de ce nu o face lumea? Vezi ca sunt sisteme care costa cateva kile de bani mai mult si nu fac ce face Honda ;) Cat despre parerea ta despre seria 500 , ma bucura maxim ca o ai si ca ti-o sustii cu argumente solide ca si pana acum. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning