![]() |
Re: dacie sport-tractine spate???
Dmnilor e o prostie ce vreti sa faceti .....ca sa montati o tractiune spate de o dacie trebue sa aveti cateva notiuni de mecanica ca nu e la mana oricui
|
Quote:
Daca si puntile de BMW se gsesc greu, atunci pana sa ajungem la stadiul de discutii unii dintre noi mai au multe de citit si invatat. |
Quote:
|
Quote:
Chiar ieri am vazut 2 asemenea masini(volvo 244, diesel). Cu aceeasi munca pentru adaptari poti sa pui si mecanica/puntea spate de E30, fara probleme pe dacia, cea din urma fiind net superioara si mult mai usor de intretinut/reparat. Dar cum ai spus fiecare stie ce are de facut la masina lui. Si la faza cu imposibilul in tara asta nu sunt de acord. Se poate, dar asta e alta discutie. Deci cine are banii necesari adaptarii unei punti de E30 pe una dacia? |
Quote:
|
Re: dacie sport-tractiune spate???
E romania o tara de rahat domnilor
|
hotarati-va intai daca vreti cardan sau motor central .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar aici pe un thread s-a postat un talon īn care era trecut un motor de Renault alpine(făcută omologare, nu dacie "securistă" :Ddeci se poate .
Colegul de mai sus a spus " Sunt mai multi care au omologat alte motoare decat cele de Dacia", nu a spus motoare de 54515158 cai putere :D Mergānd pe principiul "Bani să fie" totul este posibil . N-a spus nimeni că nu se poate ci că nu se merită . |
Quote:
|
Quote:
Cert e ca nu sunt folosite ca masini de zi cu zi , dar au talon si toate cele :D Cei care le-au dezmembrat au avut alte motive,le-au fost luat taloanele din alte motive...nu neaparat din cauza motorului. |
Mersi mult ca ne luminezi.
|
Eu nu stiu pe nimeni care are alt motor pe masina si nu are acte... se poate asa ceva? Cam riscant sa faci treaba asta. Ceva tractiune spate aveti in program?... ca oricum se vorbeste degeaba pe topicul asta, dezvoltam idei ca sa nu ne plictisim...
P.S.: nu se mai naste unu` gen SGM (sincer doar ala era`n stare si avea "nebunia" de a face asa ceva... restu` e Cancan... ). |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pai asta e ideea, din moment ce nu exista nicio masina in curs de transformare, pentru ce dezbatem problema? De dragul cunostintelor?
Exista o Dacie inceputa intr`un garaj oarecare, dar nu mai stiu nimic de ea .. probabil ca zace intr`un remat sau e deja facuta conserve (sau poate nu)... Poze telefon |
Quote:
|
Cel mai elegant ar fi ca mergi frumos in Franta si sa cumperi un Renaul 12 Sinpar....si atunci ai impuscat 2 iepuri deodata....ai si un Renault 12, si ai si un Renault 12 4x4...si ai rupt gura targului...pardon...a forumului....
Pana se va gasi maniacul capabil de asa ceva....ne pierdem vremea cu discutii Parerea mea personala este ca daca proiectul era realizabil, pana acum se gasea unu sa il duca la bun sfarsit... |
Quote:
|
Ai inceput? Esti constient ca inafara de Google, multi n`au vazut sau nu stiu despre ce e vorba ... cati stiu cum arata o cutie R12 hidramata? ... sa fim seriosi ...
P.S.: sa nu se creada ca`s eu ala invatat... habar n`am, norocul meu ca avut ocazia sa vad ;) |
Cum sa nu incepi cand vezi tot felul de idiotenii Ja_Rule?:???:
omu cat traiete invata,nimeni nu sa nascut invatat ;) |
1 Attachment(s)
Ca fapt divers....Renault 12 a venit si hidramat
Sinparul e manual... |
Probabil multi cred ca spun lucrurile astea cu rautate... nu, nu este asa, propun doar sa revenim cu picioarele pe pamant
|
Quote:
Am incercat sa iau legatura cu dvs. pe messenger , dar n-am reusit. Nu ma cunoasteti,nu va cunosc...si stau si ma intreb " Ce sunt cu ideile astea preconcepute?" Si ca sa va raspuns politicos ...: "Cu placere" Ja_Rule : Treaba cu SGM incepe sa fie relativa(este bun omul, ce-i al lui e al lui...chiar daca nu prea vorbeste cu cei de jos :lol: ) . Sectiunea Dacia se duce din ce in ce mai jos...toti viseaza la cai verzi pe pereti si cand vrei sa-i trezesti la realitate intr-un mod mai acid..ori ti se sterge postul si scapi usor...ori iti iei ban. Threadul acesta n-are nici un ţel , as propune sa fie inchis. Multumesc pentru intelegere si prefer sa cred ca n-am suparat pe nimeni cu postul meu. O seara placuta! P.S: Acum nu mai e "smecher" sa faci pe desteptu' prin intermediul youtube-ului...ca sa fii si mai smecher vii pe 4tuning la sectiunea dacia si visezi tractiune pe spate :) |
Se pare ca sunt destul de realist ... topic inchis pana la aparitia unui "nebun"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning