![]() |
Re: b 39 tdh
pai cutia am puso k era mai ieftina decat grupu d dacie
|
zimi si mie de unde sami iau niste jenti in 4 k imi plac alea ale tale :X
|
eheeeeeeeeee....... se pregateste o surpriza la TDH :)
|
Bravo pentru modificari! Da cum deschizi usile totusi ca am vazut ca nu mai ai manere? Ceva electronic?
|
Quote:
se deschid din telecomanda..... |
te-am vazut azi la metrou la mihai bravu.. lucrezi la vreunul dintre magazinele de acolo?
|
in fiecare zi :)
|
Am auzit ca masinii tale ii prieste aerul de munte cica trage mai tare ....:))
|
ai auzit bine...... tre sa ne apucam cat d curand d treaba sa terminam surpriza .... :)
|
2 Attachment(s)
o mica parte din surpriza........... :)
|
=)) halal surpriza
|
Quote:
|
auzi tu nu prea e...normal ca nu e..nu mai e de mult chiar de la intalnirea dacia de acum 1 luna sau cat e
|
pai da mah da renuntasem o perioada k se sucise romanu...... si in plus at erau doar vorbe acum sunt direct fapte....... :)
|
ma spor la treaba...te-ai hotarat cum il faci?
|
momentan ......... 1,4 mai tarziu se incearaca ceva mai mare....
|
ai inceput cu axe dastea hoate
|
eee nici gand...se vrea frate cu mine si jzl
|
Quote:
|
frateeee...mai intra si pe mess ca ti`am gasit ce cautai :))
|
momentan TDH-ul sta p dreapta pt o lunga perioada d timp..... pacat k nu o sa poata ajunge la intalnirea nationala
|
Hehehe este la hibernare ......se odihneste si ea vreo 6 luni dupa cox-ul care l-a luat marti seara, imi pare rau ca nu am avut o camera sa filmam asta este next time.....oricum a iesit belea!!!
|
Quote:
|
eeee...zic altii de sambata noaptea :) :))
|
ce pot sa zic de sambata noapte ca sunteti la egalitate ......numai ca morcov daca ar schimba cutia si si-ar pune termostat ar trage si mai bine da lui ii place sa mearga cu motorul rece..nu stie ce ii place acelui motor in fine cu o cutie buna ar vb alfel cu tine pana atunci sunteti egali zic eu!
|
abia pana mai acum cateva zile am realizat si eu ce inseamna sa ia termostat...oricum cutia la ala e de cacao...sa fac ceva cu ea...si maestre mousemobilul chiar trage
|
dap cu cutia va face ceva ....sau cel putin asa era in program.....cat despre mousemobilul.....adevarat ca trage deja ii planuiesc ceva da ramane pe vineri sa vb si sper sa citeasca TDH-ul postu si sa ne spuna ce vrea sa faca cand se intoarce!
|
pai........ ce sa urmeze? .... 2 orizontale, o cutie mai grava, discuri ventilate, poate o punte cu discuri, s-ar putea un nou upgrade la motor... :) abea astept sa revin p plaiuri mioritice :)
|
da ce sa spui si u numai gura este de tine o sa vi si te ti iar de cioclarii ....ce crezi am cumparat o duzina de 2+2 ca sa lipesti chiuluasa :) pana ajungi u acasa te pap la micu dejun!!!o sa fi de domeniul trecutului!!!:)
|
Quote:
|
Minciuni Deale Lu Urechiatu Ma
|
mai vedem noi.......!!!!
|
baaaaaaaaaaaaaa taci dreaq k numa gura e d tine pune si u neste poze sa vedem in ce stadiu t aflii in momentu asta...... :)
|
E super nice capota tu ai facut-o sau la vre-un tinichigiu ceva...ca si eu vreau sa mi-o fac...astept o recomadare ceva pls , thx:-p
|
hai vb in 2 sapt si pun poze atunci .... si ce sa faca el ...da in fata blocului a facut capota pe butuci....:))
|
sa pui sunt curios:D
|
nu mah..... gresit.... in spatele blocului..... da capota e facuta d mine. pune si u mintea la contributie fa un sablon din carton si dupaia taie tabla dupa sablon si t duci la un tinichigiu sa tio sudeze.... bafta
|
morcove cand vi mah acasa /???? :) sa imi faci si mie capota daca nu cumva o fac pana vi
|
in noiembrie ...... pana at cre k o sa o faci singur daca t grabesti
:) |
maaaaaaa urecheatule cand mia zis lumea k numa gura e d tine nu am crezut ..... u stii numa sa ne ameninti cu vorbe cu fapte mai putin arzitear terciu
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning