Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Laguna-Tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/27830-laguna-tuning.html)

Rares1988 01-12-07 18:07

Re: Laguna-Tuning

am pus si eu soft sport pe o laguna 1,1.9 dci, de la 106 cp mi-a urcat la 130 cp si intradevar..mare diferenta:D ! Pt 250Euro..chiar simti ceva in plus cand apesi pedala!..cat despre consum..nici o diferenta:-P !

vizal 01-12-07 18:19

ia dai max sa vezi cat duce acuma...eu i-am dat 240 ...:rockon:....masina goala si 10 L de euro5 :rockon::rockon::rockon:...si la depasiri e vis...v-am zis ca se merita :pelvic_th

Rares1988 01-12-07 18:30

240 ai mers cu laguna 2 cu 150cp??? super!! eu nu am ajuns sa o intind...dar pana la 190 urca bine...o sa o iau si eu o data pe centura pt ca sunt si eu curios...

vizal 01-12-07 18:35

:boogy: ziua e riscant...bine si noaptea...dar macar pe bezna vezi daca vin masini... pe autostrada n-am apucat ca era politie...dar i-am dat la mine aici...acuma urca rpd pana la 210 si dupa mai greu(dar urca,oricum)...:2gun:...acuma o sa ma apuc de sistemu audio ca e varza :sad:

Rares1988 01-12-07 18:42

in legatura cu sistemul audio..la modele astea..fara sa bagi bani multi scoti un sunet de vis!..si vb foarte serios..chiar conteaza foarte mult sa comunice interiorul cu portbagajul!

demian 02-12-07 22:19

wow vizal iai dat 240kmh ii tare laguna ta am stiut eu ca lagunele au potential ma bucur ca ai mers asa macar ai dovedit ca merge de rupe ca obositele de passaturi abia ating 200kmh

vizal 02-12-07 22:22

ahaha...sa-ti dau si un exemplu...aseara m-am facut cu un passat 2.5 TDI...si nu stia ce l-am lovit:twisted: ...

quaserro 08-03-10 23:40

o sa va pun cam in 2-3 saptamani (acum e desfacuta toata :) in drum spre modificare) laguna mea...... e o laguna 1 din 99' si sper sa va placa cum va arata la exterior dupa ce o termin.... inca la partea tehnica nu ma bag... motorul megre bine suspensia e ok.... iar pt drumurile din romania un 150-160 km/h cum merg eu cu ea eu zic ca e ok... insa la exterior sper sa va surprind placut pe toti..... si sper sa nu imi ia mai mult de 2-3 saptamani sa o termin... lucrez de ceva vreme pe ea deja.

vizal 09-03-10 13:40

6 Attachment(s)
m-am gandit sa pun si niste poze:-)nu-i cine stie ce

zeusrazvy 16-03-10 13:34

1 Attachment(s)
salutare pasionatilor de tuning!apelez la voi pentru o mana de ajutor! am o laguna 1 si am modificato putin si am ajuns la stopuri.. se observa din poza ca am schimbat culoarea pe haion dar vreau si stopurile din galben in alb.. problema e urmatoarea: nu pot circula fara stopuri de aceea apelez la voi daca imi poate da cineva imprumut 2 stopuri de laguna 1 timp de o saptamana...sper sa gasesc pe cineva sa inteleaga:)) deoarece pe cine am mai intrebat... zicea ca is nebun ca vreau sa il fur si asa mai departe..:) aici pe 4tuning mai am o speranta:rolleyes2

ArCaDa 16-03-10 23:10

Salutare !! Are cineva poze cu Laguna 2 Break , cu un tuning subtil ,gen jante si umpic coborata !! Multumesc!

vizal 17-03-10 02:36

incearca aici:-) https://forum.4tuning.ro/23-generalit...oducatori.html

TwistR 18-03-10 22:03

vai vizal deci ai o culoare la masina de mor incet , e bestiala!
ti`am dat add pe messenger sa imi dai cateva detalii cand ai timp de chip-tuningu ce ti l`ai facut.

Radu.Dobromirescu 03-04-10 02:39

Salut,intentionez sa cumpar o laguna 1 pe care am gasit-o la super pret si anume 500 euro.
Cel care are masina acum a fost prins ca circula cu nr de franta expirate si i-a fost retinut certificatul de inmatriculare.El mi-a zis ca se poate recupera, ca are dovada retinerii certificatului de catre organe,si in momentul scoaterii de nr rosii (provizorii)si plata rovinetei ,Politia imi va da certificatul retinut.Este posibil ?Va multumesc anticipat,Radu.

TwistR 04-04-10 08:20

eu as zice sa nu te risti si sa fugi tare cand auzi de oameni care nu au actele masinii , parerea mea , cine stie cate mai ai de plata dupa , si mai ales cine stie daca o sa iti si recuperezi actele masinii, sau daca iti vei face o camara pe roti cu 500 euro in fata blocului

Radu.Dobromirescu 09-04-10 09:39

Ok multumesc mult.

Nodea 12-05-10 13:56

Quote:

Originally Posted by demian (Post 634201)
Buna, am sa pun poze cu lagune tunate pt toti care vreti sa le modificati dar nu stiti cum
Sper sa va placa
Va multumesc

Salut
Am o laguna 2 si as vre sa o "aranjez" putin dar nu stiu cum
Niste sfaturi niste poze ceva

MULTUMESC

demonul 06-01-11 13:19

1 Attachment(s)
:D carutza mea:X asta este :)

Renault Laguna for 4ever

demonul 06-01-11 13:33

Quote:

Originally Posted by zeusrazvy (Post 3189610)
salutare pasionatilor de tuning!apelez la voi pentru o mana de ajutor! am o laguna 1 si am modificato putin si am ajuns la stopuri.. se observa din poza ca am schimbat culoarea pe haion dar vreau si stopurile din galben in alb.. problema e urmatoarea: nu pot circula fara stopuri de aceea apelez la voi daca imi poate da cineva imprumut 2 stopuri de laguna 1 timp de o saptamana...sper sa gasesc pe cineva sa inteleaga:)) deoarece pe cine am mai intrebat... zicea ca is nebun ca vreau sa il fur si asa mai departe..:) aici pe 4tuning mai am o speranta:rolleyes2

de observat nu se observa da unde ai avut signele LAGUNA se vede cam uratzel :P faine stopuri

Sorry for post 2

calibra4 10-01-11 13:58

frumoase ;)am si eu una si ma gandesc sa o modific cu, ce nu sunt in clar sunt farurile nu gasesc tuning dac stie cineva ceva va rog !!! am inteles de la cineva ca sunt apoi eu am cautat si nu am gasit.

WarAng3l 01-06-11 23:27

Quote:

Originally Posted by calibra4 (Post 3971568)
frumoase ;)am si eu una si ma gandesc sa o modific cu, ce nu sunt in clar sunt farurile nu gasesc tuning dac stie cineva ceva va rog !!! am inteles de la cineva ca sunt apoi eu am cautat si nu am gasit.

Daca ai Laguna 1 Ph1 poti pune farurile de Ph2(clare)

dodiparazitu 05-06-11 08:19

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 3163981)
m-am gandit sa pun si niste poze:-)nu-i cine stie ce

cum ai facut stopurile asa? asa au fost? sunt vopsite sau ce ? cumparate?

StreetRacing 05-07-11 19:52

6 Attachment(s)
Si o laguna 2 proaspat iesita din hibernare:lol:

Eugen_TL 05-07-11 23:51

Mie personal nu-mi place deloc.
Ar da bine in Spania insa, cred. :lol:

dice18 24-07-11 13:46

frumoase pozele...

dice18 24-07-11 13:47

Quote:

Originally Posted by StreetRacing (Post 4445575)

frumoasa masina dar park interiorul are culorile prea ciudate ...

ArCaDa 25-07-11 00:05

N'am putut sa ma abtin , mi se pare oribila ...nici culorile nu'mi plac ...dar na in gusturile omului nu pot sa te .... Daca tie iti place , sa ai parte de ea, fara probleme .

dice18 25-07-11 07:48

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1184288)
avem 150 ponei acuma :twisted: :twisted: :twisted: ...nu-mi mai e frica de alea de 2L...parca sa zik ca i-a scazut si consumul cu 1L, eu care merg tare se simte...am 7 in oras acuma :D ...eu care aveam 8.6 :cry: ... se simte si la depasiri....3 4 fuge grav...sunt ffff multumit si acuma nu ca fac reclama dar OBD - DIM sport are the best ;) ...parerea mea e ca merita schimbat softu la laguna...:twisted:

salut , spune-mi si mie unde ai facut resoftarea si cat te-a costat .... si eu sunt tot din cta si am o laguna exact ca a ta , bine difera culoarea si am tot asteptat sa gasesc pe cineva care a cipuit o laguna... cum merge dupa atata timp ?

Enigma112 26-07-11 11:02

10 Attachment(s)
pun si eu niste poze cu laguna

Korea 23-01-12 00:15

20 Attachment(s)
Niste poze cu masina la care toti cred ca visam:Renault Laguna Btcc

picuioan 06-01-13 17:02

Quote:

Originally Posted by StreetRacing (Post 4445575)

Asa oboseste tipul acesta de tuning....Spoilerul ala asa mi se pare de prost proiectat,de ma umfla plansul,cand il vad.De doi ani caut ceva tuning de calitate pe laguna si nimic.
La ce design are laguna;un tuning bun,ar fi o"capodopera"

ronaldo93 24-02-13 22:23

ce-a mai tare e aia suspendata pe sarme
:))

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning