Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011 (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/277093-salonul-tuning-auto-moto-2011-a.html)

trafy-vr6 24-09-11 19:48

Re: SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4604419)
Expozitia a fost OK, spre foarte OK. Nu au fost masini de umplutura, poate si din cauza faptului ca spatiul n-a permis asta. Mi-au placut foarte mult masinile de la GheTTo, Civicul portocaliu de la Inferno, BMWurile E36 si toate celelalte masini :lol: mai ales cele de epoca :)

Singurul lucru pe care-l am de reprosat acestui eveniment este proba de indemanare, sau, mai bine zis, ceea ce trebuia sa fie proba de indemanare, de altfel, motivul pentru care am mers azi la Valcea. Din cauza unui batranel bogat, dar MAXIM de zgarcit, s-a dus totul dracului, pentru ca... ii murdaream pavelele lui de 1.000.000 euro :shock: Intr-un final, tot m-am distrat extraordinar de bine, pe o platforma betonata, unde am f***t toate cele 4 cauciucuri ale micului meu Matiz. Sunt ABSOLUT sigur ca daca aceasta proba se desfasura unde se discutase initial, adica exact in fata complexului expozitional unde au fost expuse masinile, ar fi iesit spectacol maxim.

Una peste alta, ma bucur ca l-am cunoscut pe trafy, pe Greu, pe Cosmin KYS si ma bucur ca m-am simtit bine intr-o zi de sambata ce altfel ar fi fost, probabil, banala.

Felicitari baieti ! La anul, daca mai organizati acest eveniment, cum spuneau fetele care au fost cu noi la "indemanare", o sa va surprind 100 % placut (trafy stieeee! :lol:).

:)))) Nebun asta a lu` Nea Gabi. Ai uitat 2 tavi la valcea si 2 conuri:))) m bucur ca te-am cunoscut face 2 face si acuma sper sa nu`mi mai dai infraction :)))))) ce sa zic...nu esti pe treaba ta ...ai nebunia ta cu Matizu Nebun. Felicitari baietlior din Craiova care au facut galerie:))))
Imi pare rau pentru intamplarea nefericta cu indemanarea...speram ca pe viitor sa ne revansam.
Ai ajuns bine ? scuze ca nu am apucat sa te salut la plecare dar am avut ceva de alergat pe acolo si cand m`am uitat de tine nu mai erai.

Gabi 24-09-11 19:56

Am ajuns ok cu totii. :wink:

cosmin_cosmin_1 24-09-11 19:57

maine mai sunt toate masinile? inclusiv cele de epoca? pana la urma se plateste intrarea sau nu?

dani3lll 24-09-11 20:15

si ce ne mai distraram :D

frumos da!

cristi_timidu 24-09-11 20:27

masini pentru concursul emma la spl nu prea am vazut. nu sunt atractive sau nu prea au fost?

Gabi 24-09-11 20:30

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4604449)
[...] pana la urma se plateste intrarea sau nu?

Azi nu s-a platit, desi 10 lei nu mi se pare o suma exorbitanta.
Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 4604500)
masini pentru concursul emma la spl nu prea am vazut. nu sunt atractive sau nu prea au fost?

Au fost:
- Dacia Logan;
- Opel Corsa D;
- Opel Corsa B;
- VW Golf III;
- BMW E39 (EXTRAORDINAR!!!).

Masuratoarea s-a facut inauntru.

dani3lll 24-09-11 20:47

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4604509)
Azi nu s-a platit, desi 10 lei nu mi se pare o suma exorbitanta.Au fost:
- Dacia Logan;
- Opel Corsa D;
- Opel Corsa B;
- VW Golf III;
- BMW E39 (EXTRAORDINAR!!!).

Masuratoarea s-a facut inauntru.

La faza cu plata sunt total de acord. Trebuia pusa intrare, 10 lei nu mi se pare o suma cine stie ce.

Acum revin la BMW e39.
Sincer sa fiu la ce avea inauntru as fi crezut ca rupe mult mai mult. Probabil multi au ramas impresionati de fata care statea inauntru. In rest la concursul propriu-zis nu a dat asa cum ma asteptam!

Gabi 24-09-11 20:51

Pe mine ma depaseste partea de sunet, dar imi mentin parerea: EXTRAORDINAR ! :-P

Daca are cineva poze de pe platoul betonat (ca n-au fost doar craiovenii mei acolo :D), il rog sa le posteze.

stefiPJJ 24-09-11 21:23

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4604435)
:)))) Nebun asta a lu` Nea Gabi. Ai uitat 2 tavi la valcea si 2 conuri:))) m bucur ca te-am cunoscut face 2 face si acuma sper sa nu`mi mai dai infraction :)))))) ce sa zic...nu esti pe treaba ta ...ai nebunia ta cu Matizu Nebun. Felicitari baietlior din Craiova care au facut galerie:))))
Imi pare rau pentru intamplarea nefericta cu indemanarea...speram ca pe viitor sa ne revansam.
Ai ajuns bine ? scuze ca nu am apucat sa te salut la plecare dar am avut ceva de alergat pe acolo si cand m`am uitat de tine nu mai erai.

Zii ca nu am facut mare Show :lol::lol:
In mare a fost frumos, desi nu a fost ce ne asteptam la indemanare, ne-am distrat in felul nostru :)) Olteni.. :lol::lol:

dydy-andrey 24-09-11 21:28

cei din valcea: indemanare? ce indemanare? :lol:

glumesc..

craiova a fost acolo si cred ca s-a vazut...
si la indemanare, si la sound si la expo.
gabi, maine de dim iti bag si eu filmare de pe platoul cu praf :lol:

in rest, foarte frumos. mi-au placut toate masinile prezente la expo si la tot...

felicitari trafy, felicitari valcea... sper sa veniti si voi aici la urmatorul show din craiova.

cristi_timidu 24-09-11 21:38

daca au fost extraordinare nu apar in nicio poza. eu personal le cam cunosc mai ales e39. probabil nu a dat maxim pentru ca nu a avut concurenta puternica si sa fortezi sculele degeaba nu are rost plus ca pretul lor este destul de mare

dani3lll 24-09-11 21:46

Quote:

Originally Posted by cristi_timidu (Post 4604631)
daca au fost extraordinare nu apar in nicio poza. eu personal le cam cunosc mai ales e39. probabil nu a dat maxim pentru ca nu a avut concurenta puternica si sa fortezi sculele degeaba nu are rost plus ca pretul lor este destul de mare

cand mergi la o competitie nu dai 155db fiindca cel de sub tine a dat 154db.

din puntul meu de vedere cand mergi la un concurs, mergi sa iti imbunatatesti performantele, sa dai tot ce ai mai bun chiar daca stin din start rezultatul final.

iar eu cand am spus asta, nu am spus ca a dat maxim sau nu. nu sunt eu un mare cunoscator dar personal ma asteptam la altceva.

inchei aici orice dicutie despre asta, nu imi place sa intru in polemici fiindca asa discutam pana maine si nu ajungem la un numitor comun.
fiecare vede in felul lui.
numai bine.

allexandru 24-09-11 22:07

frumos la Vlacea..
m-am distrat cu baietii mei de la Craiova.

am si participat pt prima data la sound si am scos 141.0 db .. sunt foarte multumit :D

cata™ 24-09-11 23:06

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4604608)
Zii ca nu am facut mare Show :lol::lol:
In mare a fost frumos, desi nu a fost ce ne asteptam la indemanare, ne-am distrat in felul nostru :)) Olteni.. :lol::lol:

cea mai tare galerie...:)))
felicitari!

trafy-vr6 25-09-11 02:45

ma bucur ca v`a placut, sincer imi pare rau pentru partea cu indemanarea dar nu a fost vina noastra...ci a celui care avea spatiul. Am facut tot posibilul sa se tina acolo in curtea cu expozitia dar nu a fost sa fie. Sper ca pe viitor sa gasim pe cineva care sa ne inteleaga si sa ne dea mana libera.
Felicitari baietilor de la Craiova.

PrietenCuTine 25-09-11 11:23

Care e programul pentru astazi ?!

stefiPJJ 25-09-11 11:24

Data viitoare eu zic sa se tina pe Aeroport in Craiova :lol:
calm Traffy ca nu cred ca sa suparat cineva prea tare, sid aca s-au suparat le-a trecut de la nebuniile tuturor :lol:
@Daniell - astept si data viitoare, am ras copios :lol: , esti dus rau :)) :lol:

IONUT-GBP 25-09-11 18:32

poze?:D

uniquevl 25-09-11 19:46

http://stiri.kanald.ro/Stiri/Monden/...-tunning-auto/

db_85_amd 25-09-11 21:13

si eu am ajuns cu bine.cu ceva emotii pe dealu negru unde un e90 si parca o skoda era s-au acrosat la 2 masini in fata mea...
nu am fost ocolit de accidente nici la salon,seara la afetrparty cand iesisem sa vb la telefon si m-a luat un scuter in plin.sunt ok,putin lovit la glezna dar,,e ok,eram dupa 12 beck's-uri ca sa mai caut vina cuiva,faza e ca omu cu scuetru,cica fiul patronului de acolo a ajuns la spital peste noapte ca s-a dat peste cap cu scuteru si i se umflase piciorul..in fine
ma bucur ca am cunoscut ceva baieti foarte de treaba,cu care ma stiam decat din spatele tastaturii-trafy,sharky,cedu,teo-vl,romeo cu volvo turbo,mircea-unul din organizatori,gogu "smekerdemik" si altii baieti super ok!
am sa postez si eu maine ceva poze facute de mine

Gabi 25-09-11 22:31

"Bunicuta" ta a fost una din cele mai tari masini din toata expozitia. Cel putin pentru mine!

TEO_VL 25-09-11 22:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by db_85_amd (Post 4606292)
si eu am ajuns cu bine.cu ceva emotii pe dealu negru unde un e90 si parca o skoda era s-au acrosat la 2 masini in fata mea...
nu am fost ocolit de accidente nici la salon,seara la afetrparty cand iesisem sa vb la telefon si m-a luat un scuter in plin.sunt ok,putin lovit la glezna dar,,e ok,eram dupa 12 beck's-uri ca sa mai caut vina cuiva,faza e ca omu cu scuetru,cica fiul patronului de acolo a ajuns la spital peste noapte ca s-a dat peste cap cu scuteru si i se umflase piciorul..in fine
ma bucur ca am cunoscut ceva baieti foarte de treaba,cu care ma stiam decat din spatele tastaturii-trafy,sharky,cedu,teo-vl,romeo cu volvo turbo,mircea-unul din organizatori,gogu "smekerdemik" si altii baieti super ok!

TE MAI ASTEPTAM SI CU ALTA OKAZIE CU ALTI MICI SI APA LA 6LEI;) INCANTAT DE CUNOSTIINTA;)
CEVA GEN??? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

GOGU_VL 25-09-11 22:50

Quote:

Originally Posted by db_85_amd (Post 4606292)

Mare om si mare caracter.
Vorba lui Nea Teo, te mai asteptam oricand sa mai vii pe la noi ;)

yg.alex 26-09-11 02:14

93 Attachment(s)
:arrow:

cox 26-09-11 10:20

1 Attachment(s)
Felicitari, baieti! Jos palaria pentru organizare! Si o poza cu interiorul premiat ;)

privat4u2 27-09-11 12:08

dupa ceva timp am ajuns si eu in fata calculatorului si cu aceasta ocazie tin sa multumesc tuturor participantilor care ne-au ajutat la reusita acestui eveniment...nu o sa ii enumar pt a evita sa sar anumite persoane...va multumim tuturor si sper ca v-a placut la noi.MMC-uleeeee BEEEEAAAAA cu mineeeeeee:)))))

B-61-KYS 27-09-11 13:58

UNU este GREU !! :)

Multumim pentru tot ce ati facut , Ghetto CULT s-a distrat la MAXIMM !!!!

ps. Multumim Alex si TIR ptr ajutor !!!

privat4u2 27-09-11 14:45

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4609497)
UNU este GREU !! :)

Multumim pentru tot ce ati facut , Ghetto CULT s-a distrat la MAXIMM !!!!

ps. Multumim Alex si TIR ptr ajutor !!!

Ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de noi si sper sa ne vedem curand la urmatorul eveniment.

DJ35DDK 27-09-11 17:28

17 Attachment(s)
Cateva cadre si de la mine. Per total a fost frumos.
La mai multe evenimente de genul asta!!

P.S. Pentru cine vrea mai multe poze add: ddk_photografy

B-61-KYS 27-09-11 20:10

50 Attachment(s)
cateva si de la mine...

yg.alex 28-09-11 02:32

1 Attachment(s)
:arrow:

MiTzA- 28-09-11 15:32

Si o lista cu castigatorii ? Cine ce a luat ?

soricel69 02-10-11 12:51

nu are nimeni filme cu corvetul cand se invarte in parcare si pe strada ??

yg.alex 02-10-11 15:42

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4611682)
Si o lista cu castigatorii ? Cine ce a luat ?

https://www.youtube.com/watch?v=p8uDftNTWKY

premierea...dar doar atat mi-a ajuns memoria. mai era best car of the show, care a fost jeepul ala cu lanturi (sex instructor)

cox 03-10-11 12:12

Plecarea n-a imortalizat-o nimeni?

yg.alex 03-10-11 20:53

https://www.youtube.com/watch?v=8g1WF...eature=related

69_HAI 12-11-11 15:06

Un eveniment de ne uitat pentru Valceni si la cat mai multe in continuare ;)

D.o.r.Y 12-11-11 16:24

la proba de indemanare nu sunt video?

PrietenCuTine 13-11-11 11:36

Pai a fost proba de indemanare ?!

cata™ 13-11-11 15:10

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4710747)
Pai a fost proba de indemanare ?!

da:))...aveam nisip si in gura

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning