Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 05 DTA... Pitesti!!!... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27385-ag-05-dta-pitesti.html)

SirNenea 13-12-06 00:00

Re: Nush daca trebuia sa postez si eu DACIA mea!

pai mai bine ii lasi aspectul asta si lucrezi mai mult la motor interior si tot asa decat sa ii pui bari de fibra parerea mea
ceva de genu sliper

r3sp3c7 13-12-06 00:49

salut ... mishto mashina .... am shi eu o dacie din 78` shi o modifik .... potzi sa imi spui te rog cu cat vinzi jantele alea???? ms mult ... daca vretzo sa imi vedetzi dacia https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/26330-dacia-mea-78-stadiu-modificar.html
ms astept raspuns :)

CocoT 28 13-12-06 09:04

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 658636)
pai mai bine ii lasi aspectul asta si lucrezi mai mult la motor interior si tot asa decat sa ii pui bari de fibra parerea mea
ceva de genu sliper

Nush ce sa zic:sad: ..... si asta e o idee;) ..... Ms

CocoT 28 13-12-06 09:06

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 658670)
salut ... mishto mashina .... am shi eu o dacie din 78` shi o modifik .... potzi sa imi spui te rog cu cat vinzi jantele alea???? ms mult ... daca vretzo sa imi vedetzi dacia https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=26330
ms astept raspuns :)

Sal!.... da vand jantele:-) .... marfa si masina ta;) ....

CocoT 28 13-12-06 09:12

aaa.... la intreior am lucrat putin, adica am pus alt bord model m-ai nou ala gen scoica (sau cam asa ceva).... vreu sa fac rost de doua scaune de opel, ford, golf,.... vreu sa ii schimb tapiseria.... si cam atata deocamdata la interior....

r3sp3c7 13-12-06 11:24

5 Attachment(s)
nu imi spui te rog la ce pretz le dai ... apropo si eu am schimbat bordul... shi al meu e tot gen scoica ... am modificat putzin shi ceasurile :D

CocoT 28 13-12-06 11:28

Bordul meu nu este ca cel pe care al ai u.... e urmatorul bord dupa al tau.... are si turometru

CocoT 28 13-12-06 11:29

si jantele le dau cu 4 mil toate.... (4 jante)

r3sp3c7 13-12-06 12:08

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 658909)
si jantele le dau cu 4 mil toate.... (4 jante)

m-ar interesa ...:D... baga ID-u meu de mess si mai vb
nedelcu17_5

CocoT 28 15-12-06 16:01

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 658944)
m-ar interesa ...:D... baga ID-u meu de mess si mai vb
nedelcu17_5

ok... vb pe mess;) ...

CocoT 28 15-12-06 16:52

Voi ce ziceti sa pun jantele alea pe ea???... :D

CocoT 28 19-12-06 14:00

2 Attachment(s)
Doua poze cu bordul :)...

Teroarea 19-12-06 16:11

da masca de la volan o lasi asa cu scoci?

CocoT 28 19-12-06 16:17

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 667402)
da masca de la volan o lasi asa cu scoci?

Pana o sa schimb bordul cred ca asa am sa o las :oops:

CocoT 28 26-12-06 17:36

In maxim 3 luni proiectul ia amploare.... adica incep sa o fac :)

Bogyciu 26-12-06 17:56

Daca lasi jantele la jumate ti le iau eu!

CocoT 28 26-12-06 18:03

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 675605)
Daca lasi jantele la jumate ti le iau eu!

NU... Si acum nu sunt 100% convins ca le dau ;)

Alexxx_Style 27-12-06 20:35

kand faci 18 ani sa ma anunti sa ne int si noi prin pitesti sa ne dam shi noi:);)

CocoT 28 27-12-06 20:43

Quote:

Originally Posted by Alexxx_Style (Post 676996)
kand faci 18 ani sa ma anunti sa ne int si noi prin pitesti sa ne dam shi noi:);)

Cu cea m-ai mare placere....;)

Alexxx_Style 27-12-06 20:44

frumoasa masina!!!ai grija de ea pana kand faci 18 ani si sa te bucuri de ea!!!!!:);)

CocoT 28 27-12-06 20:46

Quote:

Originally Posted by Alexxx_Style (Post 677004)
frumoasa masina!!!ai grija de ea pana kand faci 18 ani si sa te bucuri de ea!!!!!:);)

Ms........:D

Claudia 29-12-06 12:25

Mai bine pastrezi barile originale decat sa ii pui spoilere!! :rolleyes2 ...si mergi pe linia clasica....
Arata foarte bine, se vede k e ingrijita. Spor la treaba si succes cu carnetul!
PS: gandeste-te de 2 ori inainte sa vinzi jantele!

CocoT 28 29-12-06 13:39

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 678673)
Mai bine pastrezi barile originale decat sa ii pui spoilere!! :rolleyes2 ...si mergi pe linia clasica....
Arata foarte bine, se vede k e ingrijita. Spor la treaba si succes cu carnetul!
PS: gandeste-te de 2 ori inainte sa vinzi jantele!

Ms... In max 2-3 luni incep sa fac scoala de soferi... Si jantele nu sunt sigur daca o sa le m-ai vand;) ...

Bogyciu 30-12-06 11:40

Parerea mea, pastreaza jentile, eu ziceam sa mi le dai mie pt ca eu plang de mult dupa asa ceva... Ale tale din ce metal sunt? Am vazut din aluminiu, exact modelu acela, 5 buc cu 3 mil da m-am trezit tarziu... Daca te hotarasti sa treci la 4 prezoane ti le iau eu pastea, da mai negociem;) , daca ramai la 3 pastreazale!!! Pana atunci bafta cu permisu, sa-l iei din prima, ca mine:lol: . Bafta si spor la tunarit.

CocoT 28 30-12-06 11:46

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 679593)
Parerea mea, pastreaza jentile, eu ziceam sa mi le dai mie pt ca eu plang de mult dupa asa ceva... Ale tale din ce metal sunt? Am vazut din aluminiu, exact modelu acela, 5 buc cu 3 mil da m-am trezit tarziu... Daca te hotarasti sa treci la 4 prezoane ti le iau eu pastea, da mai negociem;) , daca ramai la 3 pastreazale!!! Pana atunci bafta cu permisu, sa-l iei din prima, ca mine:lol: . Bafta si spor la tunarit.

Jantele nu o sa le m-ai vand.... Sunt din aluminiu cu inelul din tabla.... Permisul :rolleyes2 m-ai am 4 luni si 26 de zile pana il i-au :lol: (cred), asta pt ca acum pot da cu 3 luni inainte sa fac 18 ani.... Ms :D

CocoT 28 30-12-06 11:57

Cine imi poate spune daca pot muta kilometrajul in locul turometrului si turometrul in locul kilometrajului?...

Bogyciu 30-12-06 12:01

Orele nu le-ai numarat? :D Daca mai cunosti popor care ar avea ceva pe acasa (jante), da si tu zvon in tara. Am inteles ca pe la voi pe acolo ar mai fi cate ceva. Am inteles ca tu le ai de la un prieten, d-asta ziceam... Da de ce stai pe ganduri daca sa le pui pe masina sau nu? Eu cred ca nu asteptam nici sa se usuce vopseaua pe ele...

CocoT 28 30-12-06 12:07

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 679619)
Orele nu le-ai numarat? :D Daca mai cunosti popor care ar avea ceva pe acasa (jante), da si tu zvon in tara. Am inteles ca pe la voi pe acolo ar mai fi cate ceva. Am inteles ca tu le ai de la un prieten, d-asta ziceam... Da de ce stai pe ganduri daca sa le pui pe masina sau nu? Eu cred ca nu asteptam nici sa se usuce vopseaua pe ele...

Eu m-ai am pe unu la mine la bloc care are niste jante m-ai marfa ca ale mele cu prindere in 3 prezoane, dar nush daca vrea sa le dea :(... o sa fac ceva poze cu ele sa iti arat dar dupa revelion ;).... Sti daca pot muta turometrul in locul kilometrajului?....:?:

Bogyciu 30-12-06 12:28

Nu cred ca se poate, ar fi ceva circuite acolo dedesupt de la martori ce tre respectate da cum la Dacie totu e posibil, daca gasesti pe cineva care sa stie ce face, cred ca ar merge...

bo$$u 31-12-06 11:27

Faina mashina :-) Nu cred ca i-ar sta bine gordini tyle mai mult mi-ar place cu bari cum sunt pe dacia ce-a bej , cat despre jentzi pastreazale SUNT belea :evil: Succes la scoala de soferi 8) sa o iei din prima -Io mai am pana sa o iau
:rolleyes2 :oops:

CocoT 28 31-12-06 11:31

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 680442)
Faina mashina :-) Nu cred ca i-ar sta bine gordini tyle mai mult mi-ar place cu bari cum sunt pe dacia ce-a bej , cat despre jentzi pastreazale SUNT belea :evil: Succes la scoala de soferi 8) sa o iei din prima -Io mai am pana sa o iau
:rolleyes2 :oops:

Jantele nu le m-ai dau ;) ...Succes si tie la scoala de soferi :D ...

CocoT 28 03-01-07 21:53

Nimeni nu m-ai are ideiiiiiiiii????.....

fenyyx 04-01-07 21:58

da si tu adresa de messenger ca vreau sa te intreb ceva

CocoT 28 04-01-07 22:00

Quote:

Originally Posted by fenyyx (Post 685139)
da si tu adresa de messenger ca vreau sa te intreb ceva

id: cocot_barosanu

CocoT 28 07-01-07 15:38

1 Attachment(s)
Cam asa vor veni jantele;) ....

CocoT 28 09-01-07 22:58

PLS!!! Puteti pune si voi cateva poze cu daci 1300 modificate???... Vreau sa imi fac si eu niste ideei...

CocoT 28 10-01-07 15:46

1 Attachment(s)
Umflaturile o sa le fac asemanatoare cu cele de pe dacia din poza;) ... Credeti ca o sa vina bine cu jantele mele?...:-)

Sl1V3R 11-01-07 20:04

Daca in sfarsit te-ai hotarat asupra Gordini style eu zic ca ar veni destul de bine dar ar fi loc de mai bine.Dar ce conteaza in primul rand e sa-ti placa tie ;)

CocoT 28 11-01-07 21:15

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 694417)
Daca in sfarsit te-ai hotarat asupra Gordini style eu zic ca ar veni destul de bine dar ar fi loc de mai bine.Dar ce conteaza in primul rand e sa-ti placa tie ;)

Da... M-am hotarat, masina va fi copia unui R12 dar cu unele mici modificari;)...

aborigenu 12-01-07 01:47

cocot se poate muta kilometraju in locul torometrului
ideea dupa mintea mea geniala e in felul urmator...kilometraju este mecanic nu electronic ala il muti unde vrei tu cu conditia sa iti ajunga cablu de kilometraj... turmometrul este electronic..din cate stiu eu are o masa si un fie pe + de la bobina..celelalte "contacte" atat de la turometru cat si de la kilometraj care le ai tu la ceasuri sunt de la "martori" de la leduri...se gaseste si pentru alea solutie stai linistit

....numai timpul sa ne-ajunga

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning