Originally Posted by SFW
(Post 639705)
In ceea ce priveste masinile modificate ... si proasta informare ... initial ceea ce a fost acolo trebuia sa fie o intalnire a membrilor 4tuning si lansarea anonymous bacau ...
Intalnirea nu a mai fost intalnire pt ca ... eu zic k din pacate ... au venit prea multi oameni, si s-a transformat intr-un show, intr-o expozitie. Normal si bine era sa vina doar cei pasionati ... sa putem sta de vorba, etc...
In privinta absentei masinilor modificate ... cum am spus ... trebuia sa fie o intalnire intre pasionati, nu o expozitie, cum multi dintre vizitatori au ajuns sa creada ... si de aici si dezamagirea lor cand au vazut ca eram poate mai multe masini fara modificari, dar asta e pt ca, cum am spus era o intalnire intre pasionati de masini si tuning, nu o intalnire a posesorilor de masini modificate. :???:
In ceea ce priveste baietii din bucuresti (din anonymous)... ei au ajuns mai tarziu decat trebuia, dar asta nu datorita lor, ci la diverse incidente ... cum ar fi, intarzierea cauzata de completarea a 8 procese verbale, in momemntul in care toata coloana a fost prinsa de radar, si apoi inca un alt radar, si multe chestii, care apar intotdeauna. ei au plecat din cate am inteles de pe la 8 din Bucuresti, dar na ... se mai intampla....
Si totusi intalnirea asta a fost organizata (si finantata pana la urma) de oameni ce nu aveau nimic de castigat (castig material), asa ca nu puteau sa arunce cu banii. Si asa, ei au investit mult timp si capital, ca sa realizeze ce au realizat, si probabil daca la urmatoarea intalnire (in cazul in care va avea aceeasi forma, a unei expozitii ... ) o sa fie sponsori, o sa fie o mult mai buna organizare, dar pana atunci trebuie respectat efortul unor oameni ce au organizat evenimentul fara a avea nimic de castigat, doar din pura pasiune, si din dorinta de a face ceva pt comunitatea auto din bacau...
|