![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra G slow
Salut....frumoasa masina.....imi place....o intrebare cat te au costat stopurile ca aici la mine in Portugalia se gasesc mai greu si sunt in jur de 500 euro...
|
Quote:
|
Quote:
Ai p.m. |
Va salut !
Va rog sa-mi spuneti : pentru montarea suspensiei reglabile e nevoie de bielete mai scurte ? |
Quote:
Liviu, am rugămintea la tine, dacă mă poţi ajuta şi pe mine cu nişte poze (mai detaliate) cu stopurile modificate, astfel īncāt să ocolesc şi eu controller-ele alea nenorocite. Dacă īmi poţi spune şi paşii. Am şi eu un set de stopuri şi vreau să le fac ceea ce le-ai făcut şi tu. |
Quote:
|
Quote:
Daca te bate gandul, lasa-mi un mesaj pe privat si ne auzim la un telefon |
5 Attachment(s)
@Andi : Pentru pozitii si ceata ( care sunt pozitionate sus ) am folosit rezistente pe care le-am legat in serie pentru fiecare 3 leduri ( sunt 9 leduri ) si cate o dioda . Nu mai tin minte de cat sunt ohmi sunt rezistentele. Pentru stop pe frana (am lasat acest controller) . Sfatul meu: daca nu-ti face probleme nu ai de ce sa umbli la el si sa te apuci de taiat , lipit fire etc.
Asa mi-au mai spus si altii . Oricum suspensia o voi pune la primavara , pentru ca o sa vina iarna + ITP (unde iti cam trebuie jeep sa intri pe stand-urile de franare ) + ca trebuie sa modific garajul ca sa pot intra si acuma ating si am facut masuratori si ris sa raman suspendat si sa rup tot pe sub ea :lol:. @BujuKYL & @Kahn : Nu cred ca mai pun reglajul pentru ca vreau "blana" :lol:, asa zic acuma nu stiu sigur. Trimite-mi tutorialul despre care vorbesti sa vad ce si cum cu aceste flanse si rulmenti . Multumesc frumos! Niste poze pentru Andi |
Eu am luat stopurile SH şi le-au fost schimbate controller-ele cu altele mai vechi dar care mai făceau īncă ceva treabă dar situaţia este īn felul următor:
1. Am (punte) cablu tras de la un stop către celălalt pentru a lucra ambele cāt de cāt īn regulă. 2. Eu am sus poziţia şi stopul pe frānă. Ceaţa este īn partea de jos a stopului. 3. La stopul pe frānă, ledurile de la stopuri (primele 3) de la fiecare, nu doresc să funcţioneze pe intensitatea 2 - ele avānd două intensităti (una pentru pozţii şi una pentru stop). Le-am pus eu īn aşa fel īncāt să fie simetric defectul. 4. De la stopul din dreapta pleacă (puntea) cablul către stopul din stānga, care probabil īl ajută cu controller-ul şi vreau să spun că diferă īn intensitate stopul "ajutat" adică cel din stānga - unele leduri, luminānd ceva mai slab. Controller-ele nu se pot elimina complet dupa modificarea cu rezistenţele and shit? Aş vrea să īmi fac poziţiile pe ambele seturi de leduri şi stopul de frānă să fie ori sus, ori jos sau poate pe amāndouă. Rămāne de văzut pentru că nu le am cu lucrurile astea care ţin de electronică. Mă va ajuta un prieten. |
A iesit foarte frumos. De unde ai legat ledurile de la numar?
|
Andi se poate renunta de tot la controller si poti sa faci ce combinatii vrei ;) .Ledurile de sus le-am schimbat cu unele putin mai puternice fata de cele vechi.
Multa bafta ! Multumesc Mht ! Ledurile de la numar sunt legate la pozitia de pe partea dreapta deoarece era mai aproape ,iar pe fir am pus o siguranta ca sa nu am probleme.:-) |
|
Multumesc frumos :D
|
2 Attachment(s)
Un mic upgrade. Sper sa-mi fac timp sa-l montez.
|
Quote:
|
frumos!:D are cine te trezi noaptea:lol:
|
1 Attachment(s)
Uite si tu, summer mode :lol:.
|
interesanta alarma.ce model este,cat a costat si de unde ai luat-o?
|
14 Attachment(s)
Multumesc Devu.
Va urma : Suspensie reglabila , faruri innegrite + lupe , triple innegrite in zona ledurilor (mai exact va disparea oglinda de la leduri),eliminat stergator spate , o alta toba ( aici am nevoie de ceva idei , poze etc. ) as vrea ceva japan adica un burlan de ala mare :lol: ETC La prima zapada masina va hiberna in garaj. Ultimele poze cu masina "jeep" :)) . |
cred ca mai bn ar prinde-o o evacuare dubla,totusi ar merge si una japan style,dar cu o decupatura potrivita in bara.
|
Quote:
|
Quote:
Cam obosite si farurile tale din ce se vede in poze,o sa ai nevoie de polish.stopurile cum zici ca vrei sa le vopsesti? |
2 Attachment(s)
Quote:
Uite asta imi place cum vine si putin intr-o parte . |
Quote:
cu farul care se abureste,vezi sa nu ai furtunasele alea de pe colturile de jos dinspre grila sau cele de pe coltul din sus,spre aripa,infundate.daca ai posibilitatea,baga aer cu compresorul pe ele.eventual la vulcanizare...alta cauza mai poate fi daca ai vreo garnitura de la faza scurta/lunga de acolo din spate rupta...la etansari nu prea cred sa ai probleme:| |
|
Quote:
|
Eu sunt interesat de partea cu īnnegrirea lămpilor la ledurile stopurilor spate. Tare-s curios cum doreşte să le facă pentru că şi eu aş dori lucrul ăsta la ale mele.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Anul asta nu mai fac nimic! Adunam totul si la primavara ne apucam :D Pana una alta .....ce sa fie oare!?!?!? :D |
Dupa culoare, amortizor/amortizoare sport FK, TA?
|
Quote:
|
una bucata telescop sport si cel mai probabil de la o reglabila.
|
Re: Masina mea : Opel Astra Mk4
2 Attachment(s)
Mosu' :D
|
darnic batranelu' ;)
si la mine sper sa vina cu ceva surprize:D |
1 Attachment(s)
Are idee cineva ce jante sunt astea ?
|
Quote:
imi place cum da cu spoilerul inferior de Vectra C,este cel dinainte de facelift pentru ca este dintr-o bucata,o prinde bine Jantele sunt deosebite Poate te tenteaza pragurile care le-am luat pentru masina mea,deocamdata nu sunt hotarat daca le montez pentru ca trebuiesc scurtate,sunt din plastic si au prinderea la fel cu originalul sunt produse de Prodrive faci o oferta;) |
DA..am aflat intre timp !
Daca ar fii sa schimb pragurile as schimba cu cele de bertone , dar momentan imi plac astea , ma gandesc daca sa le dau o culoare sau nu... Multumesc de oferta oricum ! |
1 Attachment(s)
Ceasuri de bertone ! Vor intra la modificat !
Multumesc domnului Andrei (Kahn) pe aceasta cale ! :D |
Foarte frumos!!! Mos Craciunul number one Kahn pe anul asta:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning