![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
1 Attachment(s)
A seis 2500 TDI V 6 Quattro, 180 de cai
|
cart de 30 de cai, si weekdnul viitor ma dau cu unul de 60, cu 6 viteze...spre sa rezist mai mult de 2 ture cu el. faceti calculul greutate pe cal putere...cateva zeci de kg...60 de cai...
am mers aiz la cheia iar cu RS3...damn... si am mers, dar am fost plimbat, nu am condus...new RS4... 420 de cai, V8 :D maaare fel :D |
WRC de unde draq faci rost de asemenea masini (vreau si yo o tura cu RS4 ala) :D
|
Ce faci mai pietoane?
|
frate..majoritatea sunt prieteni de pe forumul ala unde avem noi toti trei astia care am postat ultimii cate ceva in comun ;)
|
Cea mai rapida....VW Passat (131CP parca :))
|
TDI, DI roshu`???....
|
ala e..............
|
Audi A6 2.7 Biturbo-doua ture de bloc si nu mai voiam sa ma dau jos
|
Quote:
Bine maaaaaaaaaah! Ai zis o vorba mare! Volkswagen Powa' !!! |
vezi ca ti-am pus o poza pe topicul de DIferite Pzoe luata de acolo ;)
|
1 Attachment(s)
eram mai tanar...si masina era mai veche...alta...
|
BMW 335i Coupe 306 CP twin turbo
|
Audi RS4 420 CP . Cand apesi butonul Sport s-a terminat smecheria si distractia e la maxim. Nice car
|
uitasem ca am mers mai demult cu un jeg de suzuki swift 1.3 GTI 16V (nativ), de 101CP; masina nu are cine stie ce cai, dar e foarte usoara, foarte mica si iti cam rupe capul. am reusit sa iau chiar 200 cu ea, si cred ca indica bine vitezometrul pt ca abia mai stateam cu ea chiar si pe asfalt drept. daca vreti senzatii tari puteti incerca o cura dinasta :P
|
ieri.......alergatura 5 ore cu BMW M320d..........negru....jante pe 17,245\40\17 spate si 225\40\17 fata..........6viteze incredibila masina,fuleu nenorocit ce avea!!! :)
|
M320d?????cum adik???:D
|
adik M3 cu motor de 2000cmc Turbo Diesel
|
nu kred k exista asha ceva....M3 cu 2.0 TD
|
maine ii fac poze sa va convingeti ....masina e 2004 a dat 26.000euro pe ea in Italia ;)
|
deci nu exista M3 cu 2.0 TD...nu te mai agita atata.....o fi el BMW seria 3 dar nu e M3........M3`u ...asha pt cunoshtinta ta....model din `04 cum zici u ..nu are ce cauta cu motor mai mic de 3.0, mai ales diesel...
la ce krezi k ma ajuta poza sa vad cum are mashina pusa un semn de M3 lipit su superglue pe spatele mashinii??...no offence...dar intereseaza-te mai intai ce inseamna M3....yo 1 asha am fakut...k sa nu vorbesc prostii... |
Kravene tata io nu mai zic nimica....ii fac poze si pun aici;) poate ashea e cum zici u.....insa eu stiu ce am vazut ;)
|
degeaba shtii ce ai vazut dak nu shtii sa scrii.....
intreaba pe cine vrei ...M3 cu motoru` pe kre`l zici u ...nu s-a fabrikt si nici n`o sa se fabrice....eventual ce ai vazut u ..a fost un simplu 320d cu pachet exterior(eventual si interior) de M....atata tot....deci dekt pachetu` de estetic..sa zic asha... |
mah sincer nu am condus da am fost pasager intr-un BMW ursulet motor de 4000 DTM si un LOTUS ELISE cu un hemi de 507 cai.Nici una no fost condusa pe drumurile din romania pe autostrada in Germania.:twisted:
|
aaaaa...poi inseamna k asa e...................cu paket de M..........io nam apukt sa vorbesc cu prop despre masina ,adik fratele lu tov asta ale meu care,fiindk era beat mort ..........deci inseamna k asha e...oriicum tot pun poze
|
M inseamna k iese asa din fabrik,si park este unikt,nu cred k se fabrik M mai ales pe 2000 diesel,poate si a pus omul logo cu M,nu cumva e vb d unul albastru,modelul ala dupa anul 2000???(k l am vazut prin bariera si tipul ala invata in 1mai)
|
nu e m asta de kre zici u min`ule...asta albastru`...e un tovarash de`al meu ...k na am fost in 1mai...:)...orikum e frumoasa mashina...
|
pai nu e M...tocmai......k asta ziceam si eu,intrebam dak platon zice d ala,ca M scrie si pe ala dar e 320d,ala a fost in clasa cu Klaw d'aia zic,dak se refera la aia,k nu e M logic :D
|
sa va lamuresc pe toti ....
-M3 e46 are o singura motorizare de 3.2l de 330 de cp(parca atatia sunt ) -a luat o mare tzeapa daca a dat pe el 26.000 de euro -pachetul M consta in spoilere fata-spate , eleron si jenti in nici un caz sigla M -nu am auzit pana acum sa fie cutie in 6 trepte (fara R) pe 320d ati inteles acum ? |
Quote:
P.S Shantzule M3 E46 are 343cp...:D |
buey omule masina e luata nou nouta in sept 2004....full option 26.000 euro....are scaune sport scoica din fabrik.....si Minule nu e ala.....asta e negru si are nr de Italia...........si e diferit la aspect fata de Seria 3.....n'are decat sigla cu M3 lolz,orice taran si-ar fi dat seama ;)
|
Totul e posibil:-)
si eu ma gandeam sa imi caut un RS4 cu motor de 1,6 benzina...si cu capace eventual ca sa nu rup jantele in gropi...carlig neaparat |
Quote:
shantzu...are 343 cai. platon...cauta pe site la BMW si daca vezi M3 din 2004 cu alt motor in afara de ala 6 in inie di 343 cai, il mananc. ca asta pe 2007 nu a aparut. |
intr-adevar are pachet M....uite am gasit aici nijte poze cu un BMW model nou cu paket M pe el tot 320d...http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=41851
Shantzule auzi acu' de 6 viteze tata pe 320d.........;) Dragos2900 iti dau bani sa te duci sa-ti iei o inghetata?!!:lol: |
platone, iar te oftici...dar dragos are dreptate !
dragos, mi-a palcut ca duminica catre Buc mergeai regulamentar ;) |
OffTopic :-)
|
am gresit cu caii :) 343 or fii :mrgreen:
acum alta problema ... e 90 a aparut in 2004 ? si chair exista 6 viteze pe 2.0d ? colega ma ocup mai incolo cand terminam discutia :D |
da mah exista ......ce dreaq nu mai stiu eu ce am skimbat....am mers si cu a sasea ;)
|
hai mha cu pozele alea odata...sau te-ai dat la fund??
|
Volvo C30 2,5 L benzina 218 CP inca una la colectie :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning