![]() |
Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!
cata_tm :) iti dezamagesti consateanul :))
|
cuvantul tiganie suna prea aiurea dar fiecare foloseste ce vocabulat\r cunoaste mai bine...nu ma deranjeaza parerile dar chair nu imi palce cuvantul tiganie...am pus masina pe acest forum stiind ca voi avea pareri diferite dar asa cum am mai zis-o am facut masina dupa posibilitati si dupa propriile mele idei dar in asa fel incat sa ma pot folosii de masina pe orice drum
|
Sunt de acord cu tine BONCEA ...de asta am pus amsina ca sa primesc pareri si din toate parerile sa imi dau poate seama ce am gresit cel ami mult la masina at cand i-am schimbat infatzisarea...tot ce ma deranjat a fost cuvantu ''tiganie'' dar fiecare foloseste cuvinte din vocabularul pe care il stiu ei cel ami bine
|
pai poate mah ady nu ti-ar mai zice lumea ca e ''tiganie'' daca ti-ai da jos macar gti-urile de pe ea , daca calutii nu i dai jos de pe ea . incearca sa o faci sa arate cat mai bine , de parca nu stii ca o dacie nu arata bine cu toate brizbrizurile pe ea, hai sal.
|
fain fain ferrariu asta gti.tineo tot asa.cat prinde suta?
acuma fara nici un fel de misto da tie chiar iti place?sau vezi ceva deosebit in ea ca ai caluti de la ferrari pe masina?chiar nui inteleg pe uni si mai ales pe tine cai plina timi de dacii care mai de care mai frumoase si tu o ti sus si tare ca nu dai caluti jos.care imi imprumuta un pistol pls? |
Quote:
|
:)) nu comentez..ca iar zice ca am ceva cu el :)) ok nu e tziganie ! superkitch e mai bine zis :D
|
macar o exprimare decenta
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze noi cu folia omologata...
|
Incearca sa vopsesti in rosu si shuruburile sau cu ce ai prins barile..se vede cam aiurea negru ala!si da calutii josss :| In rest..e ok!
|
masina arata mult mai bine verde asa originala , sincer ai stricat-o ...:(.mai bine o reparai si o lasai cat mai simpla
|
parerea mea fao cum iti vrea inima dar fao cu gust... e frumusica masinuta ta...
|
Da o sa vopsesc suruburile cu care sunt prinse spoilere rosii si partea din fatza (spoiler ,si ochelari) va fii revopsita ca am fost putin lovit in parcare dar la vara ca sa am timp
Ce parere aveti?Ar arata bine daca i-as face stalpul dintre usi si ramele de la usi negru mat? |
Ceau..... o sa arate f bine daca ii faci stalpii si ramele de la usi negru mat..;)
BAFTA... |
mah asa zic si io ca ar merge mai bine
|
in mare arata bine masina ,dar parca atunci cand era verde arata mai clasica si mai bine .acum daca tie iti place asa e ok pt ca tu te bucuri de ea zi de zi deci tine-o tot asa. clean pe cat posibil :flamed:
|
incearca sa pui folie mata pe stalpi ca va arata mai bine...mie unu imi place masina...si daca omului ii plac calutii sai lase acolo....e treaba lui.
bafta in continuare..tine-o tot asa...in timp o sa tio faci cum iti place tie... ps cat ai dat p folie si d unde ai puso in tm?daca imi poti zice si mie..cam cat ar fi p logan...io stiu ceva de vreo 5 mil la C&A glass..si 10 la logimaetics... |
Quote:
|
aham.ms de pont..sa vad si eu ce fac pana la urma..ca de pus tot vreau...infine...azi miam luat un eleron dinala mic...tre sal vopsesc si il pun si eu sus.
spor la tunat numa bine ciao |
6 Attachment(s)
Am reusit intr-un final sa-mi fac timp si sa montez prelungirea la spoilerul fatza...mai trebuie sa vopsesc tot spoilerul cu prelungire cu tot cu pistolul dar era tarziu cand l-am montat si nu se usca asa repede vopseaua daca era vopsit cu pistolul asa ca am vopsito cu un spray
|
a iesit misto.imi place cum arata.bafta in continuare
|
Quote:
|
si uite ca pana la urma ne-am intalnit..in trecere dar totusi...e mic orasu asta :)
|
Quote:
|
dragutza masinutza ta mah omu da' incearca si tu (de controll) sa vopsesti grila si ochelarii d la faruri in negru.... da mult mai bine 100% 8) si nu ai nimic de pierdut!!!!
|
2 Attachment(s)
sal ady
imi place masinutza ta ,e frumoasa, ... :D eu sunt innebunit dupa culoarea rosu....:lol: , fa-i stalpii negru mat , ca la mine in poza. Eu treb sa imi ionizez geamurile si o vopsea noua , sper pana la sf lunii iunie. Felicitari pt masina si sa ai grija de ea. Avem cele mai frumoase roscate de pe forum ...:lol: :lol: :lol: bafta in continuare. |
mersi de sfaturi...stalpii o sa-i fac negru mat imediat cum termin cu sesiunea la faculta si cu practica ..cat despre ochelari o sa-i las rosii ca nu imi place cum da pe negru..sita da bine pe negru dar nu mai am nimik negru in fatza si nu stiu cum ar arata
|
e frumoasa dacia...si eu sunt de parere sa-i faci stalpii negrii...si da jos capacele si vopseste si jantele negre, eu zic ca ar da mult mai bine. Bafta ! :)
|
si scoate naibii sigla aia cu gti,calutii aia de pe aripi si capota....of mai cand va invatati si voi,vopseste stalpii negru mat,scoate capacele(chiar daca ai dat bani pe ele si iti plac),vopseste jantele negre daca nu sunt deja negre,
ps: pacat de culoarea marfa care o ai pe masina ;) |
Jantele sunt negre dar sunt model urat-dinalea umflate pe mijloc,nu kanada si arata f rau fara capace-CALUTZII DE LA FERRARI NU V-OR FII DATZI NICIODATA JOS
|
si gti-ul...macar ala?
|
Quote:
|
de ce l`ai mai pus?
mijto culoare, imi place. ce faruri ai folosit? de bmw cumva? |
Quote:
Acum bag bani in partea de directie si la vara sper sa reusesc sa-i fac setul motor cu tot cu arbore cotit nou |
frumoasa dacia aia de tm
|
Superba Dacia !!! Felicitari pentru cat ai intretinuto si o vei mai intretine dar insa un mic dezavantaj......... FRATE AVETZI CE AVETZI VOI CU VOPSITUL INTERIORULUI CU SPRAYUL :x
|
Dap am intretinuto si o sa o mai intretin chiar si dupa ce imi voi lua alta masina
|
asa e cand te atasezi..te costa ;)
|
Daca stie cineva un atelier bun unde imi pot regla instalatia de gaz va rog sa ma anuntati-cei unde mi-am montat eu instalatia si-au mutat sediul la Caransebes.....si inca o intrebare : as vrea sa imi trec instalatia de GPL in talon si pt asta trebuie sa merg la RAR_imi testeaza aia doar gazele la masina sau si altceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning