![]() |
Re: DJ 07 PJJ - Logan
:lol::lol::lol:
eu nu stiu cum altii nu raman suspendati.... ia intreaba-l pe Laure daca a ramas pe undeva :)) si tu deja te gandesti ca nu mai intrii pe colo si pe colo... nebun... ps: la astra si acum e mai joasa decat a ta... si tot nu raman suspendat pe niciunde... cobor, urc borduri... etc..:lol: |
Rezolvare: pune mana si slabeste! :lol:
PS: Andule, la tine e din podul palmei :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ambitos ai fost cu suspensia.
Felicitari!!! Cat a costat suspensia, modificarile la ea si care au fost acestea? Cat ai sub bara fata si sub praguri? Bafta in ce ti-ai propus !!! |
bravo,imi place
am si eu intrebere cat de mult se potate ridica? |
Quote:
|
Imi place mult masina iar cu suspensia asta arata criminal.
Super smecher. |
arata demential masina cu suspensia asta,e bestiala!:rolleyes2
|
Quote:
Multumesc pentru aprecieri, revin cu poze de azi :-P |
Felicitari nenea', arata foarte foarte tareeee. E geniala masina, iar culoarea jantelor e...perfecta :D. Nasty Romanian bitch :twisted:.
E cel mai low Logan din RO ? |
Daca nu e cel mai LOW logan din RO o mai las cu 3Cm si atunci sigur e:lol:. Glumesc...pt mine nu e o competitie care e mai lasata..sau mai frumoasa..e o chestie de gusturi si asa imi place mie. daca as putea sa virez si sa nu frec cu scutul de pamant as mai lasa-o ..dar e perfecta asa
|
Quote:
Intrebarea este uramatoarea: Cum e viata acolo jos?:twisted: |
4 Attachment(s)
Super...imi place LOW Life :lol:
Cateva poze.. |
Cred ca e dementiala viata acolo jos cu fundul pe pamant.
Oricum daca nu e cel mai jos logan sa fi sigur ca ai fost primul care are suspensia asta pe masina si noi toti ceilalti iti multumim de idee si daca ne intalnim ai "neste" fresh de hamei de la mine. |
cu galma aia ce faci? nu imi dai mie gumele de pe fata?
sa le pun pe spate... :D |
13 Attachment(s)
Quote:
Andrei - nu exagera. 205 e de ajuns pt spate, e destul de strech incat sa mergi linistit.. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++ Poze |
Din cate locuri se pot gasi in orasul asta nenorocit, voi va duserati tocmai la hala aia ordinara, in care s-au facut 3529 de poze. Bravo ma!
|
Hai ca au iesit frumoase pozele.
Felicitari inca o data pentru suspensie. |
Frumos.
|
jante + suspensie .... 80% din aspectul masinii :twisted: chiar imi place la nebunie cum arata asa joasa iar ma`ai bagat in boala sa o las si pe amea mai jos dar nu prea mai pot :))
|
Ivite - baga flexu, coboara instant :lol:
|
deci arata suuuupe mistooo asa LOW :X . felicitari !
|
Mersi mult pentru apecieri
|
Foarte belea masina asa low, felicitari ca ai avut curaj sa faci experimente pe banii tai.ma gandesc ca pe curbe esti un fel de Vettel :p
|
Wow, foarte frumos Loganu` tau!:shock:
Grila fata cred ca ar putea fi imbunatatita! Mult succes mai departe!;) |
Grila fata se va schimba cu tot cu bara. Una de MCV fara proiectoare. dar...pe rand :oops:
|
1 Attachment(s)
Teaser |
Quote:
|
Cand i-am zis lu' Alin sa-si faca miezu' jantelor o culoare TURBATA, a zis ca-s nebun. Chiar sunt curios cum ar fi aratat a lui, cu miezu'... portocaliu, de exemplu, langa a ta! Dar o sa raman cu curiozitatea...
|
sau ne punem cu spray-ul pe ele :D ar fi supr o culoarea ciudata, decat gri..
|
Foarte bine arata Loganul! Felicitari.
Totusi ce suspensie reglabila ai pus pe ea,ai putea sa-mi spui? mersi si bafta pe viitor! |
Arata foarte bine ambele masini. Intradevar la Alin ar fi mers alta culoare dar daca lui asa ii place este ok.
Oricum felicitari baieti pentru masini. |
Quote:
|
desi azi ai fost "tinta usoara" masina pe viu arata foarte bine asa ca felicitari timon :lol:
|
frumos loganelu :))
imi poti spune si mie ce firma sunt jantele si carcateristiciile ? Cati J au , ET , pe cat sunt .. ce gume ai folosit ? mersi ! |
Quote:
|
invidia :))
fata-7,5j et 35 195.45.16 spate-9j et 25 205.45.16 cred ca fane e ud acum la cate aprecieri are pe topic :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning