![]() |
Re: e46 M-pack 4 doors
[QUOTE=darius_X;4887009]din moment ce altzii fac tziganii poate face si el.!!
am masina exact ca si a lui su suspensii sport....jante pe 17 8j et 38 anvelope 245/40 pe spate...si e chiar la limita sa nu atinga in aripa.....da jante pe 19 de 10 j si et 24 merg...... Cu 245/40 normal ca e la limita.... |
Iti reped ca totul e relativ la consum, eu am spus cel mai mic consum facut de min, ce poti lua in calcul, pana si presiunea in roti (eu umblu cu 3 bari pentru ca am cauciucuri intinse, asta inseamna 215 45 tras pe 10j) si is mai multe detalii, oras liber etc...
https://i279.photobucket.com/albums/k...peace/bmw2.jpg Asta e un exemplu dar sunt multe, si in ro este una ( cabrio rosu, da nu til pot da exemplu pentru ca acolo s-a umblat la aripi) Nu zice nimeni ca e confort maxim, asta inseamna cauciuc pe 30 ceva mai ingust ( la asta mam referit cand am zis cauciucuri speciale ) si uitate acolo "suspensie sport" adica miscare de 5 mm maxim ( asa aveam eu inainte ) deci se poate. |
cu modificari binenteles ca se poate.....oricum pentru motorul de 2.0 143cp e prea mult pe 19 10j....
crek te referi la cel din timisoara cabrio nu? |
3 Attachment(s)
Salut
cred ca am ceva pt tine, nice sound and efficient performance esapament +diffuser bmw e46 |
Sa raspund pe rand:
darius_x Am cautat pe net si am gasit in alte tari persoane care au pus style 95 pe e46 , aripi roluite, cauciucuri mai inguste si modificate putin pozitia rotilor. In legatura cu jantele mele sunt originale, au si stantat pe interior OEM BMW daca bine imi amintesc de cand am schimbat cauciucurile cu cele de iarna. pe spate am 245/40.17 imi intra un deget si umpic de la cauciuc pana la aripa. Pe fata am cauciucuri 225/45. 17 ,si am pus niste distantiere(sper ca bine le zic) ca nu imi placea cum era prea bagata roata in interior, pe spate nu am reusit sa pun pt ca freca in aripa. Am fost si la reprezentanta la bmw pentru diverse si am cerut o fisa cu dimensiunile de jante care au fost puse pe e46 , si dimensiunea jantelor care o am eu a fost pe echiparea mea. In leg cu consumul m-am obisnuit, si eu cred ca e normal 13-13.5 iarna la minus 10 grade cat a fost pana de curand, mai ales ca fac tot distante scurte. Sa consume mai putin decat in cartea tehnica nu am intalnit la nici o masina, dar cine se stie. Si cel mai important , nu am facut tiganii la masina mea, deloc. Cand a picat o piesa am schimbat fara ezitare cu piese noi de cea mai buna calitate disponibila. Pana acum am schimbat piese in jur de 2 000 euro. Si incet incet o sa iasa asa cum vreau eu doar sa termin odata cu toate problemele tehnice. Masina ta are la numar Cj xx DAR? tupeu , imaginea care ai pus-o tu am gasit-o si eu pe net si am tot cautat si am gasit un articol scris despre toata modificarea, rotilor si a suspensiei pt masina. Apropo trebuie sa ne intalnim intr-o zi la o poveste, sa vad si eu masina ta, si daca mai ai emblema pt capota , am nevoie. Alexgarage, nu stiu daca se potriveste diffuser-ul la mine, dar daca se potriveste as fi interesat de ambele mai ales ca evacuarea e chiar f tare. Multumesc tuturor pentru interes, pareri, sfaturi si ajutor. |
Ola....super tare masina ta. Eu am un coupe 2.2 170 hp M54 si imi ia in oras cam 15 l la suta. cand o conduce un coleg ii ia cam 13.5. mai putin de atat nu am reusit sa scot.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning