![]() |
Re: Renault 19 Europa
3 Attachment(s)
Update-am montat stopurile originale de ph2,sigla neagra de pe grila si filtrul de aer (urmeaza sa-i fac alt traseu)
|
frumos, nu i-mi place bara pe spate cum e taiata la toba
|
Nici mie,fostul proprietar a decupat asa acolo,o sa remediez asta :D
|
ti-am vazut azi masina..era parcata acolo langa spital:D, frumoasa;)
|
Acolo locuiesce la poarta ca nu mai am asigurare si nu circul acum cu ea :))
|
1 Attachment(s)
Asta asa ca sa arate mai bine.(suport alternator vopsit rosu)
|
Tu lasa jucariile astea si fa traseul ala la filtrul de aer, ce e aia asa cu banda izolier:lol:
|
1 Attachment(s)
Pai ,am bagat silicon si ca sa nu se adune praf acolo am pus banda aia,uite poza cu suportul de la alternator montat,a iesit bine,i-am dat vreo 4 straturi :))
|
sare in ochi imediat:-)
|
3 Attachment(s)
"Graba strica treaba"-mi se potriveste de minune,am fost nevoit sa desfac farul de pe stanga din nou pentru ca nu il etansasem bine si avea oglinda din interior stearsa,maine urmeaza sa-i vopsesc rama neagra (cea veche era plina de silicon).
|
4 Attachment(s)
Noutati:
-sticker 4tuning -grila fata (am dat 10 lei pe ea) :)) |
1 Attachment(s)
Rulmenti fuzete pe fata.
|
Sunt curios cum arata cei pe care ii vei da jos:lol:
|
Nu prea urat,ii schimb pentru ca am schimbat cam tot pe la directie,bucse si sa fie si astia noi si asa n-am mai mers cu masina de la inceputul anului deci nu s-au uzat piesele vechi prea mult decat din cauza ca au statpoate ,zilele astea bag ulei la motor,filtre (ulei,benzina) si ulei in cutia de viteze.
|
1 Attachment(s)
Gata si farul stang.
|
frumos ti`a iesit faru...felicitari
|
Mersi,cel vechi avea carcasa sparta si mi-a intrat si noroi in el si cum sunt campion la spart sticlele de la faruri...mai aveam niste carcase si din mai multe am facut unu :D
|
A iesit chiar bine...tot cu stangul am si eu probleme:sad:...maine cred ca-l desfac..:shakefist
|
Problema e ca acum cel pe stanga pare mai nou :))
|
:lol:Fa-l si pe celalalt ca e pacat..
|
5 Attachment(s)
Am revenit-am gasit un buton pentru torpedo cu incuietoare (aveam fara) si l-am montat,m-am apucat de slefuit bara fata si am vopsit carligul de remorcare de pe spate in rosu.(scuzati calitatea pozelor)
|
Bravo bravo, sa ai spor! Noi de paste in loc sa inrosim oua, inrosim masinile...:-)
|
Adevarat,maine zic sa termin bara de slefuit si grila,sa le dau cu grund,sa pun mocheta in portbagaj,carligul ala de tarctat si sa vad cu discurile ventilate,etrierii si rulmentul pe stanga (pe dreapta l-am pus zilele trecute si mi-a fost lene sa mai desfac si pe stanga),a ...uitasem,maine ma apuc si de capota ca e cam sifonata.Sa auzim numai de bine!
|
Bravo boss
|
2 Attachment(s)
New:-disc ambreiajplaca de presiune (nu e nou dar e in stare mai buna decat al meu) si volanda cu masa dubla care urmeaza sa fie usurata)
-consola franei de mana pe care am gasit-o dupa lungi cautari (urmeaza sa mufez incalzirea in scaune la butoanele de pe consola si sa acopar soclurile pentru butoanele geamurilor electrice spate deoarece sunt manuale) |
eu zic sa nu strici consola .. nu astupa gaurile butoanelor.. ci cauta sa gasesti macarale elctrice.. si faci o treaba jmechera !
|
Ms Cot,pai mai am 2 macarale dar tot pentru usile din fata si nu stiu cum as putea adapta,sa vad,deocamdata am alte prioritati privind masina,trebuie vopsita ca mi s'a cojit lacul de pe plafon si mai e julita in cateva locuri.
|
Mai face pe nebuna masina ? Ajung si eu acasa , vad o masina in dreptu' garajului meu , cu capota de la motor ridicata .... cand vad numarul , erai tu . Care a fost problema ? pompa de benzina ?
|
Am ramas fără benzina si am pompa mecanică si i'am pus benzina in carburator ca sa o ia mai repede:d
|
10 Attachment(s)
N'am mai postat demult,revin cu noutati,astazi m'am apucat sa o "chelesc" pentru antifonare(am putina rugina sub ea) si pregatire pentru vopsire.Mai jos aveti poze.
|
Te-ai pus pe treaba. Succes, sa iasa bine ;).
|
Mersi.Abia astept sa vad ce iese.
|
Succes in continuare! si sa iasa cat mai bine. Trage-i si un bad boy...totusi:D
L.E: aa da...si fara stema:twisted: |
succes ;)
|
2 Attachment(s)
Dupa lungi batalii cu suruburile scaunelor care erau ruginite,am reusit sa golesc podeaua masinii pentru a putea lucra pe sub ea in cateva locuri unde trebuie sa polizez rugina.
|
E bine de tine, ca si de mine de altfel...muncesti un weekend si te odihnesti 5 zile:lol:
|
Lasa ca mai bine asa,incet si sigur,o sa ai o surpriza in ceea ce priveste botul masinii ;) deocamdata nu dezvalui nimic.
|
Daca e ceea ce cred eu ca e...va arata demential:shock:.
|
faci treaba buna! bafta in continuare o sa iti urmaresc cu placere toti pasi:D8)...
|
Mersi,incerc sa o fac diferita fata de celelalte 19
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning