![]() |
Re: Laguna-Tuning
am pus si eu soft sport pe o laguna 1,1.9 dci, de la 106 cp mi-a urcat la 130 cp si intradevar..mare diferenta:D ! Pt 250Euro..chiar simti ceva in plus cand apesi pedala!..cat despre consum..nici o diferenta:-P !
|
ia dai max sa vezi cat duce acuma...eu i-am dat 240 ...:rockon:....masina goala si 10 L de euro5 :rockon::rockon::rockon:...si la depasiri e vis...v-am zis ca se merita :pelvic_th
|
240 ai mers cu laguna 2 cu 150cp??? super!! eu nu am ajuns sa o intind...dar pana la 190 urca bine...o sa o iau si eu o data pe centura pt ca sunt si eu curios...
|
:boogy: ziua e riscant...bine si noaptea...dar macar pe bezna vezi daca vin masini... pe autostrada n-am apucat ca era politie...dar i-am dat la mine aici...acuma urca rpd pana la 210 si dupa mai greu(dar urca,oricum)...:2gun:...acuma o sa ma apuc de sistemu audio ca e varza :sad:
|
in legatura cu sistemul audio..la modele astea..fara sa bagi bani multi scoti un sunet de vis!..si vb foarte serios..chiar conteaza foarte mult sa comunice interiorul cu portbagajul!
|
wow vizal iai dat 240kmh ii tare laguna ta am stiut eu ca lagunele au potential ma bucur ca ai mers asa macar ai dovedit ca merge de rupe ca obositele de passaturi abia ating 200kmh
|
ahaha...sa-ti dau si un exemplu...aseara m-am facut cu un passat 2.5 TDI...si nu stia ce l-am lovit:twisted: ...
|
o sa va pun cam in 2-3 saptamani (acum e desfacuta toata :) in drum spre modificare) laguna mea...... e o laguna 1 din 99' si sper sa va placa cum va arata la exterior dupa ce o termin.... inca la partea tehnica nu ma bag... motorul megre bine suspensia e ok.... iar pt drumurile din romania un 150-160 km/h cum merg eu cu ea eu zic ca e ok... insa la exterior sper sa va surprind placut pe toti..... si sper sa nu imi ia mai mult de 2-3 saptamani sa o termin... lucrez de ceva vreme pe ea deja.
|
6 Attachment(s)
m-am gandit sa pun si niste poze:-)nu-i cine stie ce
|
1 Attachment(s)
salutare pasionatilor de tuning!apelez la voi pentru o mana de ajutor! am o laguna 1 si am modificato putin si am ajuns la stopuri.. se observa din poza ca am schimbat culoarea pe haion dar vreau si stopurile din galben in alb.. problema e urmatoarea: nu pot circula fara stopuri de aceea apelez la voi daca imi poate da cineva imprumut 2 stopuri de laguna 1 timp de o saptamana...sper sa gasesc pe cineva sa inteleaga:)) deoarece pe cine am mai intrebat... zicea ca is nebun ca vreau sa il fur si asa mai departe..:) aici pe 4tuning mai am o speranta:rolleyes2
|
Salutare !! Are cineva poze cu Laguna 2 Break , cu un tuning subtil ,gen jante si umpic coborata !! Multumesc!
|
incearca aici:-) https://forum.4tuning.ro/23-generalit...oducatori.html
|
vai vizal deci ai o culoare la masina de mor incet , e bestiala!
ti`am dat add pe messenger sa imi dai cateva detalii cand ai timp de chip-tuningu ce ti l`ai facut. |
Salut,intentionez sa cumpar o laguna 1 pe care am gasit-o la super pret si anume 500 euro.
Cel care are masina acum a fost prins ca circula cu nr de franta expirate si i-a fost retinut certificatul de inmatriculare.El mi-a zis ca se poate recupera, ca are dovada retinerii certificatului de catre organe,si in momentul scoaterii de nr rosii (provizorii)si plata rovinetei ,Politia imi va da certificatul retinut.Este posibil ?Va multumesc anticipat,Radu. |
eu as zice sa nu te risti si sa fugi tare cand auzi de oameni care nu au actele masinii , parerea mea , cine stie cate mai ai de plata dupa , si mai ales cine stie daca o sa iti si recuperezi actele masinii, sau daca iti vei face o camara pe roti cu 500 euro in fata blocului
|
Ok multumesc mult.
|
Quote:
Am o laguna 2 si as vre sa o "aranjez" putin dar nu stiu cum Niste sfaturi niste poze ceva MULTUMESC |
1 Attachment(s)
:D carutza mea:X asta este :)
Renault Laguna for 4ever |
Quote:
Sorry for post 2 |
frumoase ;)am si eu una si ma gandesc sa o modific cu, ce nu sunt in clar sunt farurile nu gasesc tuning dac stie cineva ceva va rog !!! am inteles de la cineva ca sunt apoi eu am cautat si nu am gasit.
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Si o laguna 2 proaspat iesita din hibernare:lol:
|
Mie personal nu-mi place deloc.
Ar da bine in Spania insa, cred. :lol: |
frumoase pozele...
|
Quote:
|
N'am putut sa ma abtin , mi se pare oribila ...nici culorile nu'mi plac ...dar na in gusturile omului nu pot sa te .... Daca tie iti place , sa ai parte de ea, fara probleme .
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
pun si eu niste poze cu laguna
|
20 Attachment(s)
Niste poze cu masina la care toti cred ca visam:Renault Laguna Btcc
|