![]() |
re: Nissan GTR Exelixis & CZR
Cred ca-ti fac astia card de fidelitate la benzinarie.
|
10000 km.....macar un 2,5 tone :) tot a facut vanzare
senzatie masina 10.1 daily drive e ceva .....treaba e sa nu te obisnuiesti si sa nu mai poti conduce nimic sub 500 de cai |
|
Quote:
|
unde la 6.5 la 300 km/h............. ce intrebari stupide .. e o masina de 10 s
|
In acest moment masina este valida? Ma gandeam la o zi cu soare si o seara cu asfalt uscat ;).
|
re: CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec
Avand in vedere ca tu si proprietarul va cunoasteti, iar acesta este un topic de prezentare, nu de provocari, credem ca cel mai potrivit lucru ar fi sa iei legatura cu el si sa discutati fara intermediari despre orice initiativa ce va implica direct.
|
re: CZR Nissan GTR & Exelixis Motorsport - 8,4 sec
M-am gandit ca aici se discuta despre acest automobil si ca nu gresesc daca ma adresez direct. Deci daca este OK, eu mi-am exprimat disponibilitatea.
|
datorita faptului ca cezar momentan nu are acces la internet m-a rugat sa ii raspund lui sebastian si acum citez " sebastian iti transmit din tailanda ca trebuie sa te califici mai intai , asadar daca scoti la tulcea sub 10 sec poate accept, dar trebuie sa fie masina ta personala.
iti doresc mult succes in obtinerea unui timp bun, ar fi pacat sa dezamagesti dupa 6 ani de munca la masina. o zi buna" |
Quote:
|
Un Oscar pentru posesorul GTR-ului va rugam. Il merita.
|
Quote:
|
cand o sa vedem masina sa mearga cu boost mare?
|
Sa intelegem ca ai vazut masina mergand si parea boostul mic?
|
Quote:
|
salutare
masina are o harta intermediara pt strada si a fost masurata pe vbox cu 2 persoane 4,5 sec de la 100-200 km/h , iar in setarea de benzina curse a scos 3,9 in aceeasi ambianta ambele setari pot fi imbunatatite,doar ca am considerat ca pentru moment este deajuns,tinand cont ca anul trecut masuratorile aratau 5,1 pentru benzina de strada,singura atunci p.s. toti cunoscatorii fenomenului tuning,stiu ca unii au rezultate doar imaginare si invoca zeitati pentru a le da masini cu care sa concureze impotriva unora,care cu eforturi,stres si intr-un timp relativ scurt au reusit sa aiba REZULTATE...ne vedem la tulcea! |
tabel comparativ pt 100-200km/h :
Bugatti Veyron – 5.6 Seconds Suzuki GSXR1000 Motorcycle – 5.9 seconds Ferrari Enzo – 7.3 Seconds Mercedes McLaren SLR – 7.24 Seconds Porsche Carrera GT – 7.3 Seconds Lamborghini LP640 – 7.8 Seconds Chevrolet C6 Z06 Corvette – 7.8 seconds Porsche 997TT – 9.5 Seconds |
Quote:
Ferrari F430 Scuderia: 6.93 Seconds http://www.ferrarichat.com/forum/sho...d.php?t=315260 Imi este foarte greu sa cred ca un Enzo scoate 7.3s 100-200km/h, mai mult decat F430 Scuderia |
multumim pentru interes,tabelul e preluat dupa site ams motorsport si sigur sunt mai aproape de adevar decat alte bloguri,oricum,este orientativ,diferentele fiind oricum mari fata de alpha 12
|
100-300 ai facut vreu test? :P
|
cristi,e infricosator de rapida,iar in timpul scurt avut la dispozitie...nu! Dar estimez k prinde 270 pe 400m in 9sec, asta raportat la timpul de anul trecut si timpii ams. Sper sa pot merge in bulgaria sambata asta,dak nu,sigur tulcea pe 24
|
Eram curios sa vad diferenta enoorma dintre mine si tine :)).. eu de la 100-300 25 sec :))
|
Quote:
|
Pai cred ca e posibil daca mai urca un pic Boost ul.. Din cate stiu eu la Tulcea anul trecut nu a fost chiar maxim ul din ce poate masina.. :) Oricum cred ca e cea mai puternica masina din Ro.. poate ma insel..
|
Quote:
|
Quote:
daca fac o mica analogie cu 100-200 la un alt gt-r , ar trebui un high 8 dupa ce te inveti cu ea. Multa bafta si ai grija :))) |
Quote:
p.s. as dori cu aceasta ocazie sa-l anunt pe sebastian, care desi speram ca s-a maturizat, sa nu mai incite la curse ilegale si sa renunte la a da ponturi jenante politiei rutiere (tipic comunistului bolsevic), deoarece masina mea MERGE si se bucura de REZULTATE in cadrul competitiilor legale asa ca il invit sa ne arate si noua MACAR un 10 secunde cu o masina de-a sa personala (nu 12sec) si pe urma sa dea lectii de tuning pentru ca la moralitate ne-a convins pe toti ce poate |
|
A ajuns masina la evenimentul de la bulgari ? Un nou timp oficial.. ?
|
246 km/h ora - iesire ..
Suna ffff bine |
Quote:
Ce va mai place shaorma ... Omu intreaba de timp si voi i dati viteza de iesire care suna ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff f bine .... si la Golum suna bine iesirea numai ca primi 200m erau dezastru ... A scos barem un 9.1 >9.3 ... ca sa nu zic 8.xx ? |
@offtopic, ceva timp de pe acolo ?
@on topic, la 246 kmh, e clar sub 10 sec, deci top 3 pe la noi, asa ca... 8) |
10,03 cu 2.0 - 60 ft
Restul timpilor pe topicul dedicat |
Cam mare 60ft ,de ce?
|
Quote:
on:o adevarata bestie.sa te bucuri de ea fara incidente :) |
masina mea.alpha 12,nu a fost la bulgari pt k am supt distributia.masina lui theo,kre are alte turbine este cea la kre se refera gaju
|
....rupt presupun, :rolleyes2
Sa speram ca fara daune majore ! |
masina mea,alpha 12,nu a participat nikieri pt k s-a strikt distributia. Gaju face referire la gtr lui theo kre are alta configuratie. Knd va participa,va anuntam,pana atunci putem doar sa ne saportam la masuratorile 100-200
|
Timpul 100-200 e foarte bun pentru o masina de strada, nu stiu daca este in Ro, o masina de strada comparabila, doar UGR TT e mai rapid, si nu cred ca are cineva in RO :D.
Petru o masina de drag, comparativ un evo care face low 9s, are sub 3s (2.5-2.8). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning